Arkadaslar ben yaklasık 7-8 ay önce GoLd Bilgisayar'dan Samsung U700 cep telefonu aLdım... Fakat maLum tüm U700'lerde oLduqu gibi 3. 4. aydan beri soyuLma sorunu yaşıyorum... Ve en sonunda üşenmeyip götürmeye karar verdim... Garanti süresi daha doLmadı... Fakat ben şimdi bunu Gold bilgisayaramı götürücem yoksa samsung'un bu işlerle iLgilenen bayiileri varmı?...
servise götür ücretsiz soyulan yerini değiştiriler
Tamam biliyorum garanti kapsamında tesekkürler ama onu sormak istememistim... Yani GoLd'amı götürücem aldıqım yeremi yoksa samsung'un ayrı servislerimi var... Ayrıca İstanbuL içi götürebiliceqim neresi var?...
quote:
Orjinalden alıntı: suicide1905
Tamam biliyorum garanti kapsamında tesekkürler ama onu sormak istememistim... Yani GoLd'amı götürücem aldıqım yeremi yoksa samsung'un ayrı servislerimi var... Ayrıca İstanbuL içi götürebiliceqim neresi var?...
arkadaşım telpaya götüreceksinwww.telpa.com.tr den servis adreslerini alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: suicide1905