Şimdi Ara

Samsung Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kafamda olan telefon samsung omnia i900 özellikleri bana yeter ama birde samsung omnia i8910 HD var 300-400 milyon fazla verip almaya değermi bi tavsiye istiyorum yoksa omnia i900 de işimi görürmü birde Omnia HD de symbian işletim sistemine geçişinin nedeni nedir Omnia i900 windows işletiminde sorunlarmı olduğundan saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatip18 -- 4 Ağustos 2009; 13:04:55 >

• başka önerilerde alabilirim dokunmatik olacak samsung-lg olacak 1200e kadar limitim var aldığımda pişman olmayacağım bi telefon istiyorum ilk defa bi telefona yüksek miktar vericem fazla vermeye gerek duymuyorum ama bu seferlik böle yapalım dedik :) birde stylus kaleme ihtiyaç duymayacağım bir telefon istiyorum saygılar
  • Omnia i900 kullanıyorum çok memnumun tavsiye ederim.
    Omnia HD nin farkı 8mb kamerası var ve Ekran çözünürlüğü süper eğer ben TV film izlerim diyosan Hd

Omnia dışında tavsiyem PDA ağırlıklı olsun diyorsan HTC touch Hd süper bir telefon
  • http://www.hepsiburada.com/htc-touch-hd-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcephtctouchd
    Bu da HTC touch HD ürün açıklamasından özelliklerine bakabilirsin piyasa fiyatı 1500tl civarı
  • S8003 jet
  • dokunmatik algılaması rahat olacak stylus kaleme ihtiyaç duyulmayacak herşeyi parmakla halledebileceğim :) geçişleri hızlı algılayan bunlar benim için en önemli özellikler diğer özellikleri çok iyi olmasına gerek yok ama iphone kadarda düşük özellikler olmayacak omnia i900 dokunmatiği nasıl peki ekranından şikayet duyuyorum o yüzden endişeliyim birde Lg Arena var oda fena değil sanırım
  • Omnia i8910 HD güzel bir alet. 300TL fark değer bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S serisi tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Samsung TV Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.