Şimdi Ara

Samsung tablet alacağım kafam karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açıkcası çok ayrıntılı bakmadım ama ilan sitelerinde bi ton modeli çıkıyor samsung tabletlerin.

10.1 inçlik , kalemi olan sağlam bir tablet arıyorum. İnternet'te sörf , film atıp izleme , çizim yapma gibi şeyler için alacağım.

Şimdi hangi modellerine bakmam gerekiyor .
    Tab s var pro 10.1 var normal tab 10.1 var falan falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sizin aradığınız model Samsung galaxy note 10.1 2014 edition
    S-pen var ve ekrani 10.1

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Hocam sizin aradığınız model Samsung galaxy note 10.1 2014 edition
    S-pen var ve ekrani 10.1

Teşekkürler hocam
    Dediğin model 10.1 P602 mi yoksa P600 mü? İkisi aynı ise farkları nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu modeller 600 lu olan sadece wifi, 602 li olan da ayrica sim kart takilabiliyo ama arama mesaj ozelligi kapali sadece internet baglantisi icin kullanilabliyor
    Benim tavsiyem 600 serisi suan ben de onu kullaniyorum ve gayet memnunum, akilli telefonunuz varsa ya da evde wifi, simkartli modele hic gerek yok
    Zaten modellerin simkart disinda hicbir farklari yok
    Eger gercekten kalemi kullanacaksaniz bu modellin s peni cok kullanisli ama kalem zorunlu degilse baska modellere de bakabilirsiniz
    ipad air 2 veya samsung tab s2 multimedya icin uygun tabletler bence
    Ama dedigim gibi kalem istiyosaniz bu modelden baskasina yonelmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

evet bu modeller 600 lu olan sadece wifi, 602 li olan da ayrica sim kart takilabiliyo ama arama mesaj ozelligi kapali sadece internet baglantisi icin kullanilabliyor
    Benim tavsiyem 600 serisi suan ben de onu kullaniyorum ve gayet memnunum, akilli telefonunuz varsa ya da evde wifi, simkartli modele hic gerek yok
    Zaten modellerin simkart disinda hicbir farklari yok
    Eger gercekten kalemi kullanacaksaniz bu modellin s peni cok kullanisli ama kalem zorunlu degilse baska modellere de bakabilirsiniz
    ipad air 2 veya samsung tab s2 multimedya icin uygun tabletler bence
    Ama dedigim gibi kalem istiyosaniz bu modelden baskasina yonelmeyin

Mrb benimde bir sorum olacaktı siz yada bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim

galaxy tab 3 lite t116 satın aldım 3g sim kart özelliği var telefon olarak kullanabilirmiyim acaba

• teoiss T kullanıcısına yanıt
    Merhaba tablet alindigi haliyle sebeke uzerinden konusmayi desteklemiyosa tablete root atip bu yetkiyi aktiflestirmeniz gerekir, acikcasi daha once hicbir cihaza root atmadim nasil yapilir bilmiyorum
    ama tabletin ana konusundan ya da internetten nasil yapildigini ogrenebilirsiniz
    Dedigim islemle yüksek ihtimal arama özelligini kullanmaya baslayabilirsiniz
    Tabletiniz hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.