Şimdi Ara

SAMSUNG VP-D363 su an için en iyi kamera seçimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
32.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada Sonynin 30 GB HDDli olan kamerası 1.250 YTL fiyatı ile satışa sunulmuş. Kayıt süresi oldukça iyi fakat üzerinde ki Pil ile yapabileceğiniz kayıt yine saatlerle sınırlı. 1-1.30 saat çekebilirsek iyidir... Bu model hakkında bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim...
  • Firewire ile aktarım çok basit.Tavsiye ederim
  • Arkadaşlar ben de bir 363 almayı düşünüyorum da; kumandadan kayda geçsem ortamdaki insanlar bunu hisseder mi? ortamın çok gürültülü olmadığını farzedersek yani. Kayıt esnasında ses durumu nasıl. ?
  • Arkadaşlar makinanın içinde kaset war ama izleyemiyorum player modunda tape bölümüne gelince şu ekran çıkıyor:

SAMSUNG VP-D363 su an için en iyi kamera seçimi

yardımcı olursanız sevinirim...
  • bende de böyle olmuştu. kafa temizliği ile sorun çözüldü.

Ya kaset al ya da garantiliyse servisine götür.
  • Güzel ürünmüş.Güle güle kullanın arkadaşlargms
  • arkadaşlar samsung vp-d363 video kameradan bende aldım fakat driverini hiç bir şekilde ne benim nede başka bir blgsayara yükleyemedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kasetteki verilerimi blgsayara aktaramıyorum şimdiden teşekkurler
  • Bu ürüne güzeL ürün,iyi ürün demenin mantığını anLayamıyorum..yazıLanLarın bi çoğunu okudum geçiştirmeLer var sanki.fiyat performans oLarak iyi dediğiniz bu ürüne niye kimse aLternatif göstermiyor öyLeyse?
    Ben bi' satış danışmanı oLarak her ürünü kuLLanıp inceLeme,eksisini artısını inceLemekten daha çok müşteri geri dönüşüne bakarım kriter oLarak.
    saatLerce hatta günLerce inceLeyip kuLLansanız dahi eksiğini artısını hiç ummadığınız anda yakaLayabiLirsiniz.MeseLa D363te anLayamadığmz ama sonradan satıLan 56 adetin 32sini iade aLmak zorunda bırakan şey;kayıt sesinin inanıLmaz derecede görüntüye yansıması..buna bi dikkat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiZoFreNn

Bu ürüne güzeL ürün,iyi ürün demenin mantığını anLayamıyorum..yazıLanLarın bi çoğunu okudum geçiştirmeLer var sanki.fiyat performans oLarak iyi dediğiniz bu ürüne niye kimse aLternatif göstermiyor öyLeyse?
    Ben bi' satış danışmanı oLarak her ürünü kuLLanıp inceLeme,eksisini artısını inceLemekten daha çok müşteri geri dönüşüne bakarım kriter oLarak.
    saatLerce hatta günLerce inceLeyip kuLLansanız dahi eksiğini artısını hiç ummadığınız anda yakaLayabiLirsiniz.MeseLa D363te anLayamadığmz ama sonradan satıLan 56 adetin 32sini iade aLmak zorunda bırakan şey;kayıt sesinin inanıLmaz derecede görüntüye yansıması..buna bi dikkat edin

ek olarak.. samsung ve sanyo alırken iki kez düşünün..derim

• pek kaliteli değil .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.