Merhaba arkadaşlar samsung u600 kullanıcılarına sorum olacak.. Ben de samsung u 600 kullanıyorum, 4-5 gün oldu alalı. Telefonu aldığımda arkada planda cami ve istanbul boğaz köprüsünü andıran bir wallpaper var (hoş istanbul mu acaba :) ortaköy camii neyse..) saat akşam olduğunda wallpaper daki manzarada da akşam oluyor.. şimdi sorum şu bugün itibarı ile farkettim gündüz wallpaper'da havayı bulutlu gösteriyordu. an itibarı ile de wallapaper'da parçalı bulutlu bir gökyüzü var. bu animasyonda random gösterilen bir olay mıdır? yoksa telefon bir şekilde bulunduğunuz ilin hava raporunu bir yerden alıp bunu wallpaper'a mı yansıtıyor? çok ilginç cevap verirseniz sevinirim.
Eğer biyerden alıyo ise faturana yansıma ihtimali var.. Ama sanmıyorum randomdur heralde.. Gece gündüzü ayırt ediyodur..
aslında kullandığım operatörün broadcast servislerinden mi bu bilgiyi alıyor. çünkü bunlar ücretsiz. faturalandırma da yapmıyor belirteyim. ama hala random olma ihtimali var.
yok yok rastgele yapmıyo onu samsung ve adobe un ortaklaşa geliştirdiği UGO diye bi yazılım sayesinde telefon, operatörden güncelleştirme bilgileri alıyor ve arka plana bunu yansıtıyor. tamamen ücretsiz... mesaj geldiğinde gündüz uçak geçiyo, gece havai fişek atılıyo falan.... bunu da biliyosundur heralde operatörden güncelleme alındığı için kalk fransaya git, eyfel kulesi çıksın
türkiye de de oluyo mu bu olay?
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ,muhteşem bir özellikmiş .. Ben şimdi Adana'da oturmaktayım , vermiş olduğu hava durumu bilgisi Istanbul'a mı ait yoksa Adana'ya mı ait oluyor ?
bulutlanma olayı o anki şebeke sinyali gücünü temsil ediyor. Ekranda hava bulutsuz ise telefon tam çekiyor demektir. bulutlar arttıkça sinyal seviyesi de azalıyor demektir.
ben türkiye'de ugo için gerekli alt yapı yok sanıyodum iyi o zaman yahu
quote:
Orjinalden alıntı: rockerdem
bulutlanma olayı o anki şebeke sinyali gücünü temsil ediyor. Ekranda hava bulutsuz ise telefon tam çekiyor demektir. bulutlar arttıkça sinyal seviyesi de azalıyor demektir.
ayrıca gece gündüz olayı saatten oluyor demi?
telefonun sinyal çekimine göre bulutlanıyor çok çekiyorsa bulutsuz az çekiyorsa hava bulutlanıyor çok güzel bir özellik bence
uGo türkiyedeki şebeklerce desteklenmiyor.
gördüğünüz ortaköy manzarası kore'den cihazlara yüklü olarak gönderiliyor. uGo'nun asıl teknolojisi o arkaplanları şebeke üzerinden yüklemek.
yani eğer yurdumun operatörleri bu konuya eğilse şöyle bir güzellik olacak:
taksimdesiniz, telefonunuza otomatik olarak taksim meydanına ait bir görüntü geliyor şebeke üzerinden. üsküdara geçiyorsunuz, ekranda kız kulesi görünüyor. ankaraya gittiniz diyelim, anıtkabir ya da atakule resmi görünüyor. tabi bu resimlerde bulunduğunuz saate göre hava kararıyor, resimdeki yapıların ışıkları yanıyor vs.
özünde çok hoş bir özellik ama yurdum operatörleri resim-melodi satmaktan bu işe fırsat bulamıyorlar sanırım :/
süpermiş bu ya bu ugo teknolojisi sadece u600 de mi war?
quote:
Orjinalden alıntı: cimen
D 900 VE D 900 İ DEDE VAR
e830 da da war sanırsam şimdi gördüm :)
selam arkadaşlar.. u600 kullanıcısıyım fakat bende temayı açtıımda manzara resmi çıkıyor. hiç bi şekilde arka plan değişmiyor. istanbula gittiğimdede değişmiyor bunun sebebi nedir ?
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: cimen
D 900 VE D 900 İ DEDE VAR
e840dada var hemde d900i gibi değil 12 simgeli menü
quote:
Orjinalden alıntı: CsMaNiA
selam arkadaşlar.. u600 kullanıcısıyım fakat bende temayı açtıımda manzara resmi çıkıyor. hiç bi şekilde arka plan değişmiyor. istanbula gittiğimdede değişmiyor bunun sebebi nedir ?
kardeş bunun sebebi telefonun çekmemesi çekmediğinde bi orman çıkar bendede var gören hasta oluyo süper teknologi saol samsung samsung forever
u700 de de var bu ozellik ancak tr de işe yaramıyor. bulutlanma olayı ise arklaerın dedigi gibi sinhyal cekim gucu ile alakalı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme