Şimdi Ara

Samsung T220 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün aldığım pc de samsung t220 monitörünü tercih ettim ancak ne yaparsam yapayım çözünürlük maksimum 1280x1024 e kadar çıkabiliyor.neden 1600 çözünütlükte kullanamıyorum ? ekran kartını driverları yüklü cihaz dvi dan bağlı

• Kaç defa dedik T serisi monitörü şimdi almayın diye. Arkadaşım cihazının firmware güncellemesi yapılması lazım. Samsung T serisi modellerin çoğunda çözünürlük problemi var. DVI dan max çözünürlüğü vermiyor.
  • firmware güncellemesi yapıldı ve şu an çalışıyor ama her zaman dediğim gibi Samsung alırken 2 kere düşünün.bir sorun çıkacağını bile bile aldım ve aklıma gelen başıma geldi çözünürlükten patladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: judasper

firmware güncellemesi yapıldı ve şu an çalışıyor ama her zaman dediğim gibi Samsung alırken 2 kere düşünün.bir sorun çıkacağını bile bile aldım ve aklıma gelen başıma geldi çözünürlükten patladım

Ben 1,5-2 ay sonrası civarlarında düşünüyorum almayı o zamana kadar samsungun P2070 modelli serisi gelirse belki onu alabilirim ama ne zaman piyasaya girecek hiç haberimiz yok.
  • asus mu samsung mu diye epey bi sure duşundum . en sonunda paraya kıydım acer predatöru aldım. içim rahat, gözum rahat, cebim diil ama... ,zevkinde bi bedeli olmalı diimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.