bugün aldığım pc de samsung t220 monitörünü tercih ettim ancak ne yaparsam yapayım çözünürlük maksimum 1280x1024 e kadar çıkabiliyor.neden 1600 çözünütlükte kullanamıyorum ? ekran kartını driverları yüklü cihaz dvi dan bağlı
Kaç defa dedik T serisi monitörü şimdi almayın diye. Arkadaşım cihazının firmware güncellemesi yapılması lazım. Samsung T serisi modellerin çoğunda çözünürlük problemi var. DVI dan max çözünürlüğü vermiyor.
firmware güncellemesi yapıldı ve şu an çalışıyor ama her zaman dediğim gibi Samsung alırken 2 kere düşünün.bir sorun çıkacağını bile bile aldım ve aklıma gelen başıma geldi çözünürlükten patladım
quote:
Orjinalden alıntı: judasper
firmware güncellemesi yapıldı ve şu an çalışıyor ama her zaman dediğim gibi Samsung alırken 2 kere düşünün.bir sorun çıkacağını bile bile aldım ve aklıma gelen başıma geldi çözünürlükten patladım
Ben 1,5-2 ay sonrası civarlarında düşünüyorum almayı o zamana kadar samsungun P2070 modelli serisi gelirse belki onu alabilirim ama ne zaman piyasaya girecek hiç haberimiz yok.
asus mu samsung mu diye epey bi sure duşundum . en sonunda paraya kıydım acer predatöru aldım. içim rahat, gözum rahat, cebim diil ama... ,zevkinde bi bedeli olmalı diimi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme