Şimdi Ara

Samsung ve iphonedan uydunet wifiye bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben evime yeni uydunet internet aldım. Modemim motorola marka. Kablosuz ayarlarını yaptım wpa-2 şifreleme ile bilgisayarlarımı kablosuz internete bağladım .Ancak iphone ve samsung galaxy gio telefonları wifiyi görmesine rağmen bağlanamıyorlar. Yani bilgisayarlar sorunuz bağlanırken, telefonlarla wifiye bağlanamıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• kablosuz ağ ayarlarınızda

WPA2 => AES
    veya
    WPA => TKIP

seçimini yapın.

WPA2 => AES eşleştirmesini öneririm. bunu yaparsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
  • TekniKerim kullanıcısına yanıt
    wpa2-aes eşleşmesini denedim ama çözüm olmadı şu anda da wpa-tkip i kullanıyorum zaten yani bu vaziyette vaziyet problemli. wep i denemelimiyim? güvenli olmadığını söylüyorlar....?
  • acakir24 A kullanıcısına yanıt
    hocam wep denemenizi pek önermem güven konusunda çok zayıf çünkü
  • TekniKerim kullanıcısına yanıt
    üstat o zaman ne yapabiliriz bununla ilgili?
  • acakir24 A kullanıcısına yanıt
    hocam türksatı arayıp modemin güncel yazılımını yüklenmesini isteyebilirsiniz. veya elle yazılım güncelleniyorsa yazılım güncellemeyi deneyebilirsniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekniKerim

hocam türksatı arayıp modemin güncel yazılımını yüklenmesini isteyebilirsiniz. veya elle yazılım güncelleniyorsa yazılım güncellemeyi deneyebilirsniz.

Otomatik güncelleniyormuş... hala çözemedik bu sorunu.
  • Hocam ben de çok tırmalamıştım, wpa şansın varsa önce onla dene. Olmazsa wep kesin çözüm olacaktır. Güvenliğe çok takılma, çok çeşit karakterli bir şifre yap geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelcuk1

Hocam ben de çok tırmalamıştım, wpa şansın varsa önce onla dene. Olmazsa wep kesin çözüm olacaktır. Güvenliğe çok takılma, çok çeşit karakterli bir şifre yap geç.

VALLA WEPE DE ALDIM USTA WEPE ALINCA DA TELEFONLAR BAĞLANIYOR BİLGİSAYARLAR BAĞLANMIYOR. SAÇMA SAPAN BİR DURUM. BAŞKA BİR YÖNTEM ÖNERECEK VAR MI?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.