Şimdi Ara

samsung star zil sesi problemi.. çözüm arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar.. bundan yaklaşık bi 3-4 ay önce samsung star cep telefonu aldım.. çokta memnunum.. tek bir sorun dışında.. telefonum çaldığında yani dışarıdan çağrı geldiğinde "yes" tuşuna basar basmaz telefon açılmıyo.. 1-2 sn kadar daha çalmaya devam ediyor.. sonra açılıyor.. çok can sıkıcı bir durum.. bana yazılımsal bir sorun gibi geliyor ama bir türlü çözüm bulamadım..

acaba diğer star kullanıcılarında da aynı şikayet var mı? çözüm bilen var mı?

bu arada telefonumun yazılımı ilk çıkanlardan menüsü sekmsiz yani.. zil sesi olarak mp3 kullanıyorum, telefonda yükle gelenleri de kullansam aynı sorun devam ediyor..

cevap yazanlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaCReS -- 2 Kasım 2009; 13:59:02 >

• Walla dostum bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Aynı problemi her zaman olmasada zaman zaman bende yaşıyorum. Telefon hafızasının fazla dolu olmasından kaynaklanabilir düşüncesi ile telefon hafızasını boşalttım ama yine sonuç değişmedi. Sanırım kronik bir problem.
  • bende hafızayı boşaltmayı düşünüyordum ama şimdi sen yazınca vazgeçtim.. o kadar star kullanıcısı var, biraz daha bekleyelim bakalım bizim gibi aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı.. o zaman anlarız kronik midir değil midir.. :|
  • Hatta buna ek olarak sende oluyormu bilmem. Bir görüşmeyi btirmek için No tuşuna basıyorsun ekranda aramanın hala devam ettiği görülüyor. Telefon kapanmadı diye defalarca üst üste kapatma tuşuna basıyorum ama ne fayda 2-3 saniye sonra ekran bekleme moduna geçiyor.
    Cihazdan genel olarak memnunum ama bu bahsettiğimiz sorunlar ve bide kameranın resim çekim vasatlığı soğutuyo beni.
    Daha önce kullandığım Sony Ericsson W810i model telefonun kamerası 2MP olmasına rağmen Resim çekme konusunda 3,2 MP lik Starı tokatlar
  • aynı problem bendede var aslında kapa tuşuna bastıktan sonra görüşme bitiyor.sonra birkere daha basınca masaüstüne dönüyor.belki yeni firmwarelerile çözülebilir sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.