Şimdi Ara

Samsung T200 Monitör MagicTune,DVI,VGA sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar t200 kullanmaktayım monitör RTA mod 2 seçili iken internet sayfalarında kenarlarda renkli dalgalanmalar yapıyor özelliklewww.koyuncu.com.tr sitesinde sayfayı yukarı aşağı oynatınca oluyor bu durum bir bende mi var acaba kontrol edip cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.(RTA off iken sorun yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion4201

arkadaşlar t200 kullanmaktayım monitör RTA mod 2 seçili iken internet sayfalarında kenarlarda renkli dalgalanmalar yapıyor özelliklewww.koyuncu.com.tr sitesinde sayfayı yukarı aşağı oynatınca oluyor bu durum bir bende mi var acaba kontrol edip cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.(RTA off iken sorun yok)

Hayır sadece siz de değil RTA2 modunda yapıyor bu durumu.
  • Samsung T200 monitörü Bimeks ten 384 tl ye aldım arkadaşlar.İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

quote:

arkadaşlar t200 kullanmaktayım monitör RTA mod 2 seçili iken internet sayfalarında kenarlarda renkli dalgalanmalar yapıyor özelliklewww.koyuncu.com.tr sitesinde sayfayı yukarı aşağı oynatınca oluyor bu durum bir bende mi var acaba kontrol edip cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.(RTA off iken sorun yok)

Hayır sadece siz de değil RTA2 modunda yapıyor bu durumu.

bende rta 1 iken de yapıyor ama daha az dün akşam forumdan bir arkadaşla konuştum bende olmuyor dedi.Ayrıca bana ürün kutusunu gösterdi benimki normal sarı karton kutu onun kutusu ise renkli kutu zemini beyaz kutunun.Sizin kutunuz ne renk acaba.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 15 Nisan 2009; 10:46:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serkan83_83

Samsung T200 monitörü Bimeks ten 384 tl ye aldım arkadaşlar.İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.

Siz 384 liraya bulduğunuza şükredin vatanda bu 450 liraya yakın birşey media marktta ise 499 goldda ise 430 küsürdü..

yani siz hesaplı ve ucuza almışsınız.
  • Arkadaşlar T200 kullananlar panel tiplerini yazabilirler mi bendeki sorun sanırım monitörün A panel (au optronics) olmasından kaynaklanıyor
    CLA olanlar A panel (au optronics)
    CAA olanlar S panel (samsung)
    sanırım bu problem a panellerde var s panellerde yokmus. RTA modu 2 de olup ta sorun yaşayanlar panel tiplerine bakabilirler mi lütfen
  • Bendeki panel CAA. RTA2 de koyuncu elektronik sayfasında dalgalanma oluyor bunun sebebi panelden farklı bir ayar da olabilir.
  • 10 gün oluyor alalı fx5200 ve analog olarak kullanıyorum DVI deneme sansım olmadı cidden renkler harika standart çözünürlüğünüde destekledi bozuk pikselde yok sanalmarketim.com dan aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsh77

10 gün oluyor alalı fx5200 ve analog olarak kullanıyorum DVI deneme sansım olmadı cidden renkler harika standart çözünürlüğünüde destekledi bozuk pikselde yok sanalmarketim.com dan aldım.

Rahatladım desem yeridir.. monitör yüzüne kart değişicekti..

umarım bende bir arıza çıkarmaz.

bu arada unutmadan fsh 77 nickli arkadaşımız sen bu konuyu biraz daha açıklarmısınız monitörün standart çözünürlügünü desteklemesi için hangi sürümü kurmak gerekiyor driverlerinden o konuyu biraz daha açarmısınız bendede aynısı var öbür türlü kartı ve güç kaynağını değiştircem ondanda ben istemiyorum kartı değiştirmeden biraz kullanmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 18 Nisan 2009; 22:59:47 >

• Arkadaşım bu panel tipi nerde yazıyor ne monitörde,ne kutusunda,ne de kullanım klavuzunda yazmıyor.nerden bakablirim buna
    quote:

Arkadaşlar T200 kullananlar panel tiplerini yazabilirler mi bendeki sorun sanırım monitörün A panel (au optronics) olmasından kaynaklanıyor
    CLA olanlar A panel (au optronics)
    CAA olanlar S panel (samsung)
    sanırım bu problem a panellerde var s panellerde yokmus. RTA modu 2 de olup ta sorun yaşayanlar panel tiplerine bakabilirler mi lütfen

• Bu samsung T Serilerinde şimdi geniş ekran widescreen olarak geçiyor tabi bunun hangi panel türü olduğunu nasıl bulabiliriz?

nerden bakabiliyoruz ne kutusu nede üstünde hiç bir yerde yok..
    Lütfen bir açıklarmısınız.
  • Servis menusune girin (Brightness, contrast :0 yapıp source tuşuna 5 sn basılı tutun)

Altta yazar.
  • Benimkide CLA
  • Bu paneller ne işe yarıyor şimdi arkadaşlar.

CAA,CLA panel vs nedir şimdi ne bir tür farklılıkları vardır yoksa ikiside aynımı?
  • Panel tipi monitörün panelinin kim tarafından üretildiğidir.CAA olanları samsung kendisi üretiyor Diğerlerini ise başka firmalara ürettiriyor genel olarak samsung panellerin yani CAA olanların daha kaliteli olduğu söyleniyor.
    CLA olanlar A panel (au optronics) firması tarafından üretiliyor.Olay bu şekilde bu arada RTA problemi ile karşılaşmayanlar da var dün konuştuğum bir arkadaş kendisinde böyle bir durum olmadığını söyledi.RTA olayında monitörün 2ms olabilmesi için voltaj ayarlarıyla oynaması gibi bir durum söz konusu oluyor bu nedenle görüntüde bazı sorunlar ortaya çıkıyor.Genel olarak bütün t200 ve t220 lerde var ama karşılaşmayanlarda var tabi bunlar mutlu azınlık.Biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Panel tipi monitörün panelinin kim tarafından üretildiğidir.CAA olanları samsung kendisi üretiyor Diğerlerini ise başka firmalara ürettiriyor genel olarak samsung panellerin yani CAA olanların daha kaliteli olduğu söyleniyor.
    CLA olanlar A panel (au optronics) firması tarafından üretiliyor.Olay bu şekilde bu arada RTA problemi ile karşılaşmayanlar da var dün konuştuğum bir arkadaş kendisinde böyle bir durum olmadığını söyledi.RTA olayında monitörün 2ms olabilmesi için voltaj ayarlarıyla oynaması gibi bir durum söz konusu oluyor bu nedenle görüntüde bazı sorunlar ortaya çıkıyor.Genel olarak bütün t200 ve t220 lerde var ama karşılaşmayanlarda var tabi bunlar mutlu azınlık.Biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur.

açıklamalarınız uzun olması önemli değil yeterki açıklayıcı olsun..

bu arada alırken gözü kapalı alacaz artık bir sorun olmaması için başka birşey demiyorum.

• T190 T200 T220 ayrıca T serisi dışında Response Time Accelerator mode özellii olan birçok monitorde bu sorun var. (Kendi deneyimim) ve yabancı kaynaklarda açıklamaları da bulunuyor. Ben mode 2 de sorunsuz monitor olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

T190 T200 T220 ayrıca T serisi dışında Response Time Accelerator mode özellii olan birçok monitorde bu sorun var. (Kendi deneyimim) ve yabancı kaynaklarda açıklamaları da bulunuyor. Ben mode 2 de sorunsuz monitor olduğunu düşünmüyorum.

şimdi monitörü alırken deneyerekmi almamız gerekiyor?
    vatanda bana ölü piksel testi vs yapılmıyor dedi ama hiç bilmiyorum.
  • Samsung t200 monitorunu dvı dan 1680x1050 cozunurlugunde sorunsuz kullanan varmı?varsa kucuk bır yardım rıca edeceğım,acaba EDID dosyasını bızımle paylasabılırmı bu sayede ben ve benım gıbı sorun yasayanlar servısle falan ugrasmadan kendımız cozebılırız sorunu.ben forumda t220 edid dosyasını gordum de t200 gormedım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: risingforce

Samsung t200 monitorunu dvı dan 1680x1050 cozunurlugunde sorunsuz kullanan varmı?varsa kucuk bır yardım rıca edeceğım,acaba EDID dosyasını bızımle paylasabılırmı bu sayede ben ve benım gıbı sorun yasayanlar servısle falan ugrasmadan kendımız cozebılırız sorunu.ben forumda t220 edid dosyasını gordum de t200 gormedım.

evet ben kullanıyorum. kasım aralık ayında internetten almıştım. o zamandan beri hep 1680*1050 kullanıyorum. hiç sorun çıkmadı.
    bu akşam eve gelince buraya r*pid adresini veririm istediğiniz dosyanın. akşam saat 6 gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.