Şimdi Ara

samsung Wb150F den nikons8000 e döndüm yardım pls --Güncell.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
19.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canon SX220 de gidiyor aklım bi bakabilir misiniz en ucuz nerede var güvenilir?
  • @lakiros
    Dediğiniz gibi...

@Sucuklu Portakal
    Sx220'de iyidir. Canon Sx150 ile aynı kalitede fotoğraf verir. Makinanın tipi değişik ve lcd ekran çözünürlüğü yüksek. Daha güzel gibi bence ama fiyatı da o derece güzel ise işte aynı sonucu alacağım iki makinadan pahalısını mı alırım ? O var :)
  • Bu canonlar bataryalı değil pilli değil mi arkadaşlar?
  • Arkadaşlar ben Canon IXUS 220 HS alıyorum şu sebepten dolayı, görüntü kalitesi nikon s8100'den sx150'den sx220'den samsung wb150'den kat kat çok iyi. Zoom 5x ama olsun diğer özellikler iyi, 230HS aslında çok daha iyi ama 220 olan 24mm lens 230 ise 28mm wide angle. Ayrıca 230 çok pahalı, hepsiburadada 530 gibi bişey olmuş ama yeşil rengi, çok iğrenç duruyor :D
  • 220 olan 24mm ise hangisi niye kötü size göre onu anlamadım. 230'un 28mm olması daha dar açılı demektir, Sx 220'nin 24 mm lensi daha geniş açı, ama Canon Sx220 ile 230'un lensleri 28mm, biri 24 biri 28 mm değil !
    IXUS 220 HS 'nin lensi 24 mm. Model noları karışıyor artık :)

İncelemesi :http://www.bascek.com/12427/canon-ixus-220-hs-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 15 Temmuz 2012; 16:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

Arkadaşlar ben Canon IXUS 220 HS alıyorum şu sebepten dolayı, görüntü kalitesi nikon s8100'den sx150'den sx220'den samsung wb150'den kat kat çok iyi. Zoom 5x ama olsun diğer özellikler iyi, 230HS aslında çok daha iyi ama 220 olan 24mm lens 230 ise 28mm wide angle. Ayrıca 230 çok pahalı, hepsiburadada 530 gibi bişey olmuş ama yeşil rengi, çok iğrenç duruyor :D

canon ıxus 220 hs yi alıp aynı gün iade ettim nasıl oluyorda görüntü kalitesi kat kat daha iyi. resimler cansız ve mat bana göre tek iyi tarafı videosu. bundan çok daha iyi olan nikon p300 sony hx9 panasonic lx3 var ikinci el temiz bulunursa çok daha iyi
  • jiddi biraz ufak olsun istiyorum aslında, diğerinin tek artısı 14x optik zoom, zoom'la da benim pek işim yok ağır ve geniş olmasını istemiyorum, onun haricinde mm 24 olsun o daha iyi. Büyük ihtimal alıyorum bu makineyi (IXUS 220 HS)

şubat aslında o biraz da şans işi, teknoloji şans işidir yani, benim önceki makinem de canon a520 powershot serisinin, 4mp ama öyle net öyle kaliteli fotoğraflar çekiyor ki hayran kalırsınız, o yüzden canon istiyorum :)
  • Orada öyle bir çorba etmiş ki kıyaslamasını "s8100'den sx150'den sx220'den samsung wb150'den" demiş. Her biri birbirinden farklı fotoğraf kalitesi sunan makinalar. WB150'den iyi olabilir de diğerlerinden öyle "çok çok" iyi olması zor. Çok değil de biraz dense olabilir ama o da tartışılır, belki de biraz kötüdür.
  • Canon lens daha avantajlı geldi nikkora göre, samsung yazılımsal olarak iyi ama lens kalitesi iyi değil, pilli olmasın da nasıl olursa olsun diyordum canonun çoğu pilli ama ixus serisi bataryalı oldugu için onu seçtim :)
  • O eski Canon'ları hatta eski kompaktları herkes arıyor ama artık yok. Megapixel çıktı mertlik bozuldu. Artık kompaktlarda megapixel yarışları var ve cep tel gibi fotoğraf çekiyorlar ama millet de peynir/ekmek gibi alıyor. O zaman üreten de kar ediyor ise ne diye daha iyisini yapıp satmaya uğraşsın ki ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

O eski Canon'ları hatta eski kompaktları herkes arıyor ama artık yok. Megapixel çıktı mertlik bozuldu. Artık kompaktlarda megapixel yarışları var ve cep tel gibi fotoğraf çekiyorlar ama millet de peynir/ekmek gibi alıyor. O zaman üreten de kar ediyor ise ne diye daha iyisini yapıp satmaya uğraşsın ki ?!

+

yıllarca kullandığım Canon Powershot A510'un kalitesini diğer hiçbir kompaktta bulamayan biri olarak onaylıyorum...

http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/canon/powershot-a510/canon-powershot-a510-review.html

• ben samsung u alacağım hiç bir fikrim yoktu bi kaç yere baktım ve alacağım
  • ben de fotoğrafçılıktan profesyonel olarak anlamam fakat samsung wb150f hem görünüm hem de özellik olarak çok iyi duruyor bence tek kelimeyle harika fakat fotoğraf ve video kalitesi nasıl olur bilemiyorum profesyonel arkadaşlara sormak lazım onu. yine de ben çok beğendim, özellikle zoomuna hasta kaldım görünüm olarak slim makinenin üstüne 18x zoom çok süper durmuş.
    edit: biraz önce CANON SX 230 HS ile ilgili videoları compareları falan inceledim hoşuma gitti baya. bilgili arkadaşlardan wb150f ile CANON SX 230 HS arasında karşılaştırma bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 15 Aralık 2012; 17:50:53 >
  • An itibariyle, hepsiburada'nın 354 TL'lik fiyatına kanarak Samsung WB150F makinesini sipariş etmiş bulunmaktayım. Tam bu esnada Canon PowerShot SX150 de 339 TL, ancak indirim kuponumu bu makine için kullansaydım, bu da 289 TL olacaktı. Nette fazla bir karşılaştırma bulamadım. Şurada şöylehttp://snapsort.com/compare/Canon-SX150-IS-vs-Samsung-WB150F bir karşılaştırma var ancak daha çok makinenin görselliğine yönelik bir karşılaştırma yapılmış. Çekilen fotoğrafların kalitesine yönelik herhangi bir karşılaştırma yok. Her ne ise, almış bulunduk, umarım memnun kalırım. Aşırı zoooooom'la işim yok, genelde kapalı ortamda ve flouresan lamba altında çekim yapılacak.
    Soran olursa, makineyi kullandıktan sonra izlenimlerimi paylaşırım.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiae90

An itibariyle, hepsiburada'nın 354 TL'lik fiyatına kanarak Samsung WB150F makinesini sipariş etmiş bulunmaktayım. Tam bu esnada Canon PowerShot SX150 de 339 TL, ancak indirim kuponumu bu makine için kullansaydım, bu da 289 TL olacaktı. Nette fazla bir karşılaştırma bulamadım. Şurada şöylehttp://snapsort.com/compare/Canon-SX150-IS-vs-Samsung-WB150F bir karşılaştırma var ancak daha çok makinenin görselliğine yönelik bir karşılaştırma yapılmış. Çekilen fotoğrafların kalitesine yönelik herhangi bir karşılaştırma yok. Her ne ise, almış bulunduk, umarım memnun kalırım. Aşırı zoooooom'la işim yok, genelde kapalı ortamda ve flouresan lamba altında çekim yapılacak.
    Saygılar.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
    Makinanız ile çektiğiniz 3-5-10 mümkünse fotoğraf paylaşırsanız çok iyi olur. Ben hiç göremedim bu makina ile çekilmiş fotoğraf bu forumda :) Herkes için faydalı olur eğer paylaşırsanız. Mümkün ise imageshac.us sitesini kullanın, büyük ebatta olmaları çok iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

ben samsung u alacağım hiç bir fikrim yoktu bi kaç yere baktım ve alacağım

Aldınız mı ? Aldınız ise birkaç fotoğraf paylaşmanız mümkün mü ?
  • quote:

quote:

An itibariyle, hepsiburada'nın 354 TL'lik fiyatına kanarak Samsung WB150F makinesini sipariş etmiş bulunmaktayım. Tam bu esnada Canon PowerShot SX150 de 339 TL, ancak indirim kuponumu bu makine için kullansaydım, bu da 289 TL olacaktı. Nette fazla bir karşılaştırma bulamadım. Şurada şöylehttp://snapsort.com/compare/Canon-SX150-IS-vs-Samsung-WB150F bir karşılaştırma var ancak daha çok makinenin görselliğine yönelik bir karşılaştırma yapılmış. Çekilen fotoğrafların kalitesine yönelik herhangi bir karşılaştırma yok. Her ne ise, almış bulunduk, umarım memnun kalırım. Aşırı zoooooom'la işim yok, genelde kapalı ortamda ve flouresan lamba altında çekim yapılacak.
    Saygılar.

Makinanız ile çektiğiniz 3-5-10 mümkünse fotoğraf paylaşırsanız çok iyi olur. Ben hiç göremedim bu makina ile çekilmiş fotoğraf bu forumda :) Herkes için faydalı olur eğer paylaşırsanız. Mümkün ise imageshac.us sitesini kullanın, büyük ebatta olmaları çok iyi olacaktır.

Aklımdan geçen de buydu, değişik şartlar altında birkaç fotoğraf çekerek paylaşırım tabii ki. Ama fotoğraf çekme konusunda herhangi bir uzmanlığım olmadığımı baştan belirtmek isterim. Dolayısıyla, çekeceğim fotoğrafların, makinenin gerçek karakteristiğini yansıtmayacak olması ihtimali yüksek. Otomatik mod ve manuel modda birkaç deneme yaparım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-wb150f-14-mp-30lcd-18x-optik-wi-fi-dijital-fotograf-makinesi-4gb-hafiza-karti-deri-canta-hediye/productDetails.aspx?productId=ftkomsamwb150f&categoryId=248&SKU=FTKOMSAMWB150F-B
    Halen "size özel yüzde 10 indirim" yazıyor. Yüzde 10 ile 404e geliyor, daha önceki bir alışverişten kazandığım 50 TL indirim çeki ile 354'e geliyor. Joker ile 3 ay ertelemeli 12 taksite alınıyor. 3 ay ertelemeli 12 taksit demek (en azından biz satışlarda böyle hesaplıyoruz) 18 taksit demek. Eğer makine de güzel ise oldukça iyi bir anlaşma olacak.
    Makine hızlı kargo ile gelecek, tahminen Salı günü elimde olacak. Kısmetse fotoğraflar Çarşamba günü en geç forumda olur. Dediğim gibi, Canon ile bu makine arasında kaldım, ama bunun lensinin Schneider KREUZNACH olması, tercihimi bu makineden yana kullanmama sebep oldu, umarım pişman olmam.

• quote:

quote:

quote:

Saygılar.

Aklımdan geçen de buydu, değişik şartlar altında birkaç fotoğraf çekerek paylaşırım tabii ki. Ama fotoğraf çekme konusunda herhangi bir uzmanlığım olmadığımı baştan belirtmek isterim. Dolayısıyla, çekeceğim fotoğrafların, makinenin gerçek karakteristiğini yansıtmayacak olması ihtimali yüksek. Otomatik mod ve manuel modda birkaç deneme yaparım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-wb150f-14-mp-30lcd-18x-optik-wi-fi-dijital-fotograf-makinesi-4gb-hafiza-karti-deri-canta-hediye/productDetails.aspx?productId=ftkomsamwb150f&categoryId=248&SKU=FTKOMSAMWB150F-B
    Halen "size özel yüzde 10 indirim" yazıyor. Yüzde 10 ile 404e geliyor, daha önceki bir alışverişten kazandığım 50 TL indirim çeki ile 354'e geliyor. Joker ile 3 ay ertelemeli 12 taksite alınıyor. 3 ay ertelemeli 12 taksit demek (en azından biz satışlarda böyle hesaplıyoruz) 18 taksit demek. Eğer makine de güzel ise oldukça iyi bir anlaşma olacak.
    Makine hızlı kargo ile gelecek, tahminen Salı günü elimde olacak. Kısmetse fotoğraflar Çarşamba günü en geç forumda olur. Dediğim gibi, Canon ile bu makine arasında kaldım, ama bunun lensinin Schneider KREUZNACH olması, tercihimi bu makineden yana kullanmama sebep oldu, umarım pişman olmam.

Makinanın en iyi çekebileceği şartlar gündüz ve açık havanın olduğu bir gün. O zaman otomatik modda da olsa ISO'yu yükseltmez ve böylece çekebileceği en iyi fotoğrafı elde edersiniz. Ayrıca zum da fazla yapmamanız fotoğraf kalitesine olumlu yansır. Mesela mümkün ise gün ışığı altında balkonda bir şişe, kutu veya 2-3 farklı objeyi yanyana koyup fotoğraflayabilirsiniz. Bir de manzara fotoğrafı çekersiniz... gibi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar.

Makinanın en iyi çekebileceği şartlar gündüz ve açık havanın olduğu bir gün. O zaman otomatik modda da olsa ISO'yu yükseltmez ve böylece çekebileceği en iyi fotoğrafı elde edersiniz. Ayrıca zum da fazla yapmamanız fotoğraf kalitesine olumlu yansır. Mesela mümkün ise gün ışığı altında balkonda bir şişe, kutu veya 2-3 farklı objeyi yanyana koyup fotoğraflayabilirsiniz. Bir de manzara fotoğrafı çekersiniz... gibi...

Bu tavsiyelerinize uyacağım. Bir de 18x zoom'la çekim yapacağım, bakalım gerçekten işe yarıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.