Şimdi Ara

Samsung'un 20.000 mAh kapasiteli yeni powerbanki ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung'un 20.000 mAh kapasiteli yeni powerbanki ortaya çıktı
    Samsung yeni bir powerbank (taşınabilir şarj cihazı) piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Mobil sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan Roland Quandt, cihazın ilk görüntülerini yayınladı. Paylaşılan görseller ayrıca aksesuarın bazı özelliklerine de ışık tutuyor.

Ayrıca Bkz.Samsung'un akıllı yüzüğü Galaxy Ring hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı

Sızdırılan görüntülere bakılırsa Güney Koreli şirketin yeni powerbanki, 2022'nin sonunda piyasaya sürülen modelle aynı bej renge ve tasarıma sahip. Ancak artık daha kalın bir formda ve üzerinde iki yerine üç adet USB-C şarj bağlantı noktası var.

Taşınabilir şarj cihazının görsellerinde dikkat çeken bir diğer nokta ise ürünün gövdesine 20.000 mAh kapasiteyi temsil eden "20" sayısının kazınmış olması. Bir önceki model 10.000 mAh kapasite sunuyordu. Bu açıdan bakıldığında iki kat artış söz konusu.

45W hızlı şarj desteği

Samsung'un pil kapasitesini iki kat artırmanın yanı sıra yeni taşınabilir şarj cihazında daha hızlı şarj teknolojisi sunacağı belirtiliyor. Şirketin iki yıl önce piyasaya sürdüğü EB-P3400 numaralı model 25W hızlı şarjı destekliyordu.

EB-P4520XU model numarası ile detaylanan yeni powerbankin ise Samsung'un geçtiğimiz hafta tanıttığı amiral gemisi telefonları Galaxy S24 Plus ve S24 Ultra'nın maksimum şarj hızına karşılık gelen 45W hızlı şarj sunacağı söyleniyor. Aksesuarın çıkış tarihi ve fiyatı belli değil.

Kaynak:https://twitter.com/rquandt/status/1749397826805588352

• Yavaş yavaş diğer markaların ürünlerine benzer şeyler çıkartıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 30000 lik syrox u 3 yıldır kullanıyorum. Artık gözüm 50 60 binlik lerde. Kim ne yapsın bunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Araba aküsü gibi bavulda ya da arabada taşıyacaksan iyi ama buradaki haberde bahsedilen alet kişi çantasında rahatlıkla taşınabilir. Senin dediğin, üstelik 50-60 binlik bakıyorum dediğin şeyleri sırt çantanda bile taşıyamazsın günlük hayatta. Yani kim ne yapsın senin dediğini :)

• Adam syrox dedi ya

• Geçen üç harfli markette 10000 lik aldım, galiba 12 watt veriyor. Ama doldurma süresi baya baydı, sabah şarja taktım akşam anca doldu. Ama özellikli bir şey fiyat olarak arşa çıkıyor demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojide temel sıkıntı şarj ve depolama. Elektrikli otomobillerden sonra eldeki powerbankı 2 katına çıkartmak umarız sadece başlangıçtır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • strathmorea kullanıcısına yanıt

30000 lik syrox el çantama çok rahat giriyor. bildiğin basit omuzada takılabilen el çantası. üstüne cüzdan sigara çakmak iphone 13 ve prize takılan 67W şarj aleti de giriyor. 30000 lik powerbank deyince 72Amper araba aküsü demedim canım kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet DOĞAN -- 3 Şubat 2024; 22:5:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.