|
Bildirim
Apple 2080 yılında getirecekmis destegi
|
Iphone devam mı beyaz yakalılar?
|
15 plus a yani 1 yıllık telefonuma yapay zekayı vermeyen ve bu nedenle S24 ultraya geçmeme neden olan Apple a teşekkürü bir borç bilirim.
|
Apple büyük düşecek ama bakalım ne zaman….
|
Samsung kullanmıyorum ama kademeli gelecektir güncellemeler, ilk s24 ailesine verirler, sonra sırayla diğerlerine verirler güncellemeyi. Hala bixby var mı bilmiyorum ama onu da Türkçe yapmaları lazım.
Apple ai konusunda batırdı kibar tabirle Samsung bunu avantaja çevirebilir belki |
Apple alıyorum ama bu yaptıkları iş hoşuma gittiği için kesinlikle bir ara vereceğim, bizi sayanı bizde sayarız.
|
Yapay zeka zaten bir süre sonra kendi öğrenirdi, beklerselerdi biraz daha, zahmet etmişler
|
İphone malı daha intelligente getirecekte türkçe yapacakta
|
Haberi sabah görür görmez ayarlardan baktım gelmiş türkçeyi hemen indirdim. Daha sonra acaba güncelleme gelmişmidir dedim telefona ayrı zamanda güvenlik güncellemesi mi ne gelmiş onuda güncelledim. Google play galaxy store dada birkaç uygulama güncellemeleri yaptım. Canlı çeviri özelliğini aktif edip denedim gayet iyi. Bixby ıda aradan çıkartsalar siri gibi kullanışlı olsa çok güzel olur. Satış rakamları ortada. Artık Türkçe SAMSUNG ile mevcut. Hemen olmasa bile Bixby da Türkçe Dil desteğini alıcaktır elbet. Teşekkürler Samsung Türkiye. (S24 Ultra Kullanıyorum) - 3 4 YIL zirvede olan bir telefonu yani <3
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Ekim 2024; 14:24:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |