Şimdi Ara

samsung UE-40C6000 vs philips 42PFL7695H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki tv arasında kaldım sizce hangisini almalıyım bu akşam siparişi vermek istiyorum 1 haftadır kafamı kurcalıyor hangi tv yi alacağıma bir türlü karar veremedim başka markalardan da tavsiyelere açığım.

• kesinlikle 40C6000 ayrıca ikisininde görüntü kalitesini gördükten sonra tercihde zorlanmak biraz şaşırtıcı
  • Çok basit arakdaşım;Doğal ve gerçek renk istiyorsan philips,parlak canlı ama doğal olmayan bir renk istiyorsan Samsung.Onun dışında samsungda usb'den mkvleri sorunsuz izlersin ama net tv sınırlı,philipste ise net tv sınırsız googla bile girersin ama usb media oynatıcıda filmlerde sıkıntı var..birde forumda kullanıcı arkadaşların eklediği resimler var incelemeni tavsiye ederim..samsungun ve philipsin sd yayın,oyun ve filmlerde çekilmiş videolar ayrıca amblıghtla ilgili resimler..
  • Ambilight+internet+doğal görüntü =Philips
    Usbden film oynatma+Parlak,canlı renkler =Samsung

Ben philips kullanıyorum tavsiye ederim,senin iki tvyi de görmen daha sağlıklı olur,herkesin zevkli farklı çünkü.Philips mkv,avi,mp4 formatlarını rahat görüyor fakat altyazıları görmüyor,bu en büyük sorun.
  • eğer iki tv yide mağazalarda görmediysen görmeden zaten alma ondan gör derim ama genel olarak hangisi dersen aslında ikiside oldukça iyi tv ama c6000 bulutlanma denen yani led aydınlatmadan kaynaklanan panelde ki sızmalar çok oluyor ve bunu da 40c6000 başlığında arkadaşlar çok değinmiş bence bu bir dezavantaj haa bu senin aldığın tv de olurmu dersen kesin olur diyemem ama olasılık yüksek ama usb ve geri kalan şeyler oldukça iyi 7695 ise bence her özelliği ile senin işini fazlası ile görür ama en büyük özelliği ambilight ki bence harika eğer duvara asacaksan bence bundan şaşma.
    ilk sırada 7695 sonrada c6000 gelir bence ama sen bunları canlı olarak gör ve zevkine göre karar ver.
  • Phılıps Ambilight özelligi , maçlarda,konserlerde,aksiyon filimlerde ışık tepkimeleri harika sonuç veriyor gerçekten. Salondaki renk cümbüşü gerçekten insanı büyülüyor.
  • Aslında bu elektronik ürünlerde karar verme süreci gerçekten zorlu bir hal aldı...Eskiden tv alırken sadece ekran büyüklüğü temel kriterdi, sonradan teknoloji geliştikçe bir çok özellik ürünlere eklendi ve son kullanıcı olarak aldığımız ürünlerden memnun olabilmemiz için daha fazla bilgilenmek durumunda kaldık...Herkesin TV'de beklediği özellikler farklı olabilir, internete bağlanma ya da usb'den film oynatma temel kriter olmayabilir ve ona göre seçim yapabilir...Bu onun iyi veya kötü seçim yaptığı anlamına gelmez....

Ancak benim değinmek istediğim konu, her ne özellik seçilip alınırsa alınsın, bir elektronik ürün alınırken gözönünde tutulması gereken temel kriter, satış sonrası desteğidir.

Ben bunu kendi adıma çeşitli şikayet sitelerini inceleyerek yapıyorum...Alacağınız ürün için marka bazında yapılan şikayet sayısı bir gösterge olabilir.

Bu sayede önceden yaşanmış tecrübeler, seçiminizde size yol gösterecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandarin -- 4 Şubat 2011; 11:47:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 40D6500
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung 40c6000 öneririm. vatan da kampanya zamanı 1850 tl ye alabilirsin.
  • arkadaşlar 2sinide almadım arkadaş caydırdı :D sony 40nx700 aldım açıkcası memnun kaldım 3 yıl garantiyle beraber 2380 TL ye aldık. şimdi buna uygun bir uydu alıcısı arayışındayım. PC performansını beğendim siyahlar falanda oldukça başarılı ses olarak pek tatmin edici değil fakat ses sistemim var onuda o şekilde kapattık yanında extradan verdikleri stand çok güzel bir görünüm sağlıyor açıkcası.
  • Evet arkadaşlar hangisi sizce?

ue6000 çok övüyolar philips 7695 ide çok övüyolar...

Samsung ue6000 40" var... Benim de 42 den aşağı alasım yok.. Çok fark var mı büyüklük bakımından?

Philips 7695 de 42 inch tam istediğim gibi.. Çok kararsız kaldım hangisini almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharp`

Evet arkadaşlar hangisi sizce?

Samsung ue6000 40" var... Benim de 42 den aşağı alasım yok.. Çok fark var mı büyüklük bakımından?

Philips 7695 de 42 inch tam istediğim gibi.. Çok kararsız kaldım hangisini almalıyım ?

Boyut olarak bariz fark yok ama bu saatten sonra sana tavsiyem 8605.Fİyatı 2899 civarı 2 gözlük hediyeli bütçeni aşmaz ise bence cihaz budur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Orijinalden alıntı: Sharp`

Evet arkadaşlar hangisi sizce?

Boyut olarak bariz fark yok ama bu saatten sonra sana tavsiyem 8605.Fİyatı 2899 civarı 2 gözlük hediyeli bütçeni aşmaz ise bence cihaz budur..

Katılıyorum, 8505 (veya 8605) tercih etmen daha mantıklı olur.
  • Yok 2300 TL den fazla televizyona para veresim yok.. 3D tv iyi hoş güzel de daha yaygınlaşmadı..Hem o gözlüğü takınca göz baya yoruluyor.. İleride gözlüksüz 3D ler çıkacak zaten..

2900 lira 8605 e vereceğime 3000 TL vererek hem 7695 + Ses sistemi almak daha mantıklı geliyor bana..
    Bilmiyorum ne diyorsunuz?

Ambilight özelliğinin faydası var mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Ambilight+internet+doğal görüntü =Philips
    Usbden film oynatma+Parlak,canlı renkler =Samsung

Ben philips kullanıyorum tavsiye ederim,senin iki tvyi de görmen daha sağlıklı olur,herkesin zevkli farklı çünkü.Philips mkv,avi,mp4 formatlarını rahat görüyor fakat altyazıları görmüyor,bu en büyük sorun.

Ya bu philips altyazı sorununu bi çözemedi. Dvd player ları da aynı...
  • philips 2011 yılında alt yazı sorununu çözecegğini duyurdu 2010 yılında mkv bile oynatmayan cihazlarına bir sene icersinde bu imkanı sundu bence biraz daha sabretmek gerekir bu yıl bitmeden kesin bir yazılım cıkaracaklardır iki tv arasında kalan arkadaslara önerim kesinlikle philips 7 serisi philipslerde bulunan panel sharp panel ve şu bir gerçek kimat panelin babası şuan sharp philipsin ayarlar menusunda işlemcisini devreye sokarak görüntüyü çok farklı hale getirebiliyorsunuz insanları yanıltan husus şu philips mağaza modunda çok kötü gösterir bunun sebebi mağaza modundayken pixel plus hd işlemcisi tamamen açık degil ve görüntü formatı standarttır mağazadaki çalışanlar istedikleri kadar oynasınlar tv yarım saat sonra eski ayarına geri dönecektir tv nin ayarlarına girip görüntüyü canlıya getirdiğinizde ve ayarlarında netliğini parazit azaltmasını max cıkardıgınızda hele ki pixel plus hd menusundeki kısımları max getirdiginizde görüntünün ne kadar değiştigini görürseniz aklınızda soru işareti kalmaz bu arada samsunglarda philipslerin tam tersine mağaza modunda dinamik moddadır buda samsungun en iyi görüntü formatıdır onuda ne kadar cabalarsanız cabalayın yarım saat sonra kendi ayarlarına geri gelecektir bu arada yanlış anlasılma olmasın tv leri mağaza moduna aldıgınızda tv nin sagında solunda reklamlar cıkar ve mağazalarda müşteriler ayarları ile oynamasın diye her tv yarım saatte bir eski ayarlarına geri döner biraz uzun oldu ama bana soracak olursanız usbden film izlemek sizin icin onemli degilse ister görüntü ister donanım bazında philips bir adım onde 6000 serisine göre hatta özellikle samsung almak isteyen arkadaslara c6000 yerine c650yi almalarını öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.