< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Type C Hızlı Şarj Adaptörü 25W - 299TL Amazon
-
-
kupon kodu var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150/60 nasıl oluyor? şu daha iyi bir tercih değil mi?
amazonSpigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07V7YHXY6/ref=ox_sc_saved_image_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 -
İndirim ve şartları uygulamada ana sayfada bulunuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu da güzelmiş hocam. Tercih sizin sonucta. Samsung marka telefon kullanan arkadaşlar arıyor genelde o yüzden paylaştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
150/60 olayını ben de bulamadım ama ikisi arasında olsa net Spigen'i alırım. İç devresinin kalitesi bariz farklı gözüküyor dış yapısından. Samsung'un fotoğraflarında prize giren ayakları bile yamuk :)
-
Çok daha iyi bir tercih kesinlikle bunu alın.
-
-
1 adet aldım bende fiyat iyi
Samsung için farketmez sanrıım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeCuTioN66 -- 13 Kasım 2023; 16:37:36 >
Alternatif olarak
Nays ile 460 felan geliyor.
Kupon kodunuz var ise extra onda düştüğünüzde dahada ucuza gelecektir.
amazonAnker 313 GaN USB-C Şarj Cihazı 45W, Samsung Süper Hızlı Şarj 2.0 Destekli, MultiProtect Koruması,%30 daha küçükhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BQLGTCG3/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 13 Kasım 2023; 17:14:53 > -
Ne bu kuponu ne de yeni üye kuponunu kullanamıyorum.. Sebebi nedir ki?
Yeni üye için sınır 5.000'di. Sanırım hepsi tüketilmiş.
-
bende direkt yüklendi, kendilerine göre bi kural koymuş olabilirler.
-
samsungu alırsak iphone 'da kullanmakta sıkıntı yaşar mıyız?
-
Yeni üye oldum 80₺ kullandirmiyor herhalde bitti
-
İPhone için diyor yalnız. Fark eder mi acaba? S23 maksimum 25w destekliyor zaten. Kafam karıştı
Uyumlu modellerde bunlar yazıyor.
iPhone 14 / 14 Plus / 14 Pro / 14 Pro Max / 13 / 13 Pro / 13 Pro Max / 13 Mini / 12 / 12 Pro / 12 Pro Max / 12 Mini / 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / X / XS / XR / XS Max / SE 2020 / 8 / 8 Plus / Pixel 5a / 5 / 4 / 4xl / Galaxy S23 / S23 Plus / S23 Ultra / S22 Plus / S22 Ultra / S21FE / S21 / S21 Ultra / S21 Plus / S20 / S20 Ultra / S20 Plus / S20 FE / Note 20 / Note 10 / S10 / S9 / S8 / Z Fold 3 / Z Flip 3 / Z Fold 2 / Z Flip 5G / Z Flip / Fold 5G
-
Tamamdır o zaman
Cumartesi günü Turkcell Pasaj Baseus super si QC 20w şarj aletini ₺99 olarak sattı.
Baseus kalitesi nasıl?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
spigen daha iyi denmiş, ilginç.. aşırı büyük, ergonomik değil yani.. Bir de çalışırken çıtırdama sesi yapıyordu.. 5 yıldır samsung kullanıyorum, hem ios hem android.. sorunsuz.. |
Benzer içerikler
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- turkcell efsane yeniden
- 1 günlük 10 gb linki
- tobi 3gb
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- kasım indirimleri ne zaman
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X