Şimdi Ara

SAMSUNG UE-40F6470 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
20.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugun Teknosa da baktim 2400TL. internet sitesinde ise +200TL hediye ceki var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 6470 ile lg la640s arasında kaldım.

3d izlerken baş ve göz ağrısı yaşamak istemiyorum. lg pasif olduğu için böyle bir sorun yok. samsung da bu sorun var mı ?
  • Merhaba,

SAMSUNG 40F6470 almak istiyorum. Bimeksten D-smart modül ile kullanmak istiyorum. Bu modülü kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşabilir mi?

Teşekkürler
  • bu 6470 ile 6340 arasındaki fark nedir bilen varmı?
  • Benim bildiğim sadece akıllı kumanda !!
  • Arkadaşlar kusura bakmazsanız bende UE-40F6470 ile UE-40F6640 arasındaki farkı soracaktım. Ben özelliklerini araştırdım 2sinin arasında özellik olarak bir fark göremedim sadece f6640 da mikro dimming özelliği mevcut 6470 de yok galiba. Buna göre F6640 almak daha mantıklı değilmi?
  • Fiyatlar yakınsa 6640 al görüntü kalitesi 6470 den daha iyi...
  • İlk düşüncem zaten 6640dı araştırırken 6470 ile ilgili çok fazla yorum gördüm o yüzden 2sini karşılaştırdım. Dediğin gibi 6640 mikro dimming özelliği ile görüntü açısından daha mantıklı duruyor.
  • Arkadaşlar 40f6470'de TV'yi usb'ye veya bilgisayara görüntü kaydetme özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

Orijinalden alıntı: dvrm155

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

40F6470 50HZ

arkadaşlar,ben mi yanlış görüyorum.2 gün önce 40f6470 modelini aldım,film vb izledim.eski tv im sony 50hz idi.yanyana koydum ve karşılaştırdım.yani samsung un 50hz olması imkansız.fark bariz ortada.hadi 200 olmasa da 100 diyebiliriz.göz var nizam var:)

50 hz yazan arkadaş neye istinaden yazmış tutarlı bir ispatı var mı ? ahmetal2 kardeş sen 100 hz olduğunu hareketli sahnelerden falan mı anladın nasıl karar verdin kliksa da 1550 tl ye geliyor almayı düşünüyorum onun için soruyorum...

zaten tv ayarlarında panel hızı 100 görünüyor.yazılımla da 200 hz oluyormuş.digiturk te seyrediyorum,digi en fazla 50 hz desteklediği için 50 hz alabiliyormuşuz.ama o bile çok şey değiştirdi görüntülerde.mkv filmlere değinmek bile istemiyorum.panelin gerçek görüntüsü bu tür filmlerde belli oluyor zaten.anlayacağınız bu tv yi şiddetle öneriyorum arkadaşlar.tv şu an teknosada 2000 tl civarı ama ben aynı yerden 2 hafta önce 1600 e almıştım.teknoloji biraz da şans işi oluyor.karar sizindir arkadaşlar..

Menüde bulamadım nereden bakıyorsunuz 100 mü 200 mü?

• arkadasim gecen ay samsung h6470 aldim şimdilik cok memnunuz . bence samsungu almalisin tabi yine de tercih sizin. kuruluma geldiklerinde banding testi bulutlqnma ışık sizmasi felqn bütün testlerini yapin altta bi kac test videosu koydum

https://www.youtube.com/watch?v=HjruVdaV7AI&feature=youtube_gdata_player

https://www.youtube.com/watch?v=p4tXNX-HS04&feature=youtube_gdata_player

https://www.youtube.com/watch?v=rafgrlO4l7w&feature=youtube_gdata_player

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6470 modeli ile ilgili bilmedikleriniz.

Wifi 24 saat açık olup kapatma özelliği yok.
    Ekranda 5 on kanalı aynı anda izleme
    Yani önizleme yok.
    Rec diye bi tuş var ama hiçbirşey kaydetmiyor.

...ï

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.