Şimdi Ara

SAMSUNG UE48JU6470U HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ LÜTFEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgileriniz için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum arkadaşlar bana samsung UE48JU6470U model televizyonu hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum kullanan arkadaşlar deneyimini yazarsa sevinirim.

• FİYAT ACIISNDAN ÇOK İYİ GÖZÜKMÜYOR TAVSİYE ETMEM ACIKCASI
  • teknosada fiyat 2700 tl ye düştü fiyatı iyi gibime geliyor fakat bir kullanıcıdan cihaz hakkında bilgi alabilirsem çok iyi olucak

birde daha iyisini göremedim lg trumotin sıkıntısı varmış
  • _tanju_ _ kullanıcısına yanıt
    Bu tv'yi ayın 14 den beri kullanıyorum.Ayın 15 de benim tvde sağdan ortaya doğru ölü piksel şeklinde uzun ince bir çizgi çıktı .Şuan değişim raporunu bekliyorum .
    Genel anlamda bilgi vermek gerekirsem;
    eksileri.......
    1:tv'yi babamgilde bulunan lg47lb670 kıyasladığımda lg'nin hem HD hemde SD görüntüsü daha iyi özellikle SD görüntü bariz fark fark var.samsungun SD'si bayağı kötü
    2:tv'nin ses kalitesi benim hoşuma gitmedi
    3:Bendek tv'de kanal değiştirdiğimde bazen kanalı açerken sinyal kırılması yapıyor(DAHA ÖNCE hd uydu alıcısı kullanıyordum böyle bir sorun yoktu) tahminim yazılımsal yada,içinde uydu alıcının problemli)
    4.kanal geçişleri lg den daha hızlıdır diye tahmin etmiştim ama nerdeyse aynı yani yavaş(daha önce HD uydu alıcısı kullandığındam(vu+duo) beni baya rahatsız etti)
    artıları.....
    1:Ekran lg'ye göre çok daha az yansıma yapıyor bu benim hoşuma gitti.
    2: webbrowser başarılı online film ve dizi izlemede beni hiç üzmedi
    3:kablosuz görüntü aktarımı başarılı hem huawei g7 telefonumla hemde asus tabletimle sorunsuz bağlandı .telefonla lg47lb670 sorun yaşadım.
    4:kullanım kolaylığı lg göre daha iyi özellikle kanal taşıma,silme,yeni kanal ekleme,kanal listesine ulaşma,epg gibi.

sana şunu al diyemem benin gördüğüm 4 dörtlük tv yok.
    Ben değişim-iade işlemleri bitince LG 49UF8507 almayı düşünüyorum fiyatıda şu an iyi düşmüş benim aldığımda 300-400 tl civarında lg daha pahalıydı .samsungu ben 2730 tl almıştım.
    kolay gelsin , karar vermek gerçekten zor..

• çok teşekkür ederim avans09 fakat söylediğin sıkıntılar sd ve hd yayın dışındaki sorunlar senin cihaza özgü sorun gibi geldi bana.

söylediğin gibi bende çok kararsızım lg 49uf8507 trumotin sorundan dolayı çekimser kalıyorum o yüzden ne yapıcam bilmiyorum.

lütfen deneyimi olan arkadaşların bilgi vermesini istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.