Şimdi Ara

Samsung Tizen internet tarayıcı video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır Samsung 55Mu7350 kullanmaktayım genel olarak cihazdan memnunum ama cihaz gün geçtikçe özelliklerini kaybetmekte.

ilk önce cihazdan twitch yazılımı yok oldu, son 1-2 haftadır ise cihazın içinde olan internet tarayıcı ile dizi siteleri gibi sitelerdeki videoları oynatmamaya başladı.

Bazen video yüklemeye çalışıyor yüzde 50 gibi kalıyor sonra kitleniyor yada çok uzun süre beklersen yüzde 100 yüklüyor ama video yu oynatmıyor.

Bu tür sorunları yaşayan tizen kullanıcıları var mı acaba?

Not: Cihaz son güncellemeleri yapıldı ve sıfırdan kurulum yapıldı sorun çözülmedi. Ve youtube uygulamasında sorun yok sadece internet tarayıcı ile video gösteriminde sorun yaşıyorum.

Samsung Tizen internet tarayıcı video sorunu

• Muhtemelen tarayıcının güncel versiyonu, güncel sitelere göre uyumsuz kalmış olabilir hocam.

Ben 3 4 sene önce dizi/film sitelerinden bir şey izleyeceğim zaman, " TV CAST" adında bir program kullanıyordum. Bu tv'nin uygulama mağazasında da olması lazım...

Telefonu tv ile eşleştiriyorsunuz, sonra uygulamanın içindeki tarayıcıdan izlemek istediğiniz diziyi filmi açıyorsunuz, tv üzerinden oynatmaya başlıyor. Daha sonra telefon uygulamasını kapatabilirsiniz. O şekilde daha hızlı rahat izlersiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Muhtemelen tarayıcının güncel versiyonu, güncel sitelere göre uyumsuz kalmış olabilir hocam.

Ben 3 4 sene önce dizi/film sitelerinden bir şey izleyeceğim zaman, " TV CAST" adında bir program kullanıyordum. Bu tv'nin uygulama mağazasında da olması lazım...

Telefonu tv ile eşleştiriyorsunuz, sonra uygulamanın içindeki tarayıcıdan izlemek istediğiniz diziyi filmi açıyorsunuz, tv üzerinden oynatmaya başlıyor. Daha sonra telefon uygulamasını kapatabilirsiniz. O şekilde daha hızlı rahat izlersiniz diye düşünüyorum.
    1 hafta önce hiçbir sorun yokken zaman geçtikçe televizyondan özellik eksiltmeye başladılar sanırım, en iyisi bir android box almak yada mini bir bilgisayar takmak sanırım tv ye bir adatte touchpad li bir kablosuz klavye bağlamak gerekicek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucel

1 hafta önce hiçbir sorun yokken zaman geçtikçe televizyondan özellik eksiltmeye başladılar sanırım, en iyisi bir android box almak yada mini bir bilgisayar takmak sanırım tv ye bir adatte touchpad li bir kablosuz klavye bağlamak gerekicek sanırım.

Alıntıları Göster
    tabi bunlar daha iyi çözümler hocam, benimde eski bir samsung tv'de benzer bir durum olmuştu, internet üzerinden video açmakta sıkıntılar yaşıyordum vs derken bir noktadan sonra tarayıcısını hiç kullanmadım.

TV tarayıcıları zaten çok kullanışlı olmuyor hocam,

• Aynı sorundan muzdaribim. Canlı destekle görüştüm harici güncellemeler yapılamamakta sadece Smart Hub güncellenebiliyor onu da servis yapabilir dedi. Yani televizyonun internet tarayıcısı güncellenemiyor. Samsung pişmanlıktır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Aynı sorundan muzdaribim. Canlı destekle görüştüm harici güncellemeler yapılamamakta sadece Smart Hub güncellenebiliyor onu da servis yapabilir dedi. Yani televizyonun internet tarayıcısı güncellenemiyor. Samsung pişmanlıktır....
    Sanırım yeni Tv almamız için yapıyorlar 2 yılda 1 TV değiştiremeyiz ki, Şimdi android box alsak onada güncelleme çıkmayacak 2 yıl sonra yine yeni cihaz almak zorunda kalacağız.
  • eski lg lerde hala uygulamalar yerinde çatır çatır çalışıyor, firmalar bilerek yapıyor bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv+ Uygulama sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung bu sitelere bilinçi olarak engel getirdi. Sanırım korsanı engellemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Samsung bu sitelere bilinçi olarak engel getirdi. Sanırım korsanı engellemek.

Bilmiyorum o kısmını ama samsung tvler de gün geçtikçe özellik kaybolmaya başladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.