Arkadaşlar bulunduğum şehirde TİM ve TeKnosa dışında bu telefonu alabileceğim yer yok o yüzden netten almaya karar verdim. Nette nereye bakarsam bakayım fiyatı daha ucuz 750 TL civarı oysa tavsiye edilen satış fiyatı 899 TL telefonlar arasında fark nedir bilen var mı? Mesela Telpa ya göre kutusunda siyah deri kılıf ta olmalı ama nette (hepsiburada,ereyon,istanbul bilişim) içerikte deri kılıf yok burda satılanlar resmi distrübütör ürünleri değil mi? Ayrıca almak için hangi siteyi tavsiye edersiniz?
Evet,Telpa'da ve özellikle internet dışı birçok elektronik markette ben de hep 899lirayla karşılaştım.Mesela teknosa 899 lira,fakat hepsi burada 739,kangurum 775 lira.Bunların hepsinin satış politikasından başka birşey olmadığı kanaatindeyim.Yani stok sıkıntısı bir tarafa,başka bir modeli öne çıkarmak için bu şekilde fiyat farkları da olabilir. Mesela ben kinetixin kendi sitesinde 70lira yazan ayakkabıyı,netten 60'a aldım.Zamanında telpada 800tl gözüken telefonumu kangurumdan 600e aldım. Garanti'leri de direkt firma tarafından.Yani o yandan da bir sıkıntın olmasın.Dediğim gibi satış politikası tamamen.
Diğer taraftan paralel ithalat ürünlerinde dediğin sorunlar var.Eğer o şekilde alırsan aldığın şirketin sağlayacağı garanti desteği dışında başka bir destek alamıyorsun.Mesela İstanbul bilişimden alırsan,servis hizmeti sadece istanbul bilişim tarafından,kendi ekibiyle sağlanıyor. Not:899lira genellike tavsiye edilen olarak geçiyor.O fiyatın üstünde satması olmaz fakat o fiyata indirim yapılabilir.
Önerdiğim siteler ise,kangurum.com,hepsiburada.. Şuan için kampanyalı wave buralarda var(benim bildiklerim). Eski telefonumu kangurumdan aldım,müşteri hizmetleri iyiydi. Hepsiburada ile de bu konuda sorun yaşamadım.
Güzel telefon bu arada,alınca yorumlarını bekliyorum
Güzel telefondur evet teknosa gibi yerlerde mevcut ama parasal açıdan farketmesi için İnternet kullanarak alacaksan hızlıal.com ' a girip bir göz gezdir ordada güzel kampanyalar mevcut.