Şimdi Ara

SAMSUNG VP-D363 su an için en iyi kamera seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
32.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung vp-d363 video kamera çok iyi bir seçim. tam dört adet aldırdım.
    fiyatı 550 civarı.

en önemli özelliği SD karta 720x576 video kaydı yapabilmesi (25fps). 33x optik zoom kullanılabiliyo yalnız. 1200 dijital zoom sd karta video kaydı yaparken calısmıyo.

4gb a kadar sd kart destekliyo arkadaş 2gb kart aldı. canavar.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110140348&CS_Category=_DIJITAL_KAMERA164&CS_Catalog=_fotograf___video_kamera

aslında bir de megapiksel olaydı tadından yenmezdi ama.

ha dezavantajları yok mu? mesela pil çabuk bitiyo kesin 2.pil şart.
    mini dv kasete kaydederken DIS (digital image stabilizer çalışırken) , SD karta kayıt sırasında DIS devre dışı kalıyor. aslında Sd kart ev , toplantı gibi yerlerde kayıt yaparken kullanılsın diye tasarlanmış. nasıl olsa cok zoom yapılmayacağından el titremesi olmaz diye düşünülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 23 Mayıs 2006; 21:04:52 >

• çıkan bir inceleme

bu ayki newtech dergisinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 23 Mayıs 2006; 22:05:58 >
  • merhaba bu cihazı almayı şiddetle düşünmeye başladım. gece çekimleri ya da kapalı alan çekimleri sence nasıl (alınmamayı gerektirecek bir durum var mı). gündüz çekimleri nasıl. ve renkleri orjinal haliyle verebiliyor mu? bunları merak ediyorum. eğer denk gelirse minik bir çekim gönderebilir misin ozcan.arabaci@gmail.com a; çok sevinirim. bir de sd/mmc karta gerçekten kayıt yapıyor mu? yaptığı kayıt dvd formatı mı? bilgisayara direk aktarıp dvd olarak basabiliyor muyuz? sadece video kayıt için düşünüyorum bu kamerayı,saygılar.
  • arkadaşlar sabah bime 9.45 te gittim 353 kalmamiş.ben de gittim teknosa dan 363 aldim.kibar görünüyo.bilgisayar bağlantısını kuramadim dah.bilenler yardımcı olursa sevinirim.gece çekimi yok galiba.
  • bu kamera kaç mb lik kartı destekliyo 512 likl kart alsak sorun çıkarmı
  • arkadaşım yanlış bilmiyorsam bikaç gb ta kadar destekliyor.2 ya da 4. 512mb rahatlıkla çalışır. bende de aynı makineden var.sün aldım
  • sd'e çektiğiniz videolardan bir iki dklık birtane yükleseniz de bir görsek samsung nasıl çekiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende degil makişna arkadaşta ama eklemeye çalışırım. arkadaş 2gb sd kullanıyo ama makina 4gb a kadar destekliyo gerci bu kadara gerek yok bence 1gb ideal

bilgisayar baglantısı hem usb hem firewire kuruluyo
    cd den programını yukleyin.. cihaz sd modundayken usb den usb disk gibi gozukuyo. bu cok kolay. ama kasetten aktarma yapmak icin capture programını calıstırırsanız dugme kaset modunda olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 6 Haziran 2006; 9:06:49 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshter35 -- 11 Haziran 2006; 22:24:34 >
  • arkadaslar bu kamerada 16:9 kayit özelligi var mi bilen var mi ?

ben daha önceden vatan bilgisayardan sadece hafiza kartına mpeg4 kayit yapan ve kendi hafizazi 1GB olan modeli almıştım ancak cihaz hem kullanılmış çıktı hem de kaydını beğenmemiştim. o yüzden geri verdim. karta yaptığı mpeg4 kayıttan ziyade kasete yaptığı kayıt kriter alınmalı bence.
  • Kartal 16:9 kayıt yapabiliyor.
    Firewire kablosu aldım dün bağlanabildim bilgisayara kayıt çok kolay oluyo.Bilgisayarda görüntü pek kaliteli görünmüyor ama televizyona bağlanınca iyi.Ben gündüz çekimi yapmıştım gece nasıl olur bilmiyorum
  • Arkadaşlar ben de samsung vp-363 var USB den görüntü aktarabiliyorum.Ama görüntü kalitesi düşük .Gittim bir ieee 1394 kart aldım pc ye taktım bilgisayar gördü çünkü tak kullan ama kullandığım yazılımlarda capture yapmak istediğimde program dv camcederin takılı olmadığını söylüyor. Yani usb girişinde bağlandığım zamanki "samsung camcoder" görüntüsü çıkmıyor.İEEE 1394 KARTI İLE GÖRÜNTÜ AKTARAMADIM VESSELAM.Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
  • 363 sahibi olan arkadaşlar nasıl gidiyor çekimler
  • 363cüler suskun bu aralar:)
  • 363 ü kullanmadım ama 361 ile arasında fark sadece kumanda ve kart desteği dersek yanlış olmaz..
    bu nedenle 363 te 361 gibi rezalet bir kameradır bence..
    361 almıştım...gündüz çekimleri tatminkar denilebilir...fena değil yani..
    16,9 var ama zaten bu moddayken birçok özelliği kullanamıyorsunuz..
    zoom olayı güzsel..açıkçası tek hoşuma giden tarafı oydu..
    kameranın plastiği inanılmaz kalitesiz..
    ben samsung um diye bağırıyor...
    en büyük sorun focus problemi...
    odak özürlü bir kameradır..
    ışıklı-ışıksız ortam farketmez...
    kamera kör yani...
    çektiğim 2 kasedin yarısı bulanık..
    örneğin kamerayı sadece bir objeye sabit tutun..tripod ile...
    bunu bulanık gösterecektir...
    ve bu bulanıklık lensin dansikliğinden ötürü düzelmiyor..
    düzeltmeye çalışıyor..bunu anlıyorsunuz..hafif netleşiyor..tekrar flu oluyor ama hep böyle kalıyor..
    düzeltmek için kamera ile oynamnız gerekiyor..ya zoom yapıp çıkın , ya başka bir yeri çekip yavaşça tekrar o objeye getirin ..vs..vs..gibi çok salakça bir durum...
    ben hepsiburada dan 500 milyona almıştım 361i...
    5-6 gün sonra geri verdim..
    aldılar hemen geriye sağolsunlar..
    şimdi başka bir kamera arıyorum..
    naçizane tavsiyem...
    uzak durun...

• Velfecir arkadaşım kameradan epey dert yanmışsın.Çok süper bir kamera değil ama dediğin kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum.En azından benim makina o kadar kötü değil.Arkadaşımda sony hc 40 vardı onla kıyasladığımda gece çekimi ve biraz geç odaklanma dışında fark göremedim
  • arkadaşlar vp 363'ü teknosa mağazasında inceleme fırsatım olmuştu hem yavaş zoom yapıyor hem de denildiği gibi odaklama gecikmeli oluyor. ben de şu anda sony dvd105 var. 20x zoom, hem çok hızlı zoom yapıyor hem de her an odaklı hiç bir bulanıklaşma vs yaşamıyorsunuz. hem gündüz hem gece her çeşit ortamda rahatlıkla çekim yapabiliyor. lensi ve sensörleri çok kaliteli. bunun dışında samsungda color night = bendeki sonyde color slow shutter özelliğini karşılaştırayım. samsungun kullanma klavuzunda color night ve backlight(sony de backlight) özelliklerini kamera çalışmazken ayarlamanız gerektiği aksi takdirde kameraya zarar vereceği belirtiliyor. sony de böyle şeyler yok her özelliği her an kullanabiliyorsunuz. gece çekimi yaparken baktın görüntü biraz karıncalı dokunmatik ekrandan color slow shutter'ı çekimi durdurmadan açabiliyorsunuz. bununla beraber cihaz standart modda 30dk, hq(high quality) modda 20, lq(low quality) modda ise 60dk kadar çekim yapabiliyor (dvd'ye). lq modu bile gayet güzel. özetle ben samsung alacaktım ancak uzun araştırmalar sonucu ve samsunga yapılan bitmeyen kötülemeler sonucu ve de tam alacakken bim de kalmaması üzerine sony aldım. iyiki de almışım herkese tavsiye ederim. deneme çekimlerimi ve detaylı bir yorumu inşallah 1-2hf içinde yayınlayacağım. şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshter35 -- 30 Haziran 2006; 16:43:59 >

• d363 ü aldım, ikinci gün geri verdim. Makinenin gündüz çekimi fena değil fakat kapalı ortamda çoooook kötü..birde geçe çekimi modunda kameranın motor sesi çook çıkıyor. Biraz daha para verip canon veya sony almak en mantıklısı..
  • beyler ben daha dun metro grosmarket ten aldım bide yanın da 2gb sandisk SD memory + 4 tanede TDK MD verdi çatır çatır kullanıyorum cok memnunum sizlerede tavsiye ediyorum bi sorun olursada hemen yardımcı olmaya calısırım
  • psword hayırlı olsun kameran bende sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.