Şimdi Ara

SAMSUNG UE-40F6470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
20.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu televizyon hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? 6000 serisi fakat fiyatı 40 es7000 den pahalı.F serilerinin E serilerinden farkı nedir? 40 es 6340 almayı düşünüyordum bunu görünce vazgeçtim.6340 ile bu televizyon arasında 300 liraya yakın fiyat farkı var.Bu farka değer mi? uzman arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

• f6470, 6000 serisinin yeni gelen 2013 modelleridir.es7000 ise 2012 modeldir.f serisi yeni çıktığı için es7000 den pahalı olması normaldir.nitekim 2-3 aya fiyatları düşmeye başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxian

f6470, 6000 serisinin yeni gelen 2013 modelleridir.es7000 ise 2012 modeldir.f serisi yeni çıktığı için es7000 den pahalı olması normaldir.nitekim 2-3 aya fiyatları düşmeye başlar.
    Bende ikisi arasında kaldım. samsung ue-40f6470 mi yoksa samsung ue-40es6340. Arasında 200 tl bir fiyat farkı var .Hangisini önerirsiniz?
  • 1700 tl yr medimarkt tan 40f6470 aldım. gayet iyi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa2008

1700 tl yr medimarkt tan 40f6470 aldım. gayet iyi tavsiye ederim
    Bu aralar almıssanız düşük bir fiyat. Şu an 1990-2300 arası değişiyor. Güle güle kullanın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: strw

Bu aralar almıssanız düşük bir fiyat. Şu an 1990-2300 arası değişiyor. Güle güle kullanın:)

Alıntıları Göster
    gittigidiyor da gunun fırsatında 40f6270 vardı 1350 tl ye.aldım memnunum.fiyatına gore cok guzel.vifi ve uydusu dahili icinde 100 hz. suan itibariyle kampanyanın bitimine 2 saat var.150 kusur satmıs simdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okorten -- 18 Temmuz 2013; 7:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okorten

gittigidiyor da gunun fırsatında 40f6270 vardı 1350 tl ye.aldım memnunum.fiyatına gore cok guzel.vifi ve uydusu dahili icinde 100 hz. suan itibariyle kampanyanın bitimine 2 saat var.150 kusur satmıs simdiye kadar.

Alıntıları Göster
    http://www.teknosa.com/urunler/110012635/samsung-40f6470-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go

bugün medıa markt da 1,699 tl. alınırmı tavsiye eden varsa akşam gidip alıyım _?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_2828

http://www.teknosa.com/urunler/110012635/samsung-40f6470-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go

bugün medıa markt da 1,699 tl. alınırmı tavsiye eden varsa akşam gidip alıyım _?

Alıntıları Göster
    araştırdığımda çok kötü yorum bulamadım. 40es6340 almayı planlıyordum. Vazgeçtim , bunu almayı düsünüyorum. H.sonunu bekle bence, indirimler daha çok oluyor . Daha iyisi bu fiyatlara düşebilir. Gecen hafta arkadasım UE-46F6470 2000 'e aldı.

• quote:

araştırdığımda çok kötü yorum bulamadım. 40es6340 almayı planlıyordum. Vazgeçtim , bunu almayı düsünüyorum. H.sonunu bekle bence, indirimler daha çok oluyor . Daha iyisi bu fiyatlara düşebilir. Gecen hafta arkadasım UE-46F6470 2000 'e aldı.

Alıntıları Göster
    bende 46es6340 almak için teknosaya gittim ama kalmamıştı hiçbir şubesinde olmadığı söylendi samsung bayisine gittim ve 2250 tlye 46f6470 aldım es serisinden farklı olarak işlemcisi çift çekirdekliymiş ve bulutlanma gibi sorunlar daha az görülüyormuş tv 4-5 gün önce geldi sorunsuzdu. internetten 110 dklık film izledim sorun çıkmadı. 3d demoları beğendim ama 3d film izlemek pek zevkli değil belki de izlediğim filmlerdendir (rio ve buz devri 4) izlediğim filmlerin boyutu 1 gb civarında
    -bazı arkadaşlar 3d filmlerin 18 gb'a kadar çıktığını söylüyordu videonun boyutunun artması 3d kalitesini etkiler mi?
    -samsung bayisi harddisk getirirsem 25 adat bluray ve 3d film vereceğini söyledi şimdi ucuz bi harddisk arıyorum önerisi olan var mı?

edit: kumandası es serisinden farklı kumanda daha küçük laptoplardaki gibi mouse yeri var nette dolaşmak çok daha iyi oluyor ve sesle denetimi var kanalları sesi falan değiştirebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiaz -- 19 Temmuz 2013; 1:31:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utopiaz

bende 46es6340 almak için teknosaya gittim ama kalmamıştı hiçbir şubesinde olmadığı söylendi samsung bayisine gittim ve 2250 tlye 46f6470 aldım es serisinden farklı olarak işlemcisi çift çekirdekliymiş ve bulutlanma gibi sorunlar daha az görülüyormuş tv 4-5 gün önce geldi sorunsuzdu. internetten 110 dklık film izledim sorun çıkmadı. 3d demoları beğendim ama 3d film izlemek pek zevkli değil belki de izlediğim filmlerdendir (rio ve buz devri 4) izlediğim filmlerin boyutu 1 gb civarında
    -bazı arkadaşlar 3d filmlerin 18 gb'a kadar çıktığını söylüyordu videonun boyutunun artması 3d kalitesini etkiler mi?
    -samsung bayisi harddisk getirirsem 25 adat bluray ve 3d film vereceğini söyledi şimdi ucuz bi harddisk arıyorum önerisi olan var mı?

edit: kumandası es serisinden farklı kumanda daha küçük laptoplardaki gibi mouse yeri var nette dolaşmak çok daha iyi oluyor ve sesle denetimi var kanalları sesi falan değiştirebiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Bugün Media Markt'tan 1700 'e UE-40F6470 aldım. Kurulumu yapıldıktan sonra daha detaylı bilgi vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: elc

Bugün Media Markt'tan 1700 'e UE-40F6470 aldım. Kurulumu yapıldıktan sonra daha detaylı bilgi vericem

yorumlarını beklıyorum....birde bu tv nin gerçek panel hızı 50 mi 100 mü bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldman34

quote:

yorumlarını beklıyorum....birde bu tv nin gerçek panel hızı 50 mi 100 mü bilgisi olan varmı

Alıntıları Göster
    40F6470 50HZ

• quote:

yorumunuzu bende bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

yorumunuzu bende bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Artı eksilerini kısaca söyleyim.İnternet hızı cep telefonlarına benzer hızda flash destekli dizi sitelerini izleyebiliyorsunuz,Tv'nin hoparlörünü pek beğenmedim senelerdir 5.1 alıştığımdan olabilir elinizde varsa 5.1 türevi birişeyiniz varsa ses kalitesi çok daha iyi oluyor,smart özellikleri bilenler android market gibi birşey var telefon kullananlar zaten yabancılık çekmez smart özelliklere .Son olarak sd yayınlar çok iyi değil olması gerektiği kadar ama hd yayınlar gayet iyi.Sorusu olan pm'den sorabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galpath

Artı eksilerini kısaca söyleyim.İnternet hızı cep telefonlarına benzer hızda flash destekli dizi sitelerini izleyebiliyorsunuz,Tv'nin hoparlörünü pek beğenmedim senelerdir 5.1 alıştığımdan olabilir elinizde varsa 5.1 türevi birişeyiniz varsa ses kalitesi çok daha iyi oluyor,smart özellikleri bilenler android market gibi birşey var telefon kullananlar zaten yabancılık çekmez smart özelliklere .Son olarak sd yayınlar çok iyi değil olması gerektiği kadar ama hd yayınlar gayet iyi.Sorusu olan pm'den sorabilir.

Alıntıları Göster
    Kurulum biraz geç oldu anca dönüş yapabiliyorum. İnternet hızı iyi, yayınları da beğendim. Arkadasın dediği gibi hoparlörü ehh iste... Onun dısında 40f6470'den memnunum. Bu arada fabrika ayar. menusunde hızı 100 hz gösteriyor. Bilginize...

• quote:

Kurulum biraz geç oldu anca dönüş yapabiliyorum. İnternet hızı iyi, yayınları da beğendim. Arkadasın dediği gibi hoparlörü ehh iste... Onun dısında 40f6470'den memnunum. Bu arada fabrika ayar. menusunde hızı 100 hz gösteriyor. Bilginize...

Alıntıları Göster
    Uyduda kanal aratırken kendim transponder giremiyorum ordakilerden seçmem gerekiyor bu yüzden kanalların hepsini bulamadım.
    Kanal arama konusunda detaylı bilgi verebilecek varsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkgk

Uyduda kanal aratırken kendim transponder giremiyorum ordakilerden seçmem gerekiyor bu yüzden kanalların hepsini bulamadım.
    Kanal arama konusunda detaylı bilgi verebilecek varsa sevinirim...

Alıntıları Göster
    Ürünü satın almış almış olan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun. Ben LG 42LA620S ile Samsung 40F6470 arasında kaldım. Şu anda da teknosa da fiyatları hemen hemen aynı. Bir türlü karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

40F6470 50HZ

arkadaşlar,ben mi yanlış görüyorum.2 gün önce 40f6470 modelini aldım,film vb izledim.eski tv im sony 50hz idi.yanyana koydum ve karşılaştırdım.yani samsung un 50hz olması imkansız.fark bariz ortada.hadi 200 olmasa da 100 diyebiliriz.göz var nizam var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

40F6470 50HZ

arkadaşlar,ben mi yanlış görüyorum.2 gün önce 40f6470 modelini aldım,film vb izledim.eski tv im sony 50hz idi.yanyana koydum ve karşılaştırdım.yani samsung un 50hz olması imkansız.fark bariz ortada.hadi 200 olmasa da 100 diyebiliriz.göz var nizam var:)

50 hz yazan arkadaş neye istinaden yazmış tutarlı bir ispatı var mı ? ahmetal2 kardeş sen 100 hz olduğunu hareketli sahnelerden falan mı anladın nasıl karar verdin kliksa da 1550 tl ye geliyor almayı düşünüyorum onun için soruyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: dvrm155

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

40F6470 50HZ

50 hz yazan arkadaş neye istinaden yazmış tutarlı bir ispatı var mı ? ahmetal2 kardeş sen 100 hz olduğunu hareketli sahnelerden falan mı anladın nasıl karar verdin kliksa da 1550 tl ye geliyor almayı düşünüyorum onun için soruyorum...

zaten tv ayarlarında panel hızı 100 görünüyor.yazılımla da 200 hz oluyormuş.digiturk te seyrediyorum,digi en fazla 50 hz desteklediği için 50 hz alabiliyormuşuz.ama o bile çok şey değiştirdi görüntülerde.mkv filmlere değinmek bile istemiyorum.panelin gerçek görüntüsü bu tür filmlerde belli oluyor zaten.anlayacağınız bu tv yi şiddetle öneriyorum arkadaşlar.tv şu an teknosada 2000 tl civarı ama ben aynı yerden 2 hafta önce 1600 e almıştım.teknoloji biraz da şans işi oluyor.karar sizindir arkadaşlar..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.