Çok teşekkür ediyorum hocam. Evde onca samsung cihaz var, kupon kullanamadım diye üzülmüştüm. Sizin sayenizde kullanabildim. Helal olsun. ☺ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çok teşekkür ediyorum hocam. Evde onca samsung cihaz var, kupon kullanamadım diye üzülmüştüm. Sizin sayenizde kullanabildim. Helal olsun. ☺ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 25 Kasım 2023; 8:54:27 > |
Keşke yakın zamanda samsungtan cihaz alanlara da verse ,samsung members hesaplarında gözükse . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Kasım 2023; 9:47:16 > |
eyvallah hocam sağol , yakın zamanda A34 5g almıştım (2 hafta bile olmadı daha) senin şu mesajını şimdi gördüm ,denedim ve kodu verdi , 6 ay daha uzatmış oldum aboneliği 39*6 cebimizde kaldı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@BlackGhost12 @fathTR @Hirotaro @IcyTea Lemon : Rica ederim arkadaşlar, güle güle kullanın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 25 Kasım 2023; 11:7:37 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
6 ayı bedavaya getirip 40 TL'nin peşine düşmek mi? Hmm... |
ben denedim oldu teşekkürler |
Denedim apk'yı yüklemedi. Ayrıca nox player emülatörde cihaz samsung s20 ultra gözükmesine rağmen onu da kabul etmedi. |
1 adet fazla kodu olan varsa alabilirim. Samsung cihazımız yok ki alalım |
Bende ve ailemde samsung telefon yok. Fazla kodu olan var mı? Verirse sevinirim. |