Şimdi Ara

Samsung tv ler de kanal değiştirme esnasında epg? (Lutfen Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar teledünyayı modülle televizyonumda izliyorum.. Kanal değiştirme esnasında sadece kanal numarası gözüküyor epg bilgileri icin info ya basmam gerekiyor,infoya bastıgımda kutu genişliyor ve epg bilgileride ekleniyor. Bunun böyle olması cok can sıkıcı,benim istegim sony tvlerde olduğu gibi kanal değiştirirken osd ekranında epg bilgilerinide görmek. Bunu bir şekilde servis menüsünden aktif edebilir miyiz ? Bildigim kadarıyla menüsünde böyle bir osd ayarı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimahishalilar -- 1 Aralık 2010; 19:58:11 >

• yok mu bir bilgisi olan?
  • C6820 paralel ithalatla geliyor bu sebeple Samsung Türkiye ilgilenmez. Forumda veya dışarda size Almanca email yazmanıza yardım edecek birisi varsa samsung Almanyaya isteğinizi belirten mail atın. Hatta info tuşuna basınca bilgi kutusu normal uydu alıclarda olduğu gibi 1sn -3 sn - 5sn gibi keşke ayarlanabilir olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

C6820 paralel ithalatla geliyor bu sebeple Samsung Türkiye ilgilenmez. Forumda veya dışarda size Almanca email yazmanıza yardım edecek birisi varsa samsung Almanyaya isteğinizi belirten mail atın. Hatta info tuşuna basınca bilgi kutusu normal uydu alıclarda olduğu gibi 1sn -3 sn - 5sn gibi keşke ayarlanabilir olsaydı.

esasında bu sorunun sadece C6820 modeliyle alakalı bir yönü yok bütün 6 serilerinde karsılasılan bir problem, herhangi bir 6 serisi samsung icin cözümün bu modelede uyacagını düsünüyorum ne dersiniz ?
  • servis menusu dökümanlarını nerden bulabiliriz , icerisinde birsürü anlamlandıramadıgım ibare var ? :(
  • bir fikri olan yok mu halen, yoksa sorumumu anlatamadım..

En basit şekliyle istedigim bilgi televizyonun kendi tuneri üzerinde yayın izlerken sony tv lerde olduğu gibi kanal değişimi sırasında 3-4 satırlık epg bilgilerini görmek istiyorum...

Bu muhakkak samsung tvlerde de mümkün fakat service menu su kompetanı bi arkadasın değerli görüslerine ihtiyacım var...
  • Tvde kanal açıldıktan sonra , kumandadan INFO tuşuna bastıktan sonra kumandanın ortasındaki aşağı tuşuna basınca çıkmıyor mu? Bunu bir deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Tvde kanal açıldıktan sonra , kumandadan INFO tuşuna bastıktan sonra kumandanın ortasındaki aşağı tuşuna basınca çıkmıyor mu? Bunu bir deneyin

Hayır usta ben anlatamadım derdimi, kanal değiştirirken epg görmek istiyorum bir kanalın üzerindeyken diğer kanalların epg lerini görmek değil amacım.. Bu icerdeki sony tv de gayet başarılı bi şekilde gerceklesirken , samsung nedense kanal değiştirirken epg yi kapatıyor ve sadece kanal numarasını gösteriyor... OSD üzerindeki epg bilgileri acık iken kanal değiştigin an osd nin epg leri kayboluyor ve sadece kanal numarası ile yayın değişiyor, Bu cok anlamsız :( Fakat yazılımsal bir mesele olduğundan servis menüsüyle yada bi baska sekilde cözülebilir diye bu konuyu actım.

• benzer bir osd menüsü dreamboxlarda yada cok adi uydu alıcılarda bile var yani bu iş icin bir teknolojiye gerek yok, fakat samsung gibi bir devin yaptıgı panellerde bu nasıl mümkün kılınmamıs anlamıs değilim, ama halen umudum var servis menüsünden fakat kurcalamaya cesaretim yok diyebilirim... :(
  • hala bi yorum yok mu arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.