< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Türkiye, herkese 6 aylık bedava Amazon Prime veriyor (15. sayfa)
-
-
Denemedim hocam zaten kampanya bitmedi mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır 6+6 olmuyor. Bu ve daha fazla soruyu şurada açıklamıştım:
[Son Bir Şans Daha İsteyenler için] SAMSUNG MEMBERS uygulaması ile 6 Aylık AMAZON Prime kuponu
@general4242 kampanya devam ediyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 13 Aralık 2023; 0:43:8 > -
Fazla kodu olan ağaların eli tutulmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullu500 -- 13 Aralık 2023; 1:22:7 > -
Kampanya bitti mi. Kodum var ama kullandırmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodların 31 Aralık tarihine kadar kullanılması lazım. Bugün 23 Aralık yani daha 8 gününüz var o sebeple kodu kullandırması gerekir. Kodu eksik filan mı giriyorsunuz yada kodu başkasından filan mı aldınız. Başkasından aldıysanız o kişi kullanmış olmasın.
Kodu mobil üzerinden deniyorsanız bir de pc üzerinden ve browser üzerinden deneyin derim.
-
Arkadaşımdan aldım. Sorun farklı linkle alakalı imiş. Kullandım. Teşekkür edrim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu amazonda deneme üyeligi bu kodla uzuyor mu acaba
-
hangi linki kullandınız hocam ?
ben de bir ton link denedim olmadı.
Etkinleştirme başarısız oldu
Bu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor.
ek: bugün prime son günüydü zaten, dün iptal ettim, bugün tekrar konudaki linklerle denedim oldu. haziran ayına kadar 0 tl dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 30 Aralık 2023; 22:15:28 > -
Üyeliğinizi iptal etmeyi unutmayın beyler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X