Bildirim
Samsung'un 20.000 mAh kapasiteli yeni powerbanki ortaya çıktı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yavaş yavaş diğer markaların ürünlerine benzer şeyler çıkartıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30000 lik syrox u 3 yıldır kullanıyorum. Artık gözüm 50 60 binlik lerde. Kim ne yapsın bunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araba aküsü gibi bavulda ya da arabada taşıyacaksan iyi ama buradaki haberde bahsedilen alet kişi çantasında rahatlıkla taşınabilir. Senin dediğin, üstelik 50-60 binlik bakıyorum dediğin şeyleri sırt çantanda bile taşıyamazsın günlük hayatta. Yani kim ne yapsın senin dediğini :)
-
Adam syrox dedi ya
-
Geçen üç harfli markette 10000 lik aldım, galiba 12 watt veriyor. Ama doldurma süresi baya baydı, sabah şarja taktım akşam anca doldu. Ama özellikli bir şey fiyat olarak arşa çıkıyor demi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknolojide temel sıkıntı şarj ve depolama. Elektrikli otomobillerden sonra eldeki powerbankı 2 katına çıkartmak umarız sadece başlangıçtır.
-
30000 lik syrox el çantama çok rahat giriyor. bildiğin basit omuzada takılabilen el çantası. üstüne cüzdan sigara çakmak iphone 13 ve prize takılan 67W şarj aleti de giriyor. 30000 lik powerbank deyince 72Amper araba aküsü demedim canım kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet DOĞAN -- 3 Şubat 2024; 22:5:32 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Araba aküsü gibi bavulda ya da arabada taşıyacaksan iyi ama buradaki haberde bahsedilen alet kişi çantasında rahatlıkla taşınabilir. Senin dediğin, üstelik 50-60 binlik bakıyorum dediğin şeyleri sırt çantanda bile taşıyamazsın günlük hayatta. Yani kim ne yapsın senin dediğini :)
|
Yavaş yavaş diğer markaların ürünlerine benzer şeyler çıkartıyorlar
|
Adam syrox dedi ya
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X