Şimdi Ara

samsung Wb150F den nikons8000 e döndüm yardım pls --Güncell.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
19.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarılarda verdiğim bir linkte karşılaştırmalı fotoğrafı vardı bunun. Hani diyebilirim ki 18x değil sıfır zum ile çektiği fotoğrafın bile durumu vahim. Fakat işte 14 megapixel fotoğrafı ekranımızda 1 yada 2 megapixelde gördüğümüz için birşeye benziyor biraz.
    -
    Bakın - * T I K L A Y I N *
    -
    Ki bu foto 200 ISO'da, bir de bunun 400, 800, 1600 ISO'ları var ki, hani yeri gelir makina çeker 1600 ISO ile de !..

• smart bir makina olması bu ürünü cazip kılıyor fotoğraflar konusunda kullanıcılar bakalım neler diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaaa

smart bir makina olması bu ürünü cazip kılıyor fotoğraflar konusunda kullanıcılar bakalım neler diyecekler

Böyle terimlere-tanımlara kanmayın. Bu smart da ötekiler idiot mu ? Alakası yok ama işte değişik bir şey yapıp fotoğraf çeken makina satacaklarına başka bir şey yapan ve yanında da fotoğraf çekiyormuş gibi yapan makina satıyorlar . Bu model için diyorum.
  • Merhaba kısa bir süre önce Bimeks ten aldığım Wb150f objektif açıkken yere düşmesi sonucunda hasar gördü ve güç düğmesine basınca 1 cm kadar açılıp "yakınlaştırma doğru çalışmadı pili çıkarıp yeniden açın olmazsa zorlamadan servise gtürün" mesajı çıkıyor.Henüz servise götürmedim ,garanti yönünden sorun çözülebilir mi? Objektif değişim bedeli ne kadar tutabilir bu konuda ne yapabilirim? Deneyimi ve düşüncesi olanların yardımlarına ihtiyacım var teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

smart bir makina olması bu ürünü cazip kılıyor fotoğraflar konusunda kullanıcılar bakalım neler diyecekler

Böyle terimlere-tanımlara kanmayın. Bu smart da ötekiler idiot mu ? Alakası yok ama işte değişik bir şey yapıp fotoğraf çeken makina satacaklarına başka bir şey yapan ve yanında da fotoğraf çekiyormuş gibi yapan makina satıyorlar . Bu model için diyorum.

ben fikrinize katılmıyorum çünkü sunmuş olduğu "smart özellikler" yabana atılır gibi değil

cebinizde wi-fi modem varsa bu foto makina ile çektiğiniz fotoğrafı istediğiniz zaman e-posta gönderebiliyor veya bulut sistemler ile heryere gönderebilioyrsunuz facebook'ta anlık paylaşabilirsiniz

SD kartı çıkarıp bilgisayara tak falan derdi yok

ayrıca biri neden hdmı çıkışı yok demiş gerek yok çünkü wi-fi ile zaten tv'ye falan gönderebliyorsunuz

akılı telefonlarla paylaşma özelliğine hiç değinmiyorum bile

çekilen fotoğraflarda diğer makinalardan bariz bir fark yoksa bence bu makina gerçekten ideal

• Değerli arkadaşlar, makine elime ulaştı. Şahsen fotoğraf sanatından çok anlamam ve kaliteli bir makinede hangi özellikler bulunmalıdır, tam olarak bilemeyebilirim. Ama anladığım kadarını yazmaya hakkım varsa, o da şudur ki, 350 tl'ye alınmış bir makineden hiç beklemediğim bir kalite ve performans ile karşılaştım. Tabii ki bir Samsung Galaxy kamera performansı bekleyemeyiz, 1700 tl vermedik sonuçta bu makineye, ekmek-köfte ilişkisi. Ama açıkçası ben bu kadarını beklemiyordum. Gerçekten çok güzel özellikler barındırıyor 200 gramlık bünyesinde. Çektiğim fotoğrafları en kısa zamanda paylaşacağım. Pili çok uzun gidiyor, onu rahatlıkla söyleyebilirim. 250'den fazla foto ve kamera kaydı yaptım, bunlar arasında 20 kadar panoramik foto da var. Sildim, düzenleme yaptım, izledim. Makinenin ağ ayarları, diğer bağlantı ayarları vs. yaptım ama batarya halen tam dolu gözüküyor. smart özelliği de ayrıca mükemmel. 'Ben hiç ayar yapmayayım, makine tüm şartları benim yerime analiz edip gerekli ayarları yaparak hazır hale gelsin, ben sadece fotoğraf çekeyim' diyorsanız, makineniz bu ya da başka bir smart makinedir. Şimdilik bu kadar, makine inceleme bekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben fikrinize katılmıyorum çünkü sunmuş olduğu "smart özellikler" yabana atılır gibi değil

cebinizde wi-fi modem varsa bu foto makina ile çektiğiniz fotoğrafı istediğiniz zaman e-posta gönderebiliyor veya bulut sistemler ile heryere gönderebilioyrsunuz facebook'ta anlık paylaşabilirsiniz

SD kartı çıkarıp bilgisayara tak falan derdi yok

ayrıca biri neden hdmı çıkışı yok demiş gerek yok çünkü wi-fi ile zaten tv'ye falan gönderebliyorsunuz

akılı telefonlarla paylaşma özelliğine hiç değinmiyorum bile

çekilen fotoğraflarda diğer makinalardan bariz bir fark yoksa bence bu makina gerçekten ideal

Ek özellikleri iyi de, ek bir ton özellik koyup fiyatı artacağına, fiyatının ederinin çoğunu asıl amacı için harcansa daha iyi olur kanısındayım.

Şimdi araba yol tutmuyor kolay savruluyor ama, 4 koltukta ısıtma var deyince bana biraz samimiyetsizce geliyor. elbette düşük bütçeli bir makinede öte beri ek özellikler olmasın, bu işe düşük bütçe harcayanlar bu özelliklerden mahrum kalsınlar demiyorum ama biraz da mantık lazım. Varsın bir sd kartı çıkartıp PC ye taksın vatandaş eğer 300 tane fotoğraf çekmişse. Yani 300 tane fotoğrafı çekme zahmetine giren birisi de 2 dakika kartı çıkartıp yuvasına taksın diye bakıyorum ben doğrusu.

• Merhaba yeniden:) Biraz daha inceledim, geri döndüm. Kataloglarında, broşürlerinde ve kullanma kılavuzlarında bahsedilenleri herkes öğrenebilir ve bilebilir, o yüzden o kısımlara hiç girmeyeceğim. Kısa kısa kullanıcı yorumcuklarından bahsedeyim. En önemlisi; makineyi eşim için almıştım, o yüzden de beyaz rengini seçmiştim, eşim makineye bayıldı ki, zaten istediğim de buydu. O sevdi ise, gerisi boş.
    Herşeyden önce bu bir amatör (ya da yarı profesyonel) makine.
    Şu aralar moda olduğu üzere, koskocaman bi objektifi var ki, makineyi elinize aldığınızda bu hoş bir his veriyor, Makinenin yarısından fazlası objektif. Bundan önceki makinem (hâlâ bende ama kullanmıyorum) SONY CyberShot DSC-T2 idi, bilirseniz, onların objektifleri ufacık. Uzun zamandır da cep telefonları haricinde fotoğraf çekmemiştim, o yüzden bu makine bi değişik geldi. İyidir herhalde. Bir de SONY demişken, bir önceki makinemi kullanamama sebebim, kablosunun kaybolmuş olması. 4 sene öncesinin Carl-Zeiss mercekli, 4 GB dahili hafızalı, 8 MP, dokunmatik ekranlı süper makinesini basit bir kablo sorunundan dolayı kullanamadım uzun bir süre. Zaman bulup da araştıramadım da. Şuna değinmek istiyorum: Samsung standart micro USB bağlantısı ile geliyor ki, bu bence müthiş bir uygulama. Tek bir kablo ile tüm bağlantı işlerinizi (şarj, diğer telefonlar vs.) halledebiliyorsunuz. Kablonuzu kayıp mı ettiniz, olsun, zaten cep telefonları, USB kulaklık, vs. de aynı kabloyu kullanıyor. Ayrıca rahatça da her yerden satın alınabiliyor.
    Başka makinelerle kıyaslamadım ama yeterince hızlı açılıp kapandığın söyleyebilirim.
    Karanlıkta ve loş ışıkta gayet başarılı. Tabii 18x zoom yapıp, fotoğrafın dibine kadar da ayrıca zoom yaparsanız elbet kusur bulursunuz, ondan bahsetmiyorum. Genel olarak iyi bir görüntü kalitesine ve fiyatına göre iyi bir performansa sahip diyorum. Elbette ki çok çok daha üstün makineler var, belki daha ucuzlar ama bazı yorumlarda olduğu gibi, bu çok çok, aman aman uzak durun bi makine değil. Ya da en azından ben ve eşim çok beğendik.
    Smart harbiden smart. Yakın çekimdi, ışık ayarıydı, zoomlayınca zoomladığın noktanın ışığıydı, hareketli görüntüydü derken, hemen hepsine makine müdahale ediyor ve smart modunda kendi ayarlıyor. Bir de herhangi bir ayarda fotoğraf çekerken, video kayıt tuşu sayesinde, fotoğraf modunu bozmadan video çekebiliyorsunuz.
    Hafif bir makine, 200 gr ki, bu kolayca taşınmaya imkan sağlıyor.
    Deri çantası ve 4 GB hafıza kartı ile geliyor. 4 GB az gibi dursa da 1000'den fazla 14 MP fotoğraf alır, video kaydı yapmazsanız uzun süre idare eder, olmadı, 32 GB Class 10 bi kart bu makineye yakışır, uzun süre sorunsuz kullandırır (en son kaç GB destekliyor, bilmiyorum).
    Kasa oldukça sağlam duruyor.
    Bir de şu mercek üzerindeki Schneider Kreuznach olayını da araştırmak lazım kanımca. Schneider, Oscar ödüllü bir lens üretici firma ve bugün dünyanın en büyüklerine lens satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiae90

Merhaba yeniden:) Biraz daha inceledim, geri döndüm. Kataloglarında, broşürlerinde ve kullanma kılavuzlarında bahsedilenleri herkes öğrenebilir ve bilebilir, o yüzden o kısımlara hiç girmeyeceğim. Kısa kısa kullanıcı yorumcuklarından bahsedeyim. En önemlisi; makineyi eşim için almıştım, o yüzden de beyaz rengini seçmiştim, eşim makineye bayıldı ki, zaten istediğim de buydu. O sevdi ise, gerisi boş.
    Şu aralar moda olduğu üzere, koskocaman bi objektifi var ki, makineyi elinize aldığınızda bu hoş bir his veriyor, Makinenin yarısından fazlası objektif. Bundan önceki makinem (hâlâ bende ama kullanmıyorum) SONY CyberShot DSC-T2 idi, bilirseniz, onların objektifleri ufacık. Uzun zamandır da cep telefonları haricinde fotoğraf çekmemiştim, o yüzden bu makine bi değişik geldi. İyidir herhalde. Bir de SONY demişken, bir önceki makinemi kullanamama sebebim, kablosunun kaybolmuş olması. 4 sene öncesinin Carl-Zeiss mercekli, 4 GB dahili hafızalı, 8 MP, dokunmatik ekranlı süper makinesini basit bir kablo sorunundan dolayı kullanamadım uzun bir süre. Zaman bulup da araştıramadım da. Şuna değinmek istiyorum: Samsung standart micro USB bağlantısı ile geliyor ki, bu bence müthiş bir uygulama. Tek bir kablo ile tüm bağlantı işlerinizi (şarj, diğer telefonlar vs.) halledebiliyorsunuz. Kablonuzu kayıp mı ettiniz, olsun, zaten cep telefonları, USB kulaklık, vs. de aynı kabloyu kullanıyor. Ayrıca rahatça da her yerden satın alınabiliyor.
    Başka makinelerle kıyaslamadım ama yeterince hızlı açılıp kapandığın söyleyebilirim.
    Karanlıkta ve loş ışıkta gayet başarılı. Tabii 18x zoom yapıp, fotoğrafın dibine kadar da ayrıca zoom yaparsanız elbet kusur bulursunuz, ondan bahsetmiyorum. Genel olarak iyi bir görüntü kalitesine ve fiyatına göre iyi bir performansa sahip diyorum. Elbette ki çok çok daha üstün makineler var, belki daha ucuzlar ama bazı yorumlarda olduğu gibi, bu çok çok, aman aman uzak durun bi makine değil. Ya da en azından ben ve eşim çok beğendik.
    Smart harbiden smart. Yakın çekimdi, ışık ayarıydı, zoomlayınca zoomladığın noktanın ışığıydı, hareketli görüntüydü derken, hemen hepsine makine müdahale ediyor ve smart modunda kendi ayarlıyor. Bir de herhangi bir ayarda fotoğraf çekerken, video kayıt tuşu sayesinde, fotoğraf modunu bozmadan video çekebiliyorsunuz.
    Deri çantası ve 4 GB hafıza kartı ile geliyor. 4 GB az gibi dursa da 1000'den fazla 14 MP fotoğraf alır, video kaydı yapmazsanız uzun süre idare eder, olmadı, 32 GB Class 10 bi kart bu makineye yakışır, uzun süre sorunsuz kullandırır (en son kaç GB destekliyor, bilmiyorum).
    Bir de şu mercek üzerindeki Schneider Kreuznach olayını da araştırmak lazım kanımca. Schneider, Oscar ödüllü bir lens üretici firma ve bugün dünyanın en büyüklerine lens satıyor.

yani telefon kamerası yerine bu makinayı kullanabilir miyiz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nokiae90

Merhaba yeniden:) Biraz daha inceledim, geri döndüm. Kataloglarında, broşürlerinde ve kullanma kılavuzlarında bahsedilenleri herkes öğrenebilir ve bilebilir, o yüzden o kısımlara hiç girmeyeceğim. Kısa kısa kullanıcı yorumcuklarından bahsedeyim. En önemlisi; makineyi eşim için almıştım, o yüzden de beyaz rengini seçmiştim, eşim makineye bayıldı ki, zaten istediğim de buydu. O sevdi ise, gerisi boş.

yani telefon kamerası yerine bu makinayı kullanabilir miyiz :)

Eşim, 8 ve 12 MP'lik 2 adet telefonunun kamerasından memnun olmadığından dolayı bu makineyi aldık ama siz isterseniz telefon kamerası yerine de kullanabilirsiniz. Pahalı, iyi kameralı bir telefon yerine, bu makine ve orta halli bir telefon edinilebilir. Ama maalesef böyle bir telefon kalmadı artık, her telefonda iyi kötü bir kamera var. "Telefonumda kamera var, ben onunla da, SAMSUNG WB150F'nin çektiği gibi ya da ondan daha kaliteli foroğraflar çekebilirim" diyorsanız, hiç gerek yok ağırlığa ve masrafa.

•  samsung Wb150F den nikons8000 e döndüm yardım pls --Güncell..

samsung Wb150F den nikons8000 e döndüm yardım pls --Güncell..

Merak edenler için, SMART modda, çoğu 18X zoom ile, bir amatör tarafından, tamamen kapalı ve hafif yağmurlu bir havada, güneşin batmasından yaklaşık 30-45 dakika önce SAMSUNG WB150F ile çekilen fotoğraflar.
    Portakal şeklinde olanlar da, gece saat 11 gibi, loş bir ortamda, yine SMART modunda ve değişik zoomlarda ya da normal çekilen fotoğraflar, sanırım üzerine sağ tıklayıp özelliklere tıklayınca tüm bilgiler görülebiliyormuş.
    Kısmetse yarın birkaç tane daha yüklerim. Bu arada makinenin şarjı halen tam gözüküyor, sanırım pilde bir bozukluk var, bitmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLP Bandırma -- 21 Aralık 2012; 0:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FLP Bandırma

Merak edenler için, SMART modda, çoğu 18X zoom ile, bir amatör tarafından, tamamen kapalı ve hafif yağmurlu bir havada, güneşin batmasından yaklaşık 30-45 dakika önce SAMSUNG WB150F ile çekilen fotoğraflar.
    Portakal şeklinde olanlar da, gece saat 11 gibi, loş bir ortamda, yine SMART modunda ve değişik zoomlarda ya da normal çekilen fotoğraflar, sanırım üzerine sağ tıklayıp özelliklere tıklayınca tüm bilgiler görülebiliyormuş.
    Kısmetse yarın birkaç tane daha yüklerim. Bu arada makinenin şarjı halen tam gözüküyor, sanırım pilde bir bozukluk var, bitmiyor :)
    Çam ağacı - ISO 800 ile çekmiş ve doğal olarak makina kumlama yapmış hayli fazla olarak.
    Kırmızı bina - ISO 640 ile çekmiş makina yine kumlama çok ama bunlar bu makina için normal tabi.
    Mav bina - ISO 480 ve kumlanma çok, netlik yok
    -
    Yol - ISO 200 ile çekmiş netlik yok, dikkat ederseniz yakındaki kaldırım taşlarında hiç detay yok. (Bu fotoğraflar 2 megapixel, internet ortamı paylaşımları için gayet iyi-yeterli)
    -
    ISO 100 ile çekilen pano fotoğrafları gayet iyi. Fakat yine de bir manzara fotoğrafı, detay olan fotoğraf görmek lazım. Hani misal saç, misal ağaç dalları falan olan bir fotoğraf ISO 100'de.
    Paylaşım için teşekkürler. Genel olarak fotoğrafları çektiğiniz zamanki şartlar zor imiş. Hava kapalı ve yağışlı bu sebeple de makina yüksek ISO'lara çıkmış. Olabileceğinden kötü olmuş bu sebeple fotoğraflar. Diğer yandan fotoğraflarda bir net olmama, sanki keskinlik yokmuş gibi genel bir görünüm var. Makina parasının hakkını veriyor gibi duruyor ki siz de bunu söylemiştiniz.
    Az da olsa birkaç fotoğrafı da tam boyda yükleyebilir misiniz ? Yani kaç megapixel çekiyorsanız o boyda yada hiç olmazsa 3 - 5 megapixel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 21 Aralık 2012; 1:42:23 >

Bunlar, WB150F ile oğlumun (3,5 yaşında) çektiği fotolar :)
    Ayarsız, SMART modda

Oğluşum

• quote:

Çam ağacı - ISO 800 ile çekmiş ve doğal olarak makina kumlama yapmış hayli fazla olarak.
    Kırmızı bina - ISO 640 ile çekmiş makina yine kumlama çok ama bunlar bu makina için normal tabi.
    Mav bina - ISO 480 ve kumlanma çok, netlik yok
    -
    Yol - ISO 200 ile çekmiş netlik yok, dikkat ederseniz yakındaki kaldırım taşlarında hiç detay yok. (Bu fotoğraflar 2 megapixel, internet ortamı paylaşımları için gayet iyi-yeterli)
    -
    ISO 100 ile çekilen pano fotoğrafları gayet iyi. Fakat yine de bir manzara fotoğrafı, detay olan fotoğraf görmek lazım. Hani misal saç, misal ağaç dalları falan olan bir fotoğraf ISO 100'de.
    Paylaşım için teşekkürler. Genel olarak fotoğrafları çektiğiniz zamanki şartlar zor imiş. Hava kapalı ve yağışlı bu sebeple de makina yüksek ISO'lara çıkmış. Olabileceğinden kötü olmuş bu sebeple fotoğraflar. Diğer yandan fotoğraflarda bir net olmama, sanki keskinlik yokmuş gibi genel bir görünüm var. Makina parasının hakkını veriyor gibi duruyor ki siz de bunu söylemiştiniz.
    Az da olsa birkaç fotoğrafı da tam boyda yükleyebilir misiniz ? Yani kaç megapixel çekiyorsanız o boyda yada hiç olmazsa 3 - 5 megapixel.

Haklısınız, bizim gibi fotoğraf sanatını çok bilmeyen insanlar için başlangıç seviyesinde (ya da manuel ayarlar da yapılabildiği için bir üst seviyede de diyebiliriz) bir makine. Güzel havalarda da çekim yaparak paylaşırım en kısa zamanda (havalar da açmadı gitti :( Şimdi o çam ağacının üzerinde 5 cm kar var). Bu arada, fotoğrafları tam boyutta paylaşmak istediğimde, max 200 kb. diyor. Yüklemek istediğimde, bir zaman sonra hata veriyor. Kırparak mı koymalıyım siteye fotoğrafları? O kısmını yapamadım.

• Exif bilgilerini de tutan bir başka yer olabilir o zaman.
    Meselahttps://www.pixoto.com , hem de bir çok fotoğrafa da bakarsınız. Üyelik açın ücretsiz, oradaki adresinizi yazın konuya oradan bakalım mesela bundan sonraki fotoğraflarınıza...
  • bu ürüne göre sony wx100 modeli sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: katrancalı

quote:

O eski Canon'ları hatta eski kompaktları herkes arıyor ama artık yok. Megapixel çıktı mertlik bozuldu. Artık kompaktlarda megapixel yarışları var ve cep tel gibi fotoğraf çekiyorlar ama millet de peynir/ekmek gibi alıyor. O zaman üreten de kar ediyor ise ne diye daha iyisini yapıp satmaya uğraşsın ki ?!

+

yıllarca kullandığım Canon Powershot A510'un kalitesini diğer hiçbir kompaktta bulamayan biri olarak onaylıyorum...

http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/canon/powershot-a510/canon-powershot-a510-review.html

bende de a610 var , sonuna kadar katılıyrum sana...ama boyutu çok büyük taşıması sıkıntı hep

• nokiae90 arkadaşımız,
    Samsung WB150F makinayla ilgili değerli bilgilerini sayfalarınızdan takip etmekteydim.
    o anki düşüncelerini, makinayı yeni aldığı için, makinayı çok fazla kullanamadan paylaşmıştı.
    aradan yaklaşık 1 ay geçti.
    şimdi makinayı daha iyi tanıdığını, ustalaştığını düşünerek şu anki görüşlerini almak istiyorum.
    değerli açıklamalarını bekliyorum.

aradan zaman geçtiği için tecrübeli olarak yapacağı açıklamaları, benim gibi diğer arkadaşlara ışık tutacaktır.
    saygılarımla.
  • Forumdaşlarım inceleme ve yorum beklediklerini söylediler.
    Onlara yazdığımı kısaca buradan da paylaşayım. Evet, makineyi alalı bir ayı geçti, ancak bu bir aylık sürede sadece bir gün ve ilk gün kullandım. Ardından, bu makineyi isteyen kişiye, asli sahibi olan eşime verdim ve o gün bugündür onda. Çektiği fotoğraflara bakamıyorum çünkü makinedeki fotoğrafları, meşhur PORTAKAL SPOR KADINLARA ÖZEL SPOR SALONU BANDIRMA şubemizde çekiyor. Salon, kadınlara özel olunca çekilen fotoğraflar da kadınlara özel oluyor. Ama ille de, makine ile birkaç çekim yapmamı ve paylaşmamı isteyenler olursa, bir fırsat bulursam, belleği boşalttırıp değişik modlarda ve değişik ortamlarda çekim yapmaya çalışırım. Gerçi bu da yetmez, kullanım kılavuzundan ve diğer dokümanlardan iyi fotoğraf nasıl çekilir, onu da öğrenmek lazım. Belki makine çok iyidir, ben kullanmayı bilmediğimden kötü fotoğraflar elde edilir ya da tam tersi.
    Maddi durumu iyi olan ya da fotoğraf sanatından para kazanan kişiler için uygun bir makine değil, amatör ya da yarı-amatör-yarı-profesyonel bir makine. Bahsi geçen kişilerin profesyonel makineler (sanırım SLR-DSLR diye geçiyor) alması gerektiği kanaatindeyim. Bu makine kesinlikle işlerine yaramaz. Makinede, daha iyi olduğu iddia edilen CMOS sensör yok, 24 mm CCD sensör var (bu CMOS-CCD ne deseniz bilmem ama sanırım CMOS daha iyi. Araştırma yapmam lazım bu konularda. Şurada CCD-CMOS anlatılıyor:http://www.uzmantv.com/ccd-veya-cmos-nedir).
    Ayrıca, daha önce belirttim mi bilmem, şurada makineyi satın alıp kullanan kişilerin yazdığı 50ye yakın yorum var. Onlara da bakabilirsiniz:http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-wb150f-14-mp-30lcd-18x-optik-wi-fi-dijital-fotograf-makinesi-4gb-hafiza-karti-deri-canta-hediye/productDetails.aspx?productId=ftkomsamwb150f&categoryId=248&SKU=FTKOMSAMWB150F-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dftkomsamwb150f%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dsamsung%255cu0020wb150f%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch#Yorumlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.