Şimdi Ara

Samsung ue48h6270 121cm led tv aldım:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
8.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz arastırdıktan sonra vatan dan 2089tl aldım umarım memnun kalırım.fiyat gercekten güzel kredi kartına 9taksit yaptırdım.1yıl sinema paketi ve sigorta hediyeli.birde logitech k400 klavye aldıkmı tamamdır

• Hayırlı olsun güle güle kullanın ..
  • güle güle kullanın aynı modelin 42"olanı almak ıstiyorum .smart kullanımı nasıl ve çok uygulama var mi acaba.
  • Tv yarın kurulacak deneyimlerimi burdan paylaşırım.görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didonatos -- 6 Haziran 2014; 22:39:06 >
  • Tv kurulumu yapıldı.samsung hub menüsü içerikleri zengin sinema paketim aktif olmadı ama epey flm mevcut ordada 3d film var.kanal geçişleri hızlı hd kanallardaki kalite mükemmel tavsiye ediyorum dusunen herkese ama kablosuz klavye gerekli old tekrar görmüş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: didonatos

Tv kurulumu yapıldı.samsung hub menüsü içerikleri zengin sinema paketim aktif olmadı ama epey flm mevcut ordada 3d film var.kanal geçişleri hızlı hd kanallardaki kalite mükemmel tavsiye ediyorum dusunen herkese ama kablosuz klavye gerekli old tekrar görmüş oldum
    Selamlar öncelikle yeni televizyonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın

Ben Lg 47LA620S ile bu almış olduğunuz tv arasında kaldım fiyatları oldukça yakın birbirine. Cihazı 2.079,00 TL'ye 100 tl bonus hediyeli olarak buldum arada kaldım oldukça

Bugüne kadar gerek pc ekranlarım olsun gerek tv'lerim olsun Samsung tercih ettim ancak bu aktif gözlük beni biraz soğuttu markadan..

kutu içeriğinde akıllı kumanda ve aktif 3d gözlükleri yok sanıyorum değilmi?

Tekrar hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroLynx

Selamlar öncelikle yeni televizyonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın

Ben Lg 47LA620S ile bu almış olduğunuz tv arasında kaldım fiyatları oldukça yakın birbirine. Cihazı 2.079,00 TL'ye 100 tl bonus hediyeli olarak buldum arada kaldım oldukça

Bugüne kadar gerek pc ekranlarım olsun gerek tv'lerim olsun Samsung tercih ettim ancak bu aktif gözlük beni biraz soğuttu markadan..

kutu içeriğinde akıllı kumanda ve aktif 3d gözlükleri yok sanıyorum değilmi?

Tekrar hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Gule gule kullanın. Divx ya da mkv oynatımı ile ilgili soracağım. Alt yazılar nasıl, türkçe desteği var mı? Altyazı büyüklüğü, konumu ayarlanabiliyor mu?
    Diğer smart uygulamaları başarılı mı?

• Suana kadar sıkıntı yasamadım altyazı ile ilgili aktif gözlükler lg den daha gerçekçi bir deneyim sunuyor..kesinlikle dsmart tavsiye ediyorum kalite yayın gereksinimi doguyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: didonatos

Suana kadar sıkıntı yasamadım altyazı ile ilgili aktif gözlükler lg den daha gerçekçi bir deneyim sunuyor..kesinlikle dsmart tavsiye ediyorum kalite yayın gereksinimi doguyor
    UE48H6270 aldım bende 2000Tl bayıldık inşallah mutlu mesud kullanırız< pc bağlamak istiyorum genelde:)
  • Hayırlı olsun
  • arcom kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun nerden aldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyam44

Hayirli olsun nerden aldiniz
    çook saolun güzel insanlar :) hızlı al dan satın aldım ve yarın kuracaklar inşallah sizlerle paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcom

çook saolun güzel insanlar :) hızlı al dan satın aldım ve yarın kuracaklar inşallah sizlerle paylaşırım

Alıntıları Göster
    hayda:((((((

LED AYDINLATMALI LCD TV DENİYOR BİR ÇOK YABANCI SİTEDE A.Q :(((
    Piyasada bulunan bütün led denilen tv ler aynı şekilde. Boşuna koymayın. Led diye aldığınız tv ler eskinin LCD si.Sadece eskiden arkada tek lamba vardı renkler eşit dağılmazdı tv lerde.Şimdi ufak ufak bir sürü led ışıklandırma kullanılıyor ki renkler eşit dağılıyor eskisine nazaran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafesan

Piyasada bulunan bütün led denilen tv ler aynı şekilde. Boşuna koymayın. Led diye aldığınız tv ler eskinin LCD si.Sadece eskiden arkada tek lamba vardı renkler eşit dağılmazdı tv lerde.Şimdi ufak ufak bir sürü led ışıklandırma kullanılıyor ki renkler eşit dağılıyor eskisine nazaran.
    bu gün geldi kurulum yapıldı hayırlısı artık:))
    Arkadaşlar eylül ayından beri yaklaşık 6 ay oldu alalı ve çok memnunum almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim on numara görüntü kalitesi var 3d konusunda LG vb markaları ezer geçer inanılmaz 3d kalitesi ile çok keyifli bir tv
  • hasancatak1 H kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun simdi cihazda isik sizmasi banding bulutlanma titreme pixellesme flulasma alt ve ustlerde mavi lekelenme yani ledlerin tasmasi yok oylemi
    Bende fena goz var yemin ediyorum bimekste kac cihaz actirdiysam hepainde vardi ama benim disimda kimse nedense goremiyo ya benim gozlerde sorun var yada milletimiz cok tamahkar
    Yanlis anlamayin lafim size deil ama bi cihazi onerirken iyce bi kontrol etmek lazim samsung henuz isik sizmasi bulutlanma olmayan tv uretememis az veya cok
    Tekrar hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BACKROCK34

Hayirli olsun simdi cihazda isik sizmasi banding bulutlanma titreme pixellesme flulasma alt ve ustlerde mavi lekelenme yani ledlerin tasmasi yok oylemi
    Bende fena goz var yemin ediyorum bimekste kac cihaz actirdiysam hepainde vardi ama benim disimda kimse nedense goremiyo ya benim gozlerde sorun var yada milletimiz cok tamahkar
    Yanlis anlamayin lafim size deil ama bi cihazi onerirken iyce bi kontrol etmek lazim samsung henuz isik sizmasi bulutlanma olmayan tv uretememis az veya cok
    Tekrar hayirli olsun
    bende bu tv üzerinde karar kıldım kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa tv hakkında çok iyi olur..
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    Yoruma gerek yok alma yeter paran coksa ve basina bela ariyosan o ayri
  • neden hocam phılıps ve samsung modeller bakıyorum? samsung
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.