Şimdi Ara

Samsung ue46es6140 Tv 'seçtiğiniz dosya şu anda desteklenmiyor' Hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hata404 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar ben 2 yıldır Samsung ue46es6140w tvsini kullanıyorum. buradan indirdiğim filmleri 3 tb seagate central nas cihazıma indiriyorum, ve televizyonundan dlna bağlantısı ile bağlanıp izliyordum, arada "seçtiğiniz dosya desteklenmiyor" hatası aldığım filmler için "mkvmerge" programı ile sıkıştırma "yok" yapıp izliyordum. fakat ne olduysa oldu tv ye bir güncelleme geldi,( smart özelliğine internetten yaptım güncellemeyi), güncelleme versyonu: T-MST10PDEUC_2004.1 o günden beri nas cihazımdaki mkv filmleri açmıyor, çıkan yazı "Seçtiğiniz dosya Şu anda desteklenmiyor" hatası bütün filmler için aynı. sonra "mkvmerge" programıyla sıkıştırma "yok" yaptığım halde aynı hatayı alıyorum, ve bu sadece indirdiğim mkv filmler için oluyor. biraz araştırdım bulamadım hata nerede, sonra tv nin app store'unda "seagate madia" isimli uygulamayı gördüm indirdim, tv'nin kendi playerı ile açamadığım filmler onda açıldı. fakat uygulamada ses dili ve alt yazı seçeneği olamadığı için, "mkvmerge" yardımıyla filmlerden sadece türkçe dil sesleri bırakıp izliyorum.tv nin kendi playerı sadece türkçe sesi bıraktığımda da açılmadı film. seagate media uygulamasında alt yazı zaten hiç çıkmıyor onu nasıl yaparım bilmiyorum, hiç bir seçenek yok sadece filmleri oynatabiliyor. bu yüzden sıkıntıya düştüm tv nin kendi playerında mkv filmleri açmak istiyorum. youtube dan indirdiğim videoları fln açabiliyorum ama mkv yi açamıyorum, acaba güncellemeyi internetten yaptığı için tv olabilir mi? diye düşündüm usb ile tekrar güncellemeye karar verdim. indirdim güncellemesini ama yükleyemedim çünkü güncellemenin aynısı üst üste yüklenmiyormuş. samsungla konuştum ileride çıkan bir yazılımla desteklenebilir anlamında o yazı dedi. kafayı gömecektim. sanırım vesyon: T-MST10PDEUC_2004.1 da bir problem var ,sorun ne anlamadım bu sorunu yaşayan çözen var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.