Şimdi Ara

samsung UE40C5100 & samsung 40C650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda lg42le5300 vardı ama yorumlardan dolayı vazgaçtim. 40c650 düşünüyordum gold'da 1699 tl vakat vatanda gezerken 1599tl oldugunu gördüm ve UE40C5100 modeline rastladım 1799tl ama bunun hakkında hiç bi bilgim yok kullananlar veya görenler fikirlerini söyleyebilirmi ve vatanbilgisayarın vermiş olduğu garanti nasıl sitesinde "Vatanbilgisayar’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır." bu şekilde geçiyor
    UE40c5100
    40c650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerhs -- 7 Kasım 2010; 21:47:04 >

• tarama hızı 50Hz tavsiye etmem
  • samsung almayı düşünüyosan, lcdlerde 600lü,ledlerde 6000li serilerden daha altına bakma derim. hem media desteği açısından hem de teknik özellikleri açısından çook düşük kalıyorlar.
  • 40c650 gayet iyi bi ürün,vatanda golddan ucuza alınabiliyorsa hiç düşünme al. çünkü vatan samsung tr garantili ama gold da ESS diye farklı bi garanti altında satılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.