|
Samsung, teknolojinin sınırlarını zorluyor: 256TB SSD tanıtıldı!
-
-
2-4TB modellerin düşmesini bekliyoruz, ki globalde de düşüyor
Kur sebebiyle bize yansımıyor yansıyamıyor
Yazık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Ağustos 2023; 20:43:17 > -
Habere şaşırıp 2.56 Tb filandır diye düşündüm.
-
2Tb lerde düşüş hareketi var ama 4 ve 8 ler aşırı pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evi satsak alabilirmiyiz acaba bir adet ? -
256 gb diye okudum 15 yillik konudur diye girdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kaç liraya satışa çıkar acaba
-
M2 lerin ömrünü uzatmaya çalışsınlar önce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çoğu modelinde 4 ya da 8tb lık versiyon bile yok ki ben mi yanlış biliyorum. 2tb lar ile slotları doldurduk bitti. Bu devirde hele iş yapan insanlar için 2-4tb lar çok düşük.
-
Hdd tarafında hayal bir kapasite şu an için. Hdd de tarihe gömülecek mi acaba!
-
Oha... bu nasıl manyak bir kapasitedir?
Acaba boyutları nasıl bir şey?
Eğer NGSFF ise, bu 110mm x 30,5mm x 4,8mm'ye tekabül eder, böyle bir ürün 50 bin USD'den başlar. Bu kadar kapasiteyi böyle ufak bir ürüne sığdırmayı başarmışlarsa son cent'ine kadar hakettikleri bir paradır.
EDSFF biraz daha büyük tabii, yassı bir kutu gibi. Muhtemelen bu formdadır.
-
Temel kullanım için şuan 2tb ile 4tb arası yeter zaten. Oyun kapasiteleri de ortada ortalama bir oyun 100gb boyutunda zaten her hafta gelen güncellemeler de var. Lakin işi gereği 4k videolarla uğraşanlar için 2tb ve 4tb aşırı yetersiz. Onlar için minimum 8tb 16tb gibi kapasitede ssd lerin olması lazım. Umarım 2tb 4tb ve 8tb ssd ler çok daha ucuzlarda temel kullanım için leptoplarda ve masaüstünde rahatlıkla kullanabiliriz.
-
temel kullanım? 4 tb? TEMEL? abi sen necisin bu arada?
-
Dostum telefonlar bile 1 TB düzeyinde satış yapıyor şuan koskoca leptop ve masaüstü kasalardan bahsediyoruz temelde 2tb 4tb civarları da olsun bir zahmet 2023 senesinde. Bir oyun 100gb boyutunda. Hadi zevk hobi için video kurgu montaj yapacam de etti sana 300 500gb ham görüntüler. Kırpıp editlemesi bile baya yoruyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2-4TB modellerin düşmesini bekliyoruz, ki globalde de düşüyor Kur sebebiyle bize yansımıyor yansıyamıyor Yazık... |
256 gb diye okudum 15 yillik konudur diye girdim
|
Evi satsak alabilirmiyiz acaba bir adet ?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X