Şimdi Ara

SAMSUNG STORY 1TB.HARİCİ DİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba samsung 1tb.story harici diskime elimde bulunan dvd film leri ultraiso programıyla iso ya çevirdim.ancak harici diske kopyalayamıyorum.neden? :) ayrıca samsung auto backup diye bir program var içinde nedir ne işe yarar.bu diski kullanan varsa yardımcı olabilir mi saygılar

• Arkadaşım ,

Dosya Formatınız nedir? Fat32 mi NTFS mi? Fat32 de 4 gbdan büyük dosya oluşturamazsınız. DVD film isosu 4-8 gb küsür yer kaplar, bu yüzden harici diske kopyalarken sorun çıkar. Bilgisayarıma gelip harici diskin üzerinde sağ tıklayıp özelliklere basarsanız dosya yapısını görürsünüz.

Kolay gelsin
  • arkadaşım ilgine teşekkür ederim.dediğin gibi harici diskin dosya sistemi fat32.ne yapmalıyım bunu diğer (ntfs)dosya sistemine nasıl çevirebilirim.fat32 den farkı nedir?çok mu soru sordum. :) şimdiden teşekkürler.
  • birde 1tb.diskin yarısı ntfs yarısı fat32 olabilirmi böyle bir çeviri mümkün mü.ayrıca dediğin gibi iso dosyaları büyük mkv.leri falan atamadım içine yetersiz alan dedi ki 900gb boş alanım olmasına rağmen :). ama orjinal dvdleri 4gb.lık falan sorunsuz atıyor.saygılar.
  • hocam bendede 1.5 tb olanı var.yardımcı olmaya çalışayım 4gb üstü dosya atmayı düşünüyorsan ntfs olarak biçimlendirmen gerekiyor.içini komple boş olsa dahi fat32 4 gb den sonrasını yer yok olarak belirtyor.kendi çinde bölüm oluşturabilirsin ama gerek yok ntfs olarak kullanabilirsin sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firerain

arkadaşım ilgine teşekkür ederim.dediğin gibi harici diskin dosya sistemi fat32.ne yapmalıyım bunu diğer (ntfs)dosya sistemine nasıl çevirebilirim.fat32 den farkı nedir?çok mu soru sordum. :) şimdiden teşekkürler.

http://www.usbuzmani.com/fat-fat32-ntfsye-nasil-donusturulur/

Bu adreste detaylıca açıklanmış.

• Hocam bende bu gün VATAN Bilgisayardan aldım içersindeki program hızlı yedekleme işlemi için faydalı şu anda kendi kişisel dosyamı yedekliyorum. saniyede yaklaşık 1.25 MB. Pragramı bilgisayarına kur hdd ye atmak istediğin dosya program vs. sağtıkla runquickbackup de. bu altından ışık çıkma olayıda çok hoşuma gitti.
  • meraba arkadaşlar. dün bu aleti aldım biçimlendiriyorum şuan. 1 tb olanını aldım. ntfs yapıyorum. 12 de falan başladım. 4 oldu saat yarısına gelmedi nedir bu olay? hızlı biçimlendir i iptal ettim ondan mı?

bi 4 saati daha var. bi elektrik giderse nolucak. napıcam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantn -- 16 Temmuz 2010; 16:23:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.