Şimdi Ara

Samsung UHD Gate by Digitürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamayı indirdim fakat izlemek isediğimde bi form çıkıyor karşıma ad soyad mail cep tel gibi şeyler istiyor ve dipnot olarak samsung ticari mesajlar gönderebilirmesi için açık olduğunu işaretlemek zorundasın ücretli bi uygulama mı bilgisi olan var mı ?

• fenercix kullanıcısına yanıt
    önceki gün aldığım samsung uhd tv'de kurulu gelen bir promosyon uygulaması. belgesel türü yüksek kalitede videolar gördüm şimdilik.. iz tv varmış.. sonrasında cebe ya da maile digitürk ten teklifler gelecektir büyük ihtimal.. şu kampanyamız var istermisiniz diye.. çok rahatsız olurum diyorsanız bilgilerinizi onaylamayın.. şimdilik bir bakayım diyorsanız ücretsiz zaten.. ama internet hızlı olması lazım.. görüntüler cidden çok kaliteli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcluster -- 15 Eylül 2015; 0:23:12 >
  • orda o tiki kaldırabiliyoruz kampanyalardan dolayı galiba teşekkürler
  • Arkadaşlar bende 4k kullanıcısıyım fakat bir türlü bu programı bulamadım. Samsung apps e girdiğimde UHD GATE olarak bir şey bulamıyorum. Kullanmak için neyi indirmem gerekiyor bi yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exelance_alper kullanıcısına yanıt
    Bişey indirmeniz gerekmiyor uygulamaların içinde olması gerekiyor oradan indireceksiniz.Bende uygulamalarda gezinirken rastladım.
    Televizyonunuzun modeli nedir ?
  • Televizyonun modeli 65HU7500. Bende çıkmıyor hatta uzak erişimle bağlandı samsung ama onlarda bulamadı not aldılar dönüş sağlayacaklarmış göya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2015 samy tv serilerinde var uygulama daha bize gelmedi.
    Bende de 55HU7500 var. Bugün aradım gelecekmiş uygulama ama zaman yok :(
    Press yapmak lazım.

İsteyenler için;
    Turksatta 1 ad. TRT4K
    Hotbirdde 2 ad. Funbox ve Eutelsat promo kanalları var, ben izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat_bilal -- 20 Ekim 2015; 13:38:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polat_bilal P kullanıcısına yanıt
    benim televizyon sizin seriden daha altta bana gelip size gelmemesi enteresan

48JU6570 modeli TRT 4k ilk aldığımdan beri vardı zaten frekans ve kanal listesini servisten gelen arkadaş ayarlardı. Bu arada perşembe günü Fenerbahçe - Ajax maçını TRT 4K yayınlayacak.

http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/uefa-avrupa-ligi/trtden-turk-yayincilik-tarihinde-bir-ilk-106343.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercix

48JU6570 modeli TRT 4k ilk aldığımdan beri vardı zaten frekans ve kanal listesini servisten gelen arkadaş ayarlardı. Bu arada perşembe günü Fenerbahçe - Ajax maçını TRT 4K yayınlayacak.

http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/uefa-avrupa-ligi/trtden-turk-yayincilik-tarihinde-bir-ilk-106343.html

Sizde yazmışsınız zaten JU serisi 2015 bizimkiler HU yani 2014 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: polat_bilal

quote:

Orijinalden alıntı: fenercix

Sizde yazmışsınız zaten JU serisi 2015 bizimkiler HU yani 2014 :)

o hiç aklıma gelmedi ben direk rakamlar baktım :)

• bi belgeselin dolması için 10 saat bekliyosunuz.
  • 50mbit internet olmasına rağmen izlerken donuyor wifi üzerinden denedim birde kablo ile deniycem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.