donanım arşivi ve bgy facebook grubu sömürdü kodları.. |
Samsung Türkiye, herkese 6 aylık bedava Amazon Prime veriyor (10. sayfa)
-
-
2023 alanlar da kullaniyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay sonra sil kartini ? Hatirlatici eklet telefona uyarsin seni :)
Telefon alıp Samsung hesabımla giriş yaptıktan 3-5 gün sonra kodu içeren mail gelmişti. Amazon hesabım vardı zaten, direk kodu girdim ve üyeliği ücretsiz 6 ay uzattım. The Big Bang Theory 1. sezon ortalarına da gelindi.
-
Yanlış anlaşılma olmuş daha geriye dönük kullanıcılar alamıyor bir yıllık 2022 01.den 2023 sonuna kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var midir kod satan ya da hayrina verebilecek bir arkadaş pm den ulaşsın
Var mı elinde fazladan kod olan?
-
hala calisiyor, samsung uyeligi olanlar epostalarini kontrol etsin, eylul ayinda eposta gelmis bana, su an girdim linke kod vermedi ama 6 aylik free verdi direk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akşam akşam hayır duanızı alayım
Samsung telefonunuzdaki Samsung Members uygulamasını güncelleyin. Uygulamaya girin. Avantajlar sekmesinin en üstünde Amazon Prime kampanyasını göreceksiniz. Oradan Kuponu görüntüle diyip kuponu edinin -şu an bir çok kişi yükleniyor, hata alırsanız tekrar tekrar deneyin. Birkaç denemeden sonra kupon kodu gelecek. Akabinde konu başlığındaki adımları uygulayarak kuponu aktif edebilirsiniz.
Güle güle kullanın
-
Bu yöntem ile alabildim. Teşekkür ederim.
-
Teşekkürler bu yöntemle aldım bende.
Teşekkürler hocam 3.denemede aldım :)
-
Eyvallah. Bilgi için çok teşekkür ederim :)
-
Başkanım teşekkürler. Bu başlıkta tek tek anlattım:
[Son Bir Şans] Samsung Members Uygulaması ile Amazon Prime Kuponu
Herkes bilirse kupon ticareti yapanlara gün doğmaz mantığı ile yeni başlık açtım.
-
@Batman @oliwertr @James Deen @ozoro7 @E_Y_B_H_P_T : Rica ederim arkadaşlar, güle güle kullanın
@E_Y_B_H_P_T : Çok güzel olmuş, elinize sağlık
-
Elinde fazla kod olan var mı, bizim tel Samsung değil :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X