Şimdi Ara

SAMSUNG VP-D363 su an için en iyi kamera seçimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
32.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuketicinin orumması Yasasına göre iade hakkın var.süre geçmedi ise.Ama bu firmalar bu videokamerayı geri almmak için sana birçok ayak oyunu yapacaklarddır.sakın cayma.bir servis raporlarını ıyıce sakla.olaki tuketci mahkemelerine gidebilirsin..
  • bu forumda arızalarla ilgili en çok sorun yazılan makınaların başında samsung var.Yanılıyormuyum.
  • 363 kullanan arkadaşlar sorun yaşıyorlar mı?Bazı arkadaşların sorunu büyük, umarım en kısa zamanda sorunları çözülür.Benim 363 de şimdilik bir sorun yok.(Maşallah:)
  • Bu topiğin başlığını değiştirin bence okuyan bu kamerayı bir şey sanacak
  • samsung 363 ile çekilen görüntü buyduhttp://www.geocities.com/esetce/SMOV0014.AVI

bu da bu videoyu oynatabilmek için kodeğin adresi arkadaşlar:

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=HQ&CttFileID=654833&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=&VPath=DR/200509/20050926094826515_Unified_Decoder_Of_Miniket_050921.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan212 -- 18 Ağustos 2006; 10:01:43 >

• Arkadaşlar benim çok çok merak ettiğim bir konu var, elimdeki cihaz VP-D363 ( "(i) olayı varmı bilmiyorum" )...
    Cihazın kitapçığında AV In olayının olduğu söyleniyor yani tv'den veya video dan cihaz üzerinde kayıt olayı var deniliyor lakin bendeki cihazda bu menü yok!
    Bu normalmi yoksa cihazımda bir eksiklik yada bozuklukmu var?
    Ekstradan yükleme / yükseltme olayı varmıdır?
  • benim yukrdaki cevabıma dikkate edersen konu çok karışık ilk cihazımda yoktu yani menü vardı ama deaktif olduğu için out ta duruyor in e alamıyordum değişimden gelen cihazda bu menü aktifti in yada out seçilebiliyordu bu kezde DIS menü deaktifti bence sizde hemen cihazı Konta gönderin uğraşmak lazım söylediklerine göre herkes çok memnunmuş cihazdan tek sıkıntı yaşayan benmişim
  • erdinç cihazı değiştirdiler mi?
  • 30 ağustosta kargoyu aldıklarını teyit ettirdim ellerine ulaşmış ama hala bir cevap çıkmadı bakalım pazartesi günü arayıp bir sorayım gelişmelerden haberdar ederim.
  • cihaz dün geldi yeni yazılım yüklemişler versiyon yükseltildi yazıyor şimdi ; usb ve 1394 sorunsuz görüyor , menülerde tv in ve out yok ,görüntü kalitesinde artış var tabi focuslanabilirse , sürekli olarak netleşip flulaşma durumları var, şimdi kararsızım cihazı gönderip almaktanda sıkıldım bu arada ben cihazı gönderirken pili çıkartmıştım gelen cihazda pil vardı, bunu bunca zaman kamerasız kalmaya sayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincce -- 15 Eylül 2006; 23:33:52 >
  • Hayırlı olsun bakalım...
    Diğer mesajından okuduguma göre yanlış anlamadıysam cihazında bi ara Av in / out varmış, fakat kont'u aradıgımda bana ilgili şahış kesinlikle mümkün olmadıgını söyledi deli olcam yahu.
    Tavsiyesi veya önerisi olan varmı?
    Ben Av In&Out istiyoruuuuuuum!.
  • arkadaşlar şunu bilir ve söylerim,elektronikde "pahalı"ürün almak çok sakıncalı.bende vp-d363 var bence özelliklerine göre ucuz.3 yıl önce 900 usd ye canon almıştım.cihaz o kadar hassas ki 2 yıl sonra bozuldu ve 300 eur tamirine istediler.özelliklerin bu kadar çabuk geliştiği bir ortamda çok iyi diye aldığınız bir ürün ertesi yıl yeterli gelmeyebiliyor.ama amaç özellik değil de iyi görüntü ise kesinlikle İYİ LENS peşine düşmek lazım.
  • Kesinlikle haklısın... Katılıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: varolk

arkadaşlar şunu bilir ve söylerim,elektronikde "pahalı"ürün almak çok sakıncalı.bende vp-d363 var bence özelliklerine göre ucuz.3 yıl önce 900 usd ye canon almıştım.cihaz o kadar hassas ki 2 yıl sonra bozuldu ve 300 eur tamirine istediler.özelliklerin bu kadar çabuk geliştiği bir ortamda çok iyi diye aldığınız bir ürün ertesi yıl yeterli gelmeyebiliyor.ama amaç özellik değil de iyi görüntü ise kesinlikle İYİ LENS peşine düşmek lazım.
  • Görünttü kalitesi arttı demek ilginç.Cihazı verdin mi geri erdinç.Ben kullanıyorum hala.
  • geri vermedim hala kararsızım eğer fokuslanabilirse çok net oluyor ,zoomla biraz oynayıp direkt nesneye odaklayınca çok netleşiyor. Eğer zooma ellemezsem netleşip bozuluyor sürekli olarak.... kasetteki kaydın yarısı bozuk oluyor. iade hakkım olsa ederdim ama bir yıl içinde farklı arızadan 6 kez servise giderse bu hakkım varmış ucuz etin yahnisi misali sanırım kaderime razı olcağım. El becerisi ile felan kullanacağım işte.
  • Evet hakkın oluyor ama 6 kez servise yollayıp çile çekeceğine kullan daha iyi.Zaten değiştirmeden idare ettiriyorlar en çok yaptıkları da yazılım yüklemek.Bazı firmalarda memnun kalınmadığında değiştirme olanağı var sor istersen.
  • Arkadaşlar ses çıkmıyor hiç makinalarınız sorunsuzdur umarım.
  • arkadaşlar hepinize merhaba uygun kamerayı bulmak için araştırma yaparken burayı buldum 363 kullanıcıları bu kamera güzel mi değilmi hem hafıza kartına çektiği için hemde dv olduğu için bana cazip geliyor. ancak okuduğum yorumlar kimi olumlu kimi olumsuz arada kaldım. geçen hafta jvc grd 370e bakarken satıcıya kandım aldım 925 ytl karta geçirdim. eve gittim kayıda başladım netlik problemi ve lcd ekranda mavi bi nokta olduğunu farkettim. sd/mmc kart desteği var fotoğraf için ama kalitesi de nokia6600 dan daha berbat 640*480 ürünün arızalarınısatıcı firmaya gösterip hemen iade ettim. ve oradaki katologlarda bu kamerayı gördüm bana önerirmisiniz?
  • iyi seçim
  • Fiyatına göre iyi ama beklentin çok yüksekse karşılayamayabilir arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.