Şimdi Ara

Samsung UE-49N5300 49

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

75 tl bonus ve

1 tllik ürün eklenirse

sevgili100 bu kupon ile bir 100 daha indirim yapıyor

İhtiyacı olana güzel fırsat
    www.n11.com
    Samsung Ue-49n5300 49" Smart Full Hd Led Tv - n11.com
    https://www.n11.com/urun/samsung-ue-49n5300-49-smart-full-hd-led-tv-783674?magaza=arslangroup

Konuda boş yapacaklar bloklasın beni konularımı görmesin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 14 Şubat 2020; 11:34:56 >

• Bir daha bak hocam 2010 yılındayız zaten sen yanlış görmüşün tarihi.Sizde kendinizi avrupada değil Türkiyede olduğunuzu bilin istedim.

Tv kanalları daha doğru düzgün full hd görüntü veremiyor.4 k yı adam gibi izlicek millet öylemi burası Türkiye :) Herkesin evinde netflix veya ps4 takıp oyun oynamıyor.
  • Full HD TV, uhd değil dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500-600 tl daha ekleyip 4K tv alınabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyyubi87

500-600 tl daha ekleyip 4K tv alınabilir
    4 k tv şuan için bana göre gereksiz kaç tane kanal var ki 4k onu izlesin insanlar
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    yanlış düşünce, bu saatten sonra 4k altı alınmaz. 4k tvler zaten görüntüyü upscale ediyor illa 4k yayına gerek yok yani 4k tv için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTI-

yanlış düşünce, bu saatten sonra 4k altı alınmaz. 4k tvler zaten görüntüyü upscale ediyor illa 4k yayına gerek yok yani 4k tv için.
    Hocam dediğiniz özellik her tvde olduğunu zannetmiyorum.Samsung,lg alınacaksa olabilir ama gidip hi level,axen vb 4k tv full hd yi 4k ya çevirecek hali yok ya
  • Sony samsung lg gibi markalar 2 senedir 4K ve bu özellikler için işlemci yapay zeka üzerine çalışıyor bu yüzden 1080p günümüz için geri bir teknoloji , alınmaz mı tabiki alınır mutfağa,cocuk odasına falan ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    2 yıl önce açıldı
    SAMSUNG S24 29.499 TL
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

4 k tv şuan için bana göre gereksiz kaç tane kanal var ki 4k onu izlesin insanlar

Alıntıları Göster
    Bu yorumun 2010'da yapılmış olması gerekirdi, tarihe baktım ama yanılmışım. Yeni teknolojiye biraz daha açık olmalısınız, arada dağlar kadar fark yok artık.
  • 4k yi birak 1080p yi bile duzgun vermiyor kanallar. İhtiyacı olan degerlendirsin bosverin 4 k yi rahat 5 6 sene goturur

• quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Bu yorumun 2010'da yapılmış olması gerekirdi, tarihe baktım ama yanılmışım. Yeni teknolojiye biraz daha açık olmalısınız, arada dağlar kadar fark yok artık.

Alıntıları Göster
    Bir daha bak hocam 2010 yılındayız zaten sen yanlış görmüşün tarihi.Sizde kendinizi avrupada değil Türkiyede olduğunuzu bilin istedim.

Tv kanalları daha doğru düzgün full hd görüntü veremiyor.4 k yı adam gibi izlicek millet öylemi burası Türkiye :) Herkesin evinde netflix veya ps4 takıp oyun oynamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 14 Şubat 2020; 0:16:12 >

• Sadece tv kanalı izleyecekler alabilir.
    Ama pc konsol vb bağlayacaklar için tavsiye etmem.
    300 400 koyup 4k tv de alinabilir bence.

• quote:

Bir daha bak hocam 2010 yılındayız zaten sen yanlış görmüşün tarihi.Sizde kendinizi avrupada değil Türkiyede olduğunuzu bilin istedim.

Alıntıları Göster
    Aslına bakarsan TR'de değilim, Costa Rica'dayım ve burda saat 15:43.

• Şu televizyonları alıp belediye yayını izliyorsanız zaten almayın bim TV alın a101 TV alın. Evinize internet falan bağlatın. 4k kanal yayın yok nedir ya

• quote:

Alıntıları Göster
    Yazık... 4k içerik dopdoluyken dünya artık 8k'ya geçiyorken böyle yorum görmek içimi acıttı Hd Ready alın hocam siz. Bazı kanallar halen 1080P bile değil zabuzuritti TV' kanalındaki bal reklamını 480p de izliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

Yazık... 4k içerik dopdoluyken dünya artık 8k'ya geçiyorken böyle yorum görmek içimi acıttı Hd Ready alın hocam siz. Bazı kanallar halen 1080P bile değil zabuzuritti TV' kanalındaki bal reklamını 480p de izliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Ben türlü TV aldım onla izliyorum TV kanallarını

Ya arkadaş ne kafa ağrıttınız ya herkesin ihtiyacı farklıdır. Herkes evinde netflix mi var dedeler amcalar açıp TV izliyor her konumda sizin gibi tipler bıkdırdı artık ps3 fırsatı açsan üzerine 1000 TL Korum ps4 alırım yazcanız herkeste para bol değil.

Boş yapmayın varsa 4k fırsat konu açın milet onu alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 14 Şubat 2020; 10:22:25 >

• quote:

Ben türlü TV aldım onla izliyorum TV kanallarını

Ya arkadaş ne kafa ağrıttınız ya herkesin ihtiyacı farklıdır. Herkes evinde netflix mi var dedeler amcalar açıp TV izliyor her konumda sizin gibi tipler bıkdırdı artık ps3 fırsatı açsan üzerine 1000 TL Korum ps4 alırım yazcanız herkeste para bol değil.

Boş yapmayın varsa 4k fırsat konu açın milet onu alsın.

Alıntıları Göster
    full hd tv için 3k para niye versin millet anaya babaya dedeye alacağız diyorsunuz verilen fiyata acımıyorsunuz.

çeliştiğiniz nokta o kadar çok ki...

hangisini açıklayalım bilemedim.

ps3 fırsatının neyini açacaksınız kaç yıllık makine sıfırı bile piyasada zar zor bulunur.

saçma hareketinizi savunacağım diye ağlama duvarına çevirmeyin burayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: investing

full hd tv için 3k para niye versin millet anaya babaya dedeye alacağız diyorsunuz verilen fiyata acımıyorsunuz.

çeliştiğiniz nokta o kadar çok ki...

hangisini açıklayalım bilemedim.

ps3 fırsatının neyini açacaksınız kaç yıllık makine sıfırı bile piyasada zar zor bulunur.

saçma hareketinizi savunacağım diye ağlama duvarına çevirmeyin burayı.

Alıntıları Göster
    İsteyen alır sanane arkadaşım açacak fırsatı sanamı sorucam sen kimsinki senden izinmi alıcam blokla geç açtım fırsat konularını görme. Ps3 de ironi yaptım onu bile anlayamadın kimle tartışıyorumki ben

• fırsata söylenen bir şey yok, hala anlayamadığın şey senin bu ürünü üreticisi gibi savunman.

biraz rahatla, bu konu seni çok yordu farkındayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.