Şimdi Ara

SAMSUNG UE-40F6470 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
20.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

40F6510 1950 tl
    40F6470 1750 tl

200 tl fark var arka aydınlatma olayı farklı f6510 da daha iyi , diğerinde sorun yaşayanlar görmüştüm o yüzden önermiyorum 400-500 fark olsa alma derdim ama 200 tl fazla değil

40F6470 Samsung TR garantili 1689 TL'ye var hocam.

Tabi alacak kişinin tercihine kalmış.

Su an bu TV sen almayi planliyorum fikirlerinizi nedir 1600 TL Samsunggarantili edermi?

1-2 ay önce 1549 TL'ye inmişti. Onun haricinde 1600 civarında veya altında hiç görmedim.

Şuan için 1600 TL bence sıcak olmasa da iyi fiyat.

Ancak çok aceleniz yok ise yıl sonu ve sonrası fiyatlar 100-200 TL daha uygun olacaktır bence

• arkadaşlar ben ed bugün hepsiburada.com dan aldım 1699 tl. benim sorum şu olacak. bu tv nin ses çıkışları nasıl. 5+1 ses sistemi bağlamak istyorum bu tv ye. tv nin çıkışları buna uygun mu nasıl bağlamam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonercann

arkadaşlar ben ed bugün hepsiburada.com dan aldım 1699 tl. benim sorum şu olacak. bu tv nin ses çıkışları nasıl. 5+1 ses sistemi bağlamak istyorum bu tv ye. tv nin çıkışları buna uygun mu nasıl bağlamam lazım

Optikden baglarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü almak isteyenler için bilgi...

Kliksa gittigidiyor üzerinden 1.599 TL'ye satıyor. Ayrıca Worldcard'a 100 TL wp veriyor.

Kendi sitesi üzerinden de 1.649 TL ve orada da 100 TL wp veriyor.

Almak isteyenler için gayet uygun fiyat bence.
  • optikten bağlamak nasıl oluyor, biraz daha açıklar mısın rica etsem. sanrıım tv nin kendi çıkışları buna uygun değil. nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonercann

optikten bağlamak nasıl oluyor, biraz daha açıklar mısın rica etsem. sanrıım tv nin kendi çıkışları buna uygun değil. nasıl olacak

http://www.iec.net/Images/jpeg/M7401.jpg

Bu tür bir kablo ile rca bağlayacaksın.3,5 mm jackı tvne diğer tarafa rca ları bağlayacaksın.Unutma.Tv'n,n rca sı inputdur.

Anlatamadıysam eğer haber ver daha detaylı anlatırım resimşelr ile.çKısaca ses almanı sağlarım %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoxViLLeTR -- 17 Kasım 2013; 0:31:04 >
  • Arkadaşlar SAMSUNG 40F6470 bu tvye Wireless keyboard bağlayabiliyormuyuz..
    Kullanabilirmiyim alsam şu modeli : Logitech K400 Wireless Touch Keyboard

Açıkcası 1600 - 1800 TL arası bir tv arıyorum bu model olabilir yada tavsiye edebileceğiniz başka bir üründe olabilir
    ( - 40" - Smart TV - Wirelles klavye destekleyen- 3D hiç olmasada olur- 200 / 300 Hz )
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de bugün kliksa dan 1649 a 40f6470 aldim

Lg 42la640s 1699tl teknosa fiyati
    Samsung 40f6340 1589tl teknosa fiyati
    Samsung 40f6470 1799tl teknosa fiyati

Bu 3 model arasindan en cok 40f6470 icime sindi
    Cerceve kalinligi digerlerinde bariz fazla.
    Ozellikler hemen hemen ayni.
    Görüntü kaliteleri yine hemen hemen ayni.

40f6470in ana artilari ince kasa, akilli kumanda ve aktif gozluk. Ayrica kanal geçişleri lg ye gore cok daha iyi. Yine de yavaş diyebilirim 1sn civari.

kliksada 1649tlye bulunca hemen aldim.

gittigidiyor kliksadan 1599tlye world ile 12 taksitle 100wp avantajiyla da alinirsa tadindan yenmezdi ama ykb ile calismiyoruz napalim :)

3-4 gune kurulumu yapariz bakalim yeni evimde o zaman gorecegiz.

Yalniz rootlu samsung cihazlarla allshare ve screen mirroring problemleri var bugun electroworld de test ettim bu biraz canimi sıktı. Stock roma donecegiz gibi bu gidisle.

• Aynı TV ye sahibim ve yaşadığım birkaç sorun var.

*Tv de film izlerken altyazı boyutu 'Büyük' seçmeme rağmen hala yeterince büyük değil.Bunu başka türlü büyütebiliyor muyum?
    *İnternet Web Browseri kendi kendine restart atıyor nette gezinirken.Ayrıca Web Browserin geçmişi tutma özelliği hiç iyi değil.Son girilen adreslerin %90'ı yok.Başka web tarayıcı yükleyebiliyormuyum?
    *Digiturk Play appsi var mı maçları izliyebileceğim yoksa Web browserdan mı digiturk playe girip izlemem gerekiyor?
    *Birde TV nin Dil seçimi değişiyor kendi kendine.Dil ingilizce olunca FB TV de radyo çalıyor dili türkçe yapıyorum bu sefer e2 de ingilizce dizilerde altyazı çıkmıyor.Sonra bir bakmışım dil tekrar ingilizce olmuş.Her seferinde bu kanallarda dili değiştirmek zorunda kalıyorum.

Yaşadığım sorunlar bunlar.Başına gelen ve çözümü bilen varsa yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Aynı TV ye sahibim ve yaşadığım birkaç sorun var.

*Tv de film izlerken altyazı boyutu 'Büyük' seçmeme rağmen hala yeterince büyük değil.Bunu başka türlü büyütebiliyor muyum?
    *İnternet Web Browseri kendi kendine restart atıyor nette gezinirken.Ayrıca Web Browserin geçmişi tutma özelliği hiç iyi değil.Son girilen adreslerin %90'ı yok.Başka web tarayıcı yükleyebiliyormuyum?
    *Digiturk Play appsi var mı maçları izliyebileceğim yoksa Web browserdan mı digiturk playe girip izlemem gerekiyor?
    *Birde TV nin Dil seçimi değişiyor kendi kendine.Dil ingilizce olunca FB TV de radyo çalıyor dili türkçe yapıyorum bu sefer e2 de ingilizce dizilerde altyazı çıkmıyor.Sonra bir bakmışım dil tekrar ingilizce olmuş.Her seferinde bu kanallarda dili değiştirmek zorunda kalıyorum.

Güncelleme yaptınız mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

quote:

Yaptım şuan en güncel versiyon yüklü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

quote:

Yaptım şuan en güncel versiyon yüklü.

anladım ben teledünya ile kullanıyorum kendi uydusunu kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim. Web browserdan digiplay i denedim olmadı, uygulama var mı bilmiyorum.

• Merabalar bende kliksadan SAMSUNG 40F6470 aldım benimde karşılaştıgım bir sorun var corton vetwork yada miniko cocuk gibi çift dil yayın yapan kanallarda dil otomatikmen ingilizce oluyor ben düzeltiyorum kapatıp açınca tekrar ingilizce oluyor bu yüzden sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum bunun bir çaresi varmı teknik servis ve kullanma klavuzundan yardım alamadım..

yardımcı olabilecek olan artkadaş varsa memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnax

Arkadaşlar merhaba,
    Ben de bugün kliksa dan 1649 a 40f6470 aldim

Lg 42la640s 1699tl teknosa fiyati
    Samsung 40f6340 1589tl teknosa fiyati
    Samsung 40f6470 1799tl teknosa fiyati

Bu 3 model arasindan en cok 40f6470 icime sindi
    Cerceve kalinligi digerlerinde bariz fazla.
    Ozellikler hemen hemen ayni.
    Görüntü kaliteleri yine hemen hemen ayni.

40f6470in ana artilari ince kasa, akilli kumanda ve aktif gozluk. Ayrica kanal geçişleri lg ye gore cok daha iyi. Yine de yavaş diyebilirim 1sn civari.

kliksada 1649tlye bulunca hemen aldim.

gittigidiyor kliksadan 1599tlye world ile 12 taksitle 100wp avantajiyla da alinirsa tadindan yenmezdi ama ykb ile calismiyoruz napalim :)

3-4 gune kurulumu yapariz bakalim yeni evimde o zaman gorecegiz.

Yalniz rootlu samsung cihazlarla allshare ve screen mirroring problemleri var bugun electroworld de test ettim bu biraz canimi sıktı. Stock roma donecegiz gibi bu gidisle.

Evet arkadaslar TVyi gectigimiz haftasonu servis gelip kurdu.
    Oncelikle sunu belirteyim, Samsung servisinin hizmet kalitesi 0in altinda -10

Basimdan gecenleri ozetleyeyim.
    Kurulumdan 1 gun önce Ultimate S-400 aski aparati almaya karar verdim ancak Istanbulda hicbiryerde stokta bulamadigimdan Everest TK-4 aldim.
    Ertesi gün servis aradi ve geldi. Ben telefonda duvara
    asilacagini da soyledim.
    Geldikleri de saat 16h00 civariydi evi terkettiklerinde ise 16h15. Kaş ile göz arasinda nasil bir el cabuklugudur hemen sipsak tvyi monte ettiler.

Aski aparatinin kendi dubel ve vidalarini kullanmadilar.
    Aski aparatinda modele internetten bakanlar görecektir 4tane silindir yuzuk cikar.
    Bunlardan 2si centiklidir tv arkasinda ust tarafa takilir. Bunlar duvar aparatina gecer ve asagi dogru cekme hareketiyle yuvasina oturur tvyi sabitler.
    Diger 2si duz ve centiksizdir. Bunlar da alta takılır ve duvara temas ederek tvnin 90° yere dik olarak durmasini saglarlar.
    Bunlari suan soyleyebiliyorum ama o gun bunlardan benim de haberim yoktu maalesef.

Tamamen servise duyduğum gereksiz guven sebebiyle montaj isine mudahale etmedim.
    Ama bir terslik vardi.
    Tvnin montaji bittiginde tvyi tutup kendinize dogru ufak bir el hareketiyle cekmenizle tvnin aski aparatindan cikmasi bir oluyordu.
    yani tv havada gibi en ufak bir duvar sarsintisinda, kapinin cereyan yaparak kapanmasinda dusecek kadar emanet duruyordu.
    Servis elemani da bunu kendi elleriyle denedi ve gordu. Yorumu "abi bunlar universal ya iste ondan dolayi boyle"
    Nasil? Hiçbir anlam veremedigim bu aciklama karsisinda birsey diyemedim.
    Yandan baktigimda arkaustte 2tane yuzuk aparata giriyor ama asagi inip kendini kilitlemiyordu.
    asagida ise 2tane ciplak vida duvara degiyordu. Ve tv 5-10° egik yere bakiyordu. Bunu sordugumda eleman cantadan daha uzun bir vida cikartip arkaalttaki vidalardan birini degistirdi ve tvyi diklestirdi oldu dedi.
    Sonrasinda tvyi acti ve akilli kumandayla sadece menunun nasil acildigini göstererek iste burdan herseyi yaparsin abi dedi ve gitti.

Tvnin oyle durmasi hic normal olmadigi gibi zaten ben hayatta bu sekilde de birakamazdim.
    Servis gittikten hemen sonra tvyi yerinde cikarttim.
    Aski aparatinin kutusuna baktigimda 2 tane iste o ustte kullanilmasi gereken silindir yuzukleri gordum.
    montaj klavuzundaki 1-5 arasi adimlara soyle bir 10sn. Goz gezdirince de olayin vahamiyetini daha iyi anladim.
    servis alta takilmasi gereken yuzukleri uste takmis, alta da sadece 2 tane vida takmisti.
    halbuki uste centikli yuzukleri takarak aparata gecmesini saglayip sabitlemesi, alta da diger yuzukleri takara tvnin dik durmasini saglamasi gerekiyordu. Bu kadar basit bir islemi bile yapamayan bir servis elemanini tabii ki sikayet etmek de farz oldu. Gereken sekilde ilettim hem calistigi yere hem de samsunga. Ve montaji kendim olmasi gerektiği gibi tekrar yaptım.

Bununla beraber tvyi cok fazla test etme sansi bulamadan bir arizasi oldugunu farkettim.
    Tvnin cercevesiyle ekran arasinda bir bombelik vardi.
    Bu bombelik alt cercevenin soluna dogru 5cm civarinda bir açıklık. Diger tarafla kiyaslandiginda bariz fark vardi ve araya rahatlikla tirnaginizi sokabilirdiniz. Servisi cagirdim.
    ve tabiiki o gelen elemanin gelmemesi icin de uzerine basarak tembihlerde bulundum.
    servis geldiğinde ben evde yoktum ama dediklerine değişim olacak muhtemelen.
    gelen de daha onceki degildi anladigim kadariyla
    cunku benim yaptigim montaji "heh iste ne guzel yapmis bizim arkadas abi neden kiziyorki" diye yorumlamislar.
    esim de cevabini vermis bozulup tvyi de alip gitmişler.
    Simdi samsungtan haber bekliyoruz bakalim.

benim merak ettigim, ben urunu internetten kliksadan aldim. Degisim olacaksa bunlar kliksadan yenisini alip bana teslim edecekler mi yoksa bir degisim kagidi verip git kliksadan kendinmi al diyecekler?

Velhasil 5sene sonra girdigim bu yeni tv maceram oldukca cetrefilli bir hal aldi. Hakkimizda hayırlısı bakalım.
    Ama 40f6470 guzel bir urun genel olarak.
    Uydu kanal gecisleri sd-hd hd-sd beni tatmin etti. 1sn civari. Dokunmatik akilli kumanda alisinca cok kullanisli ve zevkli bir kullanim sagliyor. Dizimag gibi sitelerden birkactane video actim gayet tatmin edici bana gore.

hele bir degisip gelsin de daha bir derinlemesine kurcalariz insallah.

• thelastoutlaw kullanıcısına yanıt
    bende 46f6470 var çok memnunum. sorunsuz güncel.
  • merabalar bende bu televizyon olan 40F6070 kulllanıyorum genel olarak özellikleri iyi kanal geçişleri yeterince hızlı hd ve sd yayınlar iyi fakat benimde daha iyi olur dediklerim var tabi mesala alt yazı boyutu o büyük televizyona göre bayagı küçük yetince büyütemiyorum hatta kanal ileri alış sekmesini açınca alt yazı hiç görünmüyor o kadar ki küçük günceleme yapılabiliyormuş nasıl yapıldıgını bilen varmı acaba bir de son olarak bu televizyonun menüsünde el le kontrol gördüm ama çalıştıramadım böyle bir özellik varmı bazı samrt televizyonalrda varmış diye duydum yani kanal geçişlerini elimizi sallayarak yapabiliyormuşuz..

bu konular hakkında bilgi olan yada bilgi verecekl olan kimse varsa çok sevinirim...

şimdiden teşekkürler....
  • iyi akşamlar bugün bimeks de 1769 tl ye indiğini gördüm hftaya almaya niyetliyim yorumlardan anladığım kadarıyla memnun kalmayan yok tv den yalnız benim sorum internete bağlandığında her siteye girebiliyormuyuz google üzerinden yoksa bir kısıtlama var mı
  • kingjack33 K kullanıcısına yanıt
    6470 kullanıyorum her siteye giriyor genel olarak ama 2 sekmeden sonrası kasıyor açmada o sebeple bir iki sekmeyle yetinmeyi öğretiyor. :)
    Benim sorum ise kanal düzenleme 1000deki kanalı 5numaraya almak için teker teker çıkmadan vaşka bir yol yok mu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ben de 55F6470 (3100TL/9taksit) alarak aranıza katıldım. Muhtemelen yarın kurulacak. Forumda araştırdığım kadarıyla
    Gelen servis ekibine;
    * Servis menüsünden kullanım saati
    * Ölü piksel testi
    * Dahili uydu alıcıya kanal ekleme (Her ne kadar Digitürk HD kutu kullansam da)
    yaptıracağım.
    Doğru mu, ilaveniz var mı arkadaşlar.

Bir de Samsung'larda servis menüsüne biz girebiliyor muyuz?

Teşekkürler, saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: munans

Bugün ben de 55F6470 (3100TL/9taksit) alarak aranıza katıldım. Muhtemelen yarın kurulacak. Forumda araştırdığım kadarıyla
    Gelen servis ekibine;
    * Servis menüsünden kullanım saati
    * Ölü piksel testi
    * Dahili uydu alıcıya kanal ekleme (Her ne kadar Digitürk HD kutu kullansam da)
    yaptıracağım.
    Doğru mu, ilaveniz var mı arkadaşlar.

Bir de Samsung'larda servis menüsüne biz girebiliyor muyuz?

Teşekkürler, saygılar...

Hocam ben de bu tv ye niyetleniyorum kurulunca biraz bilgi paylaşırsanız çok iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.