Şimdi Ara

SAMSUNG VP-D363 su an için en iyi kamera seçimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
32.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha alamadım samsung alıcam bu cumartesi geliyormuş bekliyorum
  • eren aldıysan hayırlı olsun.
  • Tüm yorumları okudum. Eksisi de artısıda birbirini nötrlemiş gibi. hepsi burada bu ürün 10.11.2006 itibariyle SAMSUNG VP-D363 VİDEO KAMERA + SAMSUNG ÇANTA + SAMSUNG KASET + SAMSUNG DIGIMAX A403 4.0MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ HEDİYELİ 645,21 YTL kampanyası ile satılıyor. Anlamıyorum sırf 4.0MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ 240 ytl.Gerçi fotograf makinesi o kadar kalite değil ama ikisi bir arada çok avantajlı gibi ya alsam mı bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozger06 -- 10 Kasım 2006; 2:08:45 >
  • arkadaşlar samsung 6550 yi inceledim ve satın aldım manyak makine tavsiye ederim
  • yapmayın arkadaşlar en çok şikayet gelen bir makinadan bahsediyorsunuz. Sanki herkez durumu idare etmeye çalışıyor gibi..lütfen dikkatlice okuyun forumları..
  • selam arkadaşlar yaklaşık 4 aydır çözüm aradığım ama bulamadım bi sorun var elimde Samsund vp-d353 mini dv türü bir kamera var
    ikinci olarak bilg özellikleri
    PIV cpu 2.00 ghz 80+40gb harddisk 512+256 ddr ekran kartım ve ses kartım onboard
    bilgisayara görüntü aktarımı için bir IEEE 1394 kart aldım
    sorun burda başlıyor kameranın Dv girişinden kamerayı bilgisayarıma bağladımda bilgisayar olduğu gibi donuyor kamerayı kapattığımda eski haline geri dönüyor. Ram çakışması ihtimaline karşı 256 lık ramı çıkardım ama sorun devam etti bir çözüm yolu bulamadım kameranın ve kartın çalışabileceği sistemden daha fazlası mevcut ne yaptıysam Dv girişinden görüntü aktarımı yapamadım USB den aktarım yapabiliyorum ama kalite sorunu oluyor yardım edecek biri varsa Allah razı olsun durmadan kaset almak zorunda kalıyorum
  • Decar
    Problemin IEEE 1394 Kartında olabilir.PCI yuuvasını değiştirip tekrar dene.Driverları (kartın sürücülerini)Güncelleştir.Web Sitesinden yada google dan aratarak bulabilirsin.
    Eğer PCI yuvasını değiştirmene rağmen sorun çözülemiyorsa o zaman kabloyu değiştir.Kabloda kitleme yapabilir.Bağladığım zaman donuyor ile kamerayı kapattığım zaman donuyor bence ayrı şeyler.
    Fire-wire kablosunuda değiştirip denedikten sonra Kamerada bir sorun olduğu anlaşılabilir.
    Şu an için Kartında - Kartın Driverlarında - Kabloda -PCI slotunda sorun olabilir.
    Tüm bu yazdıklarımı 2şer kez test ettikten sonra kamerayı servise götürebilirsin.
    Bunlar Şahsi yorumlarım Saygılarımla...
  • ERdincce Tüketici hakları malum ama üreticininde hakları var.Kanunlar üreticiye bozulmuş ürünün tamiri için 30 iş günü müddet veriyorlar.Ürün eğer tamir edilemeyecek durumda ise Yenisi ile değiştiriliyor.Eğer Ellerinde Stoklarında O üründen yok ise Sana parası iade ediliyor.Malesef Bu samsung un ayıbı değil Kontun ayıbıdır.ORada teknik serviste çalışanlara hak vermek lazım önlerinde onlarca yüzlerce garanti kapsamında ürün var.Ama yinede tam anlamı ile Kontrol edilip öyle verilmeli.
    Sanırım senin ikinci makinanda Garantiden dönen bir makinaydı belkide başka birinin bozuk diye geriverdiğini sana verdiler.
    Sonuç olarak samsung 3-4 ay öncesinde Servis ağı konusunda Atak yaptı.Şahit olduğum kadarı ile Sony servislerine bile samsung a geçmeleri için büyük paralar teklif ettiler.
    Samsung iyi bir marka bundan kimsenin şüphesi olmasın.
    Yakında bu tür sorunlar düzelecektir.Ben evimde samsung ve sony kullanan birisiyim işim ve uğraşım sebebi ile tüm markalarla iç içeyim...
    Samsung Sonye alternatiftir.
    Lakin mümkünse Neden Sony almıyorsunuz diyen arkadaşlar biraz düşünsünler
    Fiyat farkı varken Çıkıpta insanlar neden sony almıyor diye yargılanamaz.
    Kamerada en iyi marka Kanımca JVC dir. Panasonic Sony Canon Samsung ardından geliyor.
    Bazı arkadaşlar Canonu önermiş Canonun orta kalite kameraları bence çokta iyi değil...
    Ama parayı bastırıp her markanın en iyi modelini alan için ise Her marka En iyisidir.
    Saygılarımla...

• Ben de 361 veya 363 modelini düşünüyordum, bütçe çok kısıtlı.

Yazılan tüm yorumları okudum, örnek videoları da izledim.

Pro fotoğrafçılık ve video konusunda da bilgim fazlasıyla mevcut.

İzlediğim örnek videolar sonucunda (ki elimizdeki tek somut gösterge o videolar)
    iç mekan çekiminde renkleri soluk gösterdiğini,
    zoom'unun yavaş olduğunu gördüm.

DMC-FZ30 ise bildiğim kadarıyla bir dijital fotoğraf makinesi olmasına rağmen, renklerdeki canlılık, ışığı alabilme kapasitesi ve zoom'unun çok hızlı olması ile 363'e fark atıyor.

Biz bir bisiklet film çekeceğiz, sponsorsuz, bütçesiz bir film olacak, şimdiye kadar birkaç saatlik çekim yaptık, hep farklı makinalarla fakat adına film diyebilmemiz için bir kamera olması şart, fakat 363 doğru seçim mi bilemedim.
  • Ben yine dayanamadım, belki daha iyisi ratlar diye bu hafta tekrar servise vereceğim, artık usb tanımama problemi yok, şimdiki problemim görüntünün netleşmemesi bukez Bakırköy servisine vereceğim, umarım daha iyi bir sonuç alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincce -- 18 Aralık 2006; 15:54:04 >
  • İnşallah sorunun giderilir.
  • Sony görünce pişman oluyorum samsung aldığıma.
  • arkadaşlar ben 2 haziranda BİM'den aldığım samsung VP-D353 model kameram arızası sebebiyle servise verdim kanuni süre içerisinde yapılamadığı için bana samsung VP-D363 model kamerayı önerdiler acaba 363 le 353 arasında ne gibi farklar var zannedersem 363 de led ışığı yokmuş 353 var bunun haricinde görüntü kalitesi,zoom vs. gibi farkları var acilen yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kefenci85 -- 15 Şubat 2007; 14:12:03 >
  • Bu kamera ile çekilen klipleri bilgisayarında izlemek isteyenlere küçük bir tavsiye.
    Normalde bu dosyalara bakarsanız ilk 1KB'lık bölümde SEDG şeklinde 4CC kodunu görürsünüz. Bunu bir hex editör ile DIVX olarak değiştirirseniz zahmetsizce izleyebilirsiniz. SAMSUNG nedense SEDG diye birşey uydurmuş. Aslında bildiğimiz DIVX codec'i bu, herkes kafasına göre codec'leri yeniden adlandırırsa içimiz dışımız codec olacak. Neyse umarım işinize yarar bu bilgi.

Sevgi, saygı....

Mayday [PC], signing off....
  • Arkadaslar ben IEEE1394 firmware kablosu alıcam cihaza, ama kaç pinlik almam gerektiğini bulamadım, kitapcığını yazlıkta unuttum, orada yazıyordu. elinde kitapçık olan var mı?
  • Arkadaşım ben aldım geçen yıl. 4pinli alacaksın.
  • mrb arkadaslar forumları okudum %80 bu cihaz kötülenmiş yani 363 olanı ben gecen ay aldım bu cihazı ve çok memnunum hiç bir eksikligi yok benim için nedenini de acıklayayım benim için kameranın nasıl kayıt yaptıgı önemli degil yok karanlıkyok zoom yaparken yavas su bu benim için onemli olan bilgisayara attıgımda görüntü nasıl ? avermedia tv kartı hangi modeli olursa olsun snazzi video maker ceviri programı yukleyin ve bu şekilde pc ye div. veya mpg olarak kayıt edin ve sonra bu olumsuz yorumları okuyun ne kadar abartılı gelecek sony kıyaslamaz tabiki ama sony aynı fiyata olan camerası ile kıyaslayın su anda modelını hatırlayamıyorum ama berbat gece modu yok bu fiyata bu kalite bence çok ideal çok uygun almak isteyen arkadaslar varsa ben kullanıyorum çokta memnunum selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutadg -- 27 Nisan 2007; 18:33:13 >
  • samsung video kamera ile ilgili yazılanları okudum bende de samsung un VP-D363 modeli var yeni aldım sayılır benim problemim kayıtlarımı bilgisayara aktaramamak bilgisayarda seyrediyorum ama onları kaydedemiyorum bana verdikleri cd leri yükledim içinde "ulead videostudio 9 SE DVD" ve "ulead photo express 5 SE" diye programlar vardı onları yükledim hatta sizin vermiş olduğunuz linkleri de yükledim ama sonuç alamadım kaydetme yerini bir türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum tks...
  • Kurtagd Arkadaşım,
    İnsanların aldıkları beyaz eşyalardan istekleri farklıdır. Sana Samsung 363 modeli çok başarılı gözükürken, bir başkasına çok amatör gelebilir. Bizim amacımız Kamerayı kötülemek değil.Bizim amacımız Kamerayı almak isteyenler için tavsiyelerde bulunmak.Dost acı söyler misali Gördüğümüz yanlışlarıda burada paylaşacağız.
    Demişsin ki; benim için Gece çekimi ve zoom önemli değil(ki bu iki özellik bir kamerada olmazsa olmazlardır), Bilgisayara nasıl attığı önemli...
    Üstadım özür dilerim ama biraz acemi bir açılım olmuş.Senin kameranın bilgisayara görüntüyü nasıl attığı değil, Gece ve Zoom özelliği daha önemlidir. Malum Bilgisayara attığın görüntüyü KAmeradan alıyorsun, KAmera ne çekerse onu Atar...
    Sen gece yaptığın çekimlerde gerekli ışığı sağlamazsan Kötü bir kalite alırsın. Kezza Zoomda Netleme zamanı ağır olduğu için Zoomlu çekimlerde Bulanık görüntüler alırsın. Ve aldığın tüm bu negatifleri Bilgisayara Poizitif atma ikmanın sıfırdır...
    Kamera neyi çekmiş nasıl çekmişse bilgisayara onu atarsın...
    Özür dilerim ama Yorumlarımızın Öğretici değeri olduğunu unutmadan yorum yapalım...
    Bu arada Avermedia ile yaptığın kayıtlar da VCD-SVCD ve ancak DİVX formatında olur.
    Profosyonel kayıt isteyenler 1394 firewire yada Dazzle Kullanmalıdır. Kameradan çekeceğiniz tüm kayıtları DVD Formatında çekin ve sonra Divx ve Vdc formatına çevirin...
    Program olarak Ulead Video Stuida ve Pinacle Tavsiye ederim.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanbiri -- 11 Haziran 2007; 16:28:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.