Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle bu televizyon alma işi baya bir zorladı beni. Samsung ve LG arasında kaldım. Samsung herkes sorunsuz ve daha ön planda tutuyorlar. Ama benim için önemli olan kaliteli bir görüntü , internet üzerinde az da olsa youtube ‘ dan video izleyebilmeliyim ve harici diskten filmlerimi izleyebilmeliyim . Bunun yanında 3D deneyimi tabiki izleyeceğim. Samsung 48H6470 modeli ile bu modeli yan yana teknosa izlediğimde arada fark olduğunu ve LG ‘ nin benzer 47 inç 670V modelinin bir adım önce olduğunu gördüm. Samsung' un renk canlılığı olarak farklı olduğunu ve LG nin siyah ve beyaz tonlarının daha karanlık olduğunu gördüm. Ayrıca Webos işletim sistemi konusunda bilemiyorum yeni olduğu için birşey diyemiyorum. Kullanan arkadaşlarım yorumları çok önemli. Küçük çocuğum olduğu için youtube' den arada çizgi filmler izlediğim zaman ön bellek hatası sürekli vermemelidir. Samsung 48 inç 6470 modelini çok beğendim ne yapmalıyım karar veremedim ? Sizlerin yorumları çok önemli. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Fiyatlar konusunda fiyat limitim 1.500 TL ile yola çıktık 3 haftadır bakıyorum . 2.400 kadar çıktık mecburen. yukarıda söylediğim gibi samsung ve lg nin iki modeli arasında kalmış durumdayım.

• arkadasim duydugum kadariyla lgnin goruntusude ses kaliteside samsungdan daha iyi ama ozellikler bakimindan samsung daha iyi. ben home cinema sistemi kullaniyorum philips 5+1 ses icin.
    ornegin saw filmini 3d download yaptim. boyutu 48gb. harddiske cektim ve tvden izledim. ses ve goruntu 3d ile muhtesem. tabi bu eger benim gibi home cinema kullaniyorsan gecerli.
    boyutlari kucultulmus 3d filmlerde var. yani riplenmis. onlari usb hafizaya cekebilir ve tvye takarak izleyebilirsin. illa harddisk olmasi sart degil yani. lg pasif 3d gozluk kullaniyor ve pilsiz. samsung ise aktif 3d gozluk kullaniyor pilli.
    ben lgnin 3d sine baktim. ama inan bana samsung 3d de cok super.
    sana tavsiyem lg daha ucuzsa onu al. daa fazla verip samsung almaya degmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOYTURK-X -- 7 Kasım 2014; 14:38:29 >
  • hyeter H kullanıcısına yanıt
    HD kaliteli Film izlemeyi seviyorsanız LG tavsiye etmem. Siyah tonlarında başarılı değil. Sırf bu yüzden Samsung aldım bir film hastası olarak. Samsung un samrt tv özellikleri de gayet iyi youtube uygulaması vs çok iyi android tabletten izlediğim videoyu direkt televizyona sorunsuz aktarıyorum çok eğlenceli.
  • arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim. yorumlar gerçekten önemli tabiki de. LG nin ses ve görüntü kalitesini bizzat teknosa ve diğer mağazalarda görüm ve beğendim. ama siyah ve beyaz renk tonlarını çok beğenmediğim için ve günümüzdeki yeni çıkan ve dijitalize filmler mecburi canlı renkler olduğu için samsung bu konuda iyi. tek aklıma takılan ise smart tv özelliği hangisinin daha iyi ona tam karar veremedim.
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Nihayet aynı dilden konuştuğum birini görmek güzeldi
    http://forum.donanimhaber.com/m_98334172/tm.htm
  • hocsm sen boyle dıyon dıger konuda lg 652 v konusunda kullananlar cok begendıgını soyluyor...

ben anlamıyorum artık gercekten zevkler ve renkler olayı bu...

ayrıyeten atar yapmayın hocam bugn yarın sıprs geccem aldktan sonra pısman olmaayımdıye soryorum ozellıklede o konuda arkadas

kardesınde 6470 oldgunu kendınde 652 v oldgunu soyluyor... 6470 ile 3d fılmde aktıf gozluk sebbı ıle 10 dk 3d fılme dayanamadgnı ama

kendı 652v 4 fılm ızledgını soyluyor... goruntu cok yakın dyıor sımdı canlı canlı ıkısnıde ev ortamında ınceleyen bır arkadas yorumlarını paylasnca tabıkıde ınsan supheye dusuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

6470 ile 3d fılmde aktıf gozluk sebbı ıle 10 dk 3d fılme dayanamadgnı ama

kendı 652v 4 fılm ızledgını soyluyor... goruntu cok yakın dyıor sımdı canlı canlı ıkısnıde ev ortamında ınceleyen bır arkadas yorumlarını paylasnca tabıkıde ınsan supheye dusuyor

arkadasim simdi o 10 dakka dayanamadi sozu gercekci degil. simdi bakin burada yazdiklarimizi insanlar dikkate alip tv aliyorlar. lutfen ona gore gercekci yazalim. ne goruyorsak tvde onu yazalim arti ve eksi yonleriyle.
    ben 3 tane 3d film izledim pil daha bitmedi ama bitmek uzere. o kadar para veriyorsan bir tvye pil almayida dusunmen lazim. hem pil dediginiz kac para.
    benim sahsi gorusum eger lg tv bulabiliyorsa insanlar daha ucuza onu almalaridir. tabiki eger ayni ozelliklere sahipse.
    lg nin hem ses ve hem goruntu bakimindan daha iyi oldugunu hollanda sitelerinde yapilan yorumlarda okudum. bide 500hz ve daha ucuz.
    ama ozellikler bakimindan samsung daha teknolojik ozelliklere sahip.

bende tv alirken lg ve samsung arasinda tereddut etmistim. hemde lg 500hz idi ve 100 euro daha ucuzdu. ama cift ayagi vardi ve tv donemiyordu yani sabitti. ama samsung tek ayakli oldugundan donebiliyordu. ben sirf tek ayakli diye samsung aldim.
    eger tvnizi duvara asma gibi bir dusunceniz varsa o zaman lg almanizi oneririm. daha fazla para verip samsung almaya degmez.

ama suda bir gercek su anda dunyada en cok tutulan marka samsung ve iPhone. bunlarada dikkat edinilebilir mal alinirken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOYTURK-X -- 9 Kasım 2014; 13:18:29 >

• SAMSUNG UE48H6470AS farklı bir model mi?
  • Albatross07 kullanıcısına yanıt
    Samsung tr
    UE48H6470AS | Samsung Destek TR
    http://www.samsung.com/tr/support/model/UE48H6470ASXTK

TR de satılan model budur aynısı yani.

• Ben de bu tv'yi kullanıyorum ve aynı sorunu ben de yaşıyordum dün akşama kadar. Dediğin gibi, kumandayı belli bir süre kullanmayıp tekrar kullandığında belli bir süre tepki vermiyordu kumanda. Kumanda-TV eşleşmesi yapman gerekiyor. Akıllı kumanda üzerinde yer alan RETURN ve GUIDE tuşlarına aynı anda bas en az 3 saniye basılı tut. Ekranın sol alt köşesinde önce yeşil renkte bir BLUETOOTH işareti çıkacaktır. bu esnada artık basmana gerek yok tuşlara. Daha sonra da kumanda ile Tv'nin eşleştiğini gösteren bir görsel göreceksin yine aynı köşede. İşlem bu kadar.
  • esprehusso E kullanıcısına yanıt
    Mesajımda yazdım zaten , defalarca eşleştirme yaptım ancak düzelen birşey yok. Servis değişim verdi şuan yeni tv yi bekliyorum.Yinede teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 11 Kasım 2014; 19:33:27 >
  • Aylarca takip et.. araştır.. ince ele sık doku..
    Belki 40 defa düşündüm arkadaşlar ve gittim bu tv'yi aldım..

Alacak olanlara kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM.. Maç izlemek tam bir işkence.. maç sırasında bulutlanma yapıyor. Sanki tv ekranın bazı yerleri tozlanmış gibi..
    3 yıl önce aldığım LG tv de görüntü çok temiz.. 2014 model samsung berbat.. gidin 1300 - 1500 tl arası tv alın paranıza yazık olmasın...
    Maç izlemek için kesinlikle 5 para verilmez bu tv'ye.
  • MERHABA SAMSUNG UE48H6470 MODELİNİ ALMAK İSTİYORUM FAKAT BİRKAÇ SORUM OLACAK.

1.) 6410 modelinde her sitede "HD DAHİLİ UYDU ALICISI" var yazıyor fakat bu tv de sadece dahili uydu alıcısı yazıyor bu tv de HD mi?
    2.) 3D görüntüsü nasıl?
    3.) internet hızı nasıl?

kullanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. TEŞEKKÜRLER.
  • medcezir_87 M kullanıcısına yanıt
    Motion düzeltme ayarlarını değiştirerek denemeni tavsiye ederim. Maç izlemediğimden sana ayar öneremem ancak bu sorunu giderebilirsin yoksa her forumda bas bas bağırırlardı bu sorun bu kadar çözülmez olsa.

En popüler seçimler Clear (temiz sanırım türkçesi menüde) ya da Custom (kişisel sanırım) seçip Blur: 10 Judder: 0 yapmak.
  • Bu tv yi almayı düşünüyorum futbol modu oldugunu biliyorum bende genelde mac izlemek ve 3d film icin alıcam iyi bir tercih mi tsk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: medcezir_87

Aylarca takip et.. araştır.. ince ele sık doku..

Alacak olanlara kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM.. Maç izlemek tam bir işkence.. maç sırasında bulutlanma yapıyor. Sanki tv ekranın bazı yerleri tozlanmış gibi..
    3 yıl önce aldığım LG tv de görüntü çok temiz.. 2014 model samsung berbat.. gidin 1300 - 1500 tl arası tv alın paranıza yazık olmasın...

Motion Plus ayarlarından NETLEŞTİR seçeneğini seçersen büyük ihtimalle sorunun ortadan kalkacaktır.
  • nic1907 N kullanıcısına yanıt
    Futbol modu dediği parlaklığı ve sesi artıyıor olay bu, pek birşey bekleme. Zaten bunu ayarlardan kendinde yapailrisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medcezir_87

Aylarca takip et.. araştır.. ince ele sık doku..

Teknosada özellikle mac yayını actırdım hic bir bulutlanma yoktu gayet net ve akıcıydı görüntüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: new record

MERHABA SAMSUNG UE48H6470 MODELİNİ ALMAK İSTİYORUM FAKAT BİRKAÇ SORUM OLACAK.

1.) 6410 modelinde her sitede "HD DAHİLİ UYDU ALICISI" var yazıyor fakat bu tv de sadece dahili uydu alıcısı yazıyor bu tv de HD mi?
    2.) 3D görüntüsü nasıl?
    3.) internet hızı nasıl?

kullanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. TEŞEKKÜRLER.

1 - bu tv full hd ve hd dahili uydu alicisi icinde. ayriyeten uydu alici kullanmana gerek yok. hd yayinlari hd kalitesinde izlersin.
    2 - 3d goruntusu aktif 3d oldugu icin mukemmel ama her uc filmde veya 4 filmde felan pil satin alman gerekebilir. duracell kullanirsan o baska. uzun omurlu pil kullanmani oneririm veya doldurulabilen pil.
    3 - internet hizi senin internet saglayicina bagli tvne bagli degil. senin modeminde sorun yoksa ve internet hizin yuksekse tv de ona gore calisir. bu butun internetle calisan cihazlarda boyle. benim abone oldugum tele2 isimli firma bana 20mb/s e kadar internet verdi ve 2006dan beri kullaniyorum ve butun internet islemlerin gercekten cok hizli hicbir sikayetim yok. seninde bu sekilde hizli internetin olursa seninde sikayetin olmaz.

• Sayın @aresmar ve @sametali
    Dediğiniz ayarları eve gider gitmez deneyeceğim. Umuyorum ki işe yarar.

@Albatross07
    Bende video maç defalarca açtırdım. vertical bandingden tutun da bulutlanmaya kadar söz ettim. Bayide herhangi bir sorun yoktu. Bu TV'yi yaklaşık 4 ay bakındıktan sonra aldım. Pişmanlığım biraz bu yüzden oldu.
    Belkide ve umarım ki arkadaşların dediği gibi ayarladan düzebilir bir sorundur. Gerekli denemeleri yaptıktan sonra tekrar bilgi vereceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.