Şimdi Ara

samsung telefon cam kırılmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar samsung galaxy ace cep. Telefonum dustu ve on cami kirildi. Ne yapmam gerekiyor? :(

• tamirciye götürmen gerekli değiştirmesi için
  • samsung yetkili servislerinden birine götürmem lazım demi? samsung galaxy ace kullanıyorum ben. parçaları bulunuyormudur?
    teşekkürler...
  • telefonumu yaptırdımm. şükürr. telefonunu çatlatan kıran olursa bana sorabilir artık. :)
  • bendede i9003 var. nargilemin üzerine düştü. camı çatladı v.s.
    acaba samsung servisinde mi yaptırdnız garantiden yoksa dışarıdan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugcete

telefonumu yaptırdımm. şükürr. telefonunu çatlatan kıran olursa bana sorabilir artık. :)

nasıl yaptırdınız? aynı performansı gösteriyor mu? kaçaa maloldu ? ya da servis mi karşıladı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertunuz1

bendede i9003 var. nargilemin üzerine düştü. camı çatladı v.s.
    acaba samsung servisinde mi yaptırdnız garantiden yoksa dışarıdan mı ?

Samsung servisinden yaptırdım ben. 3-4 gün içinde teslim ediyorlar. garanti kapsamında olmuyor kendi hatamız olduğu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcaglar

quote:

telefonumu yaptırdımm. şükürr. telefonunu çatlatan kıran olursa bana sorabilir artık. :)

nasıl yaptırdınız? aynı performansı gösteriyor mu? kaçaa maloldu ? ya da servis mi karşıladı?

tabiki kendi hatamız olduğu için servis karşılamıyor. garanti kapsamındada olmuyor.
    ben 98 tl. verdim. telefon çalışıyordu ama ekran çatlak içindeydi. iç ekranıda kırmış olsam o zaman renk dağılıyormuş mürekkep gibi ve o baya masraflıymış.
    yeni ekran takıldı ve sıfır gibi oldu.
  • quote:

quote:

quote:

tabiki kendi hatamız olduğu için servis karşılamıyor. garanti kapsamındada olmuyor.
    ben 98 tl. verdim. telefon çalışıyordu ama ekran çatlak içindeydi. iç ekranıda kırmış olsam o zaman renk dağılıyormuş mürekkep gibi ve o baya masraflıymış.

çok sevindim çok da ucuz sayılır yani 98 TL...

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok sevindim çok da ucuz sayılır yani 98 TL...

evet galaxy ace in camı bu kadar. tabi iç cam da kırılsa o zaman 200-300 tutardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.