Şimdi Ara

Samsung'tan 6.000 mAh pile sahip telefon geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy Club adlı internet sitesi tarafından yayınlanan bir fotoğraf Samsung'un Galaxy M20s olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni akıllı telefonu için 6.000 mAh kapasiteli bir pil ürettiğini ortaya koydu.

Ayrıca Bkz.Uber yılın ikici çeyreğinde 5 milyar dolar zarar etti
    Söz konusu batarya, ‘EB-BM207ABY’ ürün kodunu taşıyor. Galaxy M20s'in "SM-M207" model numarasına sahip olduğunu biliyoruz. Dolayısı ile pilin üzerindeki "M207" ibaresi bu cihazda kullanılacağına işaret ediyor.

Resmi detay yok

Akıllı telefon mevcut Galaxy M20'nin daha büyük pille donatılmış versiyonu olacak gibi görünüyor. Ancak cihaz hakkında henüz Samsung kanadından resmi bir açıklama yok. Önümüzdeki günlerde Galaxy M20s hakkında daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

• Yanında yangın söndürücü hediyeli :)

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Adamlar nasıl bir sansasyon yarattıysa azıcık pil koyduk deseler hemen itfaiye hediyeleri söndürme hediyeleri geliyor :)

• çin'de 12binlikler satılıyor geç bile kaldılar. muhteşem bir yenilik yaptık diye satacaklar şimdi.
  • *patlama garantili

• aytek66 kullanıcısına yanıt
    Valla S8 kullanıcısı olarak onu yazdım :) S8'den çokta memnunum. Ama pil teknolojisi yeni bir gelişime girmedikçe hangi marka olursa olsun o kadar yüksek mahlardan açıkçası çekinirim.
  • Çinli vizyonu : gece çekimi,daha büyük sensör,optik zoom,ekran altı kamera
    Samsung vizyonu:Optimizasyonu yapılımayan fazla güç çeken çipset için daha büyük batarya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koy bir de amoled ekranı olsun bitsin.

• M20 kullanıyoruz adamlar yapmış abi. 6000mAh pek gerekli değil ama kamerayı bir tık daha iyi yapsalar efsane olacak. 1270tl daha iyi telefon yok. Rakiplerinin ya mikrofonu kötü yada ekranı kronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega1 -- 10 Ağustos 2019; 23:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

Valla S8 kullanıcısı olarak onu yazdım :) S8'den çokta memnunum. Ama pil teknolojisi yeni bir gelişime girmedikçe hangi marka olursa olsun o kadar yüksek mahlardan açıkçası çekinirim.
    Ben Note 4'de 11800 mAH batarya kullanıyorum. 2 yıldır en ufak bir sorun çıkarmadı.

Burada ki en büyük problem boyut aslında. O yüzden yeni bir teknoloji şart ama batarya elektro-kimyaya girdiği için bu olay donanım dizayn etmekten oldukça farklı ve zor bir durum.
  • Snapdragon kadar optimize olmayan exynos + PLS panel ile anca 4500mah lik 8nm SD + amoled kadar ekran süresi alır.
  • Baya yüksekmiş. Ortalama kullanılırsa uzun gider
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    11 bin amper batarya nasıl bulabilirim resatguness instagram kullanıcı ismime bilgi mesaji gönderebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amoled ekran olsun bari

• quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

çin'de 12binlikler satılıyor geç bile kaldılar. muhteşem bir yenilik yaptık diye satacaklar şimdi.
    12bin dediklerin 20 santim kalınlığında, adam zaten yenilik yapmamış ama inceliği koruyarak kapasiteyi iyi şekilde artırmış işte.

• Çok güzel bir hamle. Kamerası ve işlemcisi de düzgün olursa bir sonraki telefonum olabilir.

Amoled ekran
    Düzgün kamera
    Yeterli performans
    6000 mah

daha ne ister ki insan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23

12bin dediklerin 20 santim kalınlığında, adam zaten yenilik yapmamış ama inceliği koruyarak kapasiteyi iyi şekilde artırmış işte.

Alıntıları Göster
    Ben 20cm kalınlığında değil dedim mi? yapıldı mı daha önce yapıldı. Marka seviciliği değil yapılanı söylüyorum.
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Son kullanıcının asla tercih etmeyeceği bir ürüne yapıldı demek de olmuyor. Ekran altı parmak izini de yapan olmuştu ama basmatik gib tepki süresi uzun olunca yaptı oldu olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.