Şimdi Ara

Samsung Telefonum Wifi'ye Bağlanıyor Ama Kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Wonder telefonum var,evde ki wifi de herhangi bir sorun yok ama dışarıda ki wifi leri kullanamıyorum.Bağlandı yazıyor ama kullanamıyorum.O kadar araştırdım çözümünü bulamadım.Şimdiden teşekkürler yardımcı olucak kişilere.

• Brad_Hawk B kullanıcısına yanıt
    custom rommu yüklü ?
  • Benim modemde ışık yanmıyo ama internete girebiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

custom rommu yüklü ?

Custom rom'u ilk defa duyuyorum yani ben öyle birşey yüklemedim ama telefonda varmıdır bilmiyorum.
  • Brad_Hawk B kullanıcısına yanıt
    telefonunuzda önemli bir dosya yoksa sıfırlayın. bendede wonder var sorun yaşamadım çünki.
  • sorun %90 statik ip de telefonun eski sürüm androiddir ve her ağa ayrı statik veremiyor bunun yerine tek belirlenen statik ip ve ağ alt geçidini tüm wifi lerde almaya çalışıyor olabilir. örneğin airties modemlerde 192.168.2.1 olan alt geçit geri kalan modemlerin çoğunda 192.168.1.1 dir telefonunu 2.* isterken 1.* olan modem ona kullanılamayan bir ip verir ve bağlanamassın ayarlardan dhcp etkinleştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryingFreedom

sorun %90 statik ip de telefonun eski sürüm androiddir ve her ağa ayrı statik veremiyor bunun yerine tek belirlenen statik ip ve ağ alt geçidini tüm wifi lerde almaya çalışıyor olabilir. örneğin airties modemlerde 192.168.2.1 olan alt geçit geri kalan modemlerin çoğunda 192.168.1.1 dir telefonunu 2.* isterken 1.* olan modem ona kullanılamayan bir ip verir ve bağlanamassın ayarlardan dhcp etkinleştir

statik ip kapalıydı açtım düzelir mi? dhcp yi bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.