Şimdi Ara

SAMSUNG WD7704C8C ALINMALI MI? YARDIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
13.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Bütçem 1600 YTL..

Bu modeli kurutmalı diye beğendim. Cihazda kurutma özelliğinin olması avantaj mıdır?

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum..

SAMSUNG WD7704C8C ALINMALI MI? YARDIM??

• bende bunu 1 haftadır araştırıyorum.
    dezavantajları arasında kurutmada D enerji sınıfı olması ve 7 kg yıkarken 3.5 kg kurutması var.

yıkamada A sınıfı ve 75 lt su kullanıyor, kötü değil. fuzzy logic, silver nano, airwash, 1400 devir olması gibi özellikleri ve fiyatının diğer iyi makinalar civarında olması nedeniyle ben tercih ettim. kurutmasını her zaman kullanmak zorunda değilim ama ihtiyaç olduğunda evde kurutma makinası bulunduğunu bilmek güzel birşey. netten siparişi verdim bekliyorum. kullanmaya başladığımda yorumda yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tass

bende bunu 1 haftadır araştırıyorum.
    dezavantajları arasında kurutmada D enerji sınıfı olması ve 7 kg yıkarken 3.5 kg kurutması var.

yıkamada A sınıfı ve 75 lt su kullanıyor, kötü değil. fuzzy logic, silver nano, airwash, 1400 devir olması gibi özellikleri ve fiyatının diğer iyi makinalar civarında olması nedeniyle ben tercih ettim. kurutmasını her zaman kullanmak zorunda değilim ama ihtiyaç olduğunda evde kurutma makinası bulunduğunu bilmek güzel birşey. netten siparişi verdim bekliyorum. kullanmaya başladığımda yorumda yazarım.
    fiyatı burada en uygun

http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=7760&k_id=25&kn=%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD

• quote:

Orijinalden alıntı: tass

fiyatı burada en uygun

http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=7760&k_id=25&kn=%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD

Alıntıları Göster
    en uygunu buhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=83&type_produit_id=203&m=-1&pmin=1499.00&pmax=1499.00

ancak kurutma performansı ile ilgili bilgiye ulaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

en uygunu buhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=83&type_produit_id=203&m=-1&pmin=1499.00&pmax=1499.00

ancak kurutma performansı ile ilgili bilgiye ulaşamadım

Alıntıları Göster
    Bu makinenin 3.5kg yıkaması ve ardından kurutması sırasında 170lt su harcadığını ve yanlış hatırlamıyorsam 6kw üzerinde elektrik tükettiğini biliyorsunuzdur umarım. Kısacası ocağınıza incir ağacı diker. Bence kurutmalı çamaşır makinesi almak hiç mantıklı değil. En iyisi üst üste yüksek devirli(1400-1600 devir) çamaşır makinesi ve üzerine en az B sınıfı kurutma makinesi almak. Böylece kurutma makinesi çok az elektrik tüketecektir. Yaklaşık 3-4kw arası elektrik ve 49lt su ile 7kg çamaşır yıkayıp kurutabilirsiniz. Kurutma makinesinin haznesinde toplanan saf su ile ütünüzü de yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu makinenin 3.5kg yıkaması ve ardından kurutması sırasında 170lt su harcadığını ve yanlış hatırlamıyorsam 6kw üzerinde elektrik tükettiğini biliyorsunuzdur umarım. Kısacası ocağınıza incir ağacı diker. Bence kurutmalı çamaşır makinesi almak hiç mantıklı değil. En iyisi üst üste yüksek devirli(1400-1600 devir) çamaşır makinesi ve üzerine en az B sınıfı kurutma makinesi almak. Böylece kurutma makinesi çok az elektrik tüketecektir. Yaklaşık 3-4kw arası elektrik ve 49lt su ile 7kg çamaşır yıkayıp kurutabilirsiniz. Kurutma makinesinin haznesinde toplanan saf su ile ütünüzü de yaparsınız.

Alıntıları Göster
    bu makineyi alan oldumu tavsiye edermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmagicman

bu makineyi alan oldumu tavsiye edermisiniz.

Alıntıları Göster
    evet biz aldık mükemmel bir makina elmas kazan çamaşırı yıpratmıyor,seramik rezistans kireçleme yapmıyor,silver nano 1 ay ter kousunu önlüyor,arada sırada ter yada kötü kokan ceket veya kabanlarınızada (Mesela yağmurdan sonra)air wash yapabiliyorsunuz iki tana yünlü ceket buharla temizledim hiç kötü kokusu kalmadı direct direve motor bayağı sessiz (sıkmada bile) sadece su pompasının sesini duyabiliyorsunuz kurutma zaten her zaman yapılmıyor diyelimki sabaha okul kıyafeti yıkanıp kuruması gerekiyor işte o zaman kullanırsınız kısa yıkaması 27 dakika ve normal yıkamada 60 lt su kullanarak 1.33 kwh enerji harcıyor bence almaya değer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung A51 alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Samsung 65CU8500 Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a50

evet biz aldık mükemmel bir makina elmas kazan çamaşırı yıpratmıyor,seramik rezistans kireçleme yapmıyor,silver nano 1 ay ter kousunu önlüyor,arada sırada ter yada kötü kokan ceket veya kabanlarınızada (Mesela yağmurdan sonra)air wash yapabiliyorsunuz iki tana yünlü ceket buharla temizledim hiç kötü kokusu kalmadı direct direve motor bayağı sessiz (sıkmada bile) sadece su pompasının sesini duyabiliyorsunuz kurutma zaten her zaman yapılmıyor diyelimki sabaha okul kıyafeti yıkanıp kuruması gerekiyor işte o zaman kullanırsınız kısa yıkaması 27 dakika ve normal yıkamada 60 lt su kullanarak 1.33 kwh enerji harcıyor bence almaya değer

Alıntıları Göster
    ha birde fuzy logic te var ve fiyatı aşağıda linkte bayağı uygun

http://www.tekcarsi.com/index.php?p=show&pid=1770&k_id=0

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben de bu modeli almak için çok araştırdım fakat sanıyorum fiyat nedeniyle WF8700RPA alacağız. Belirttiğiniz gibi elmas kazan bu üründe yok. Nedeni kurutma özelliğinin olmasıymış. Görüntü olarak dikkatimi çekmişti ve özellikle araştırdım.

Bir de samsung modelleri ile ilgili şunu eklemek istiyorum. WF8700RPA da sadece air wash var, WF8800GPG de ise sadece silver nano var. İki özelliği birden isterseniz WD7704C8C alınmalı.

quote:

Orjinalden alıntı: a50

• quote:

Orijinalden alıntı: balerin

Ben de bu modeli almak için çok araştırdım fakat sanıyorum fiyat nedeniyle WF8700RPA alacağız. Belirttiğiniz gibi elmas kazan bu üründe yok. Nedeni kurutma özelliğinin olmasıymış. Görüntü olarak dikkatimi çekmişti ve özellikle araştırdım.

Bir de samsung modelleri ile ilgili şunu eklemek istiyorum. WF8700RPA da sadece air wash var, WF8800GPG de ise sadece silver nano var. İki özelliği birden isterseniz WD7704C8C alınmalı.

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar
    silver nano hikaye 1 ay boyunca giysilerin ter kokmayacağını çünkü insanın terinin kokusuz olduğunu ancak giysilerdeki bakterilerle buluştuğu zaman ter kokusu oluştuğunu ve silver nano nun %99.9 sterlizasyon yaparak bu kokuyu 1 ay boyunca önlediğini söylemişlerdi ancak 1 haftada tekrar ter kokuyorsunuz bilgilerinize

• quote:

arkadaşlar
    silver nano hikaye 1 ay boyunca giysilerin ter kokmayacağını çünkü insanın terinin kokusuz olduğunu ancak giysilerdeki bakterilerle buluştuğu zaman ter kokusu oluştuğunu ve silver nano nun %99.9 sterlizasyon yaparak bu kokuyu 1 ay boyunca önlediğini söylemişlerdi ancak 1 haftada tekrar ter kokuyorsunuz bilgilerinize

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşlar

bence baştan yanlış yönlendirmişler. çünkü insan üstünde giysi yokken bile ter kokabilir. önemli olan kötü kokuları gercekten buhar ile yok ediyor mu? ben samsung almaya cesaret edemesem de bir ara incelemiştim. Üstündeki mikroplar ölsün diye herşeyi ütülemek gerekiyor bu da zamana yarıştığımız bu dönemde hiç pratik değil. özellikle bebek ve iç çamaşırları mutlaka mikroplardan arındırılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenku

quote:

arkadaşlar

bence baştan yanlış yönlendirmişler. çünkü insan üstünde giysi yokken bile ter kokabilir. önemli olan kötü kokuları gercekten buhar ile yok ediyor mu? ben samsung almaya cesaret edemesem de bir ara incelemiştim. Üstündeki mikroplar ölsün diye herşeyi ütülemek gerekiyor bu da zamana yarıştığımız bu dönemde hiç pratik değil. özellikle bebek ve iç çamaşırları mutlaka mikroplardan arındırılmalı.

Alıntıları Göster
    bende bu urunu almak niyetindeyim
    gercekten sessiz mi ve kurutma ne kadar suruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 2001mondeo

bende bu urunu almak niyetindeyim
    gercekten sessiz mi ve kurutma ne kadar suruyor

Alıntıları Göster
    gecen hafta 8700 rpa aldım. ben bile yıkama yapabiliyorum :) cep telefonundan daha kolay menüsü var. airwash çok güzel bir özellik. takım elbise ile varsa koku kağıtını içine atıyorsunuz 45 dk boyunca sıcak hava ile yenileme yapıyor. ama bakın yıkama değil yenileme. kirli olmaması gerekiyor. çok sessiz bir ürün. ben çok memun kaldım. bayiden 1172 / 12 ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XivA

gecen hafta 8700 rpa aldım. ben bile yıkama yapabiliyorum :) cep telefonundan daha kolay menüsü var. airwash çok güzel bir özellik. takım elbise ile varsa koku kağıtını içine atıyorsunuz 45 dk boyunca sıcak hava ile yenileme yapıyor. ama bakın yıkama değil yenileme. kirli olmaması gerekiyor. çok sessiz bir ürün. ben çok memun kaldım. bayiden 1172 / 12 ye aldım.

Alıntıları Göster
    teknosada yanında 250 tl değerindeki sürüpge makinesi(oda samsung) 1700 civarı... bence alınmaya değer gibi.. beyaz eşyada samsung gereçekten güvenilir.. (tv ve telekom hariç çok iyi) buzdolabından son derece memnunum... bulaşık makinesiyle bunu alma düşüncemiz var ... kredi kartı çıksın bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

teknosada yanında 250 tl değerindeki sürüpge makinesi(oda samsung) 1700 civarı... bence alınmaya değer gibi.. beyaz eşyada samsung gereçekten güvenilir.. (tv ve telekom hariç çok iyi) buzdolabından son derece memnunum... bulaşık makinesiyle bunu alma düşüncemiz var ... kredi kartı çıksın bakalım hayırlısı

Alıntıları Göster
    http://guzelevim.com.tr/index.php?p=show&pid=2489 1341TL
    Bu ürünü kullanan varsa, kurutma özelliği hakkında ekstra bilgi verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: free_rider_tr

http://guzelevim.com.tr/index.php?p=show&pid=2489 1341TL
    Bu ürünü kullanan varsa, kurutma özelliği hakkında ekstra bilgi verebilir mi?

Alıntıları Göster
    Silver nano alanların bebekleri daha mı az hastalanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Silver nano alanların bebekleri daha mı az hastalanıyor?

Alıntıları Göster
    Şimdi arkadaşlar Ag+ yani silver nano( yanlış olmasında :D ) bakteri önleyen bir sistem... Samsungun laptoplarındada olan birşey

7704 modeline gelince üretimden kalktı
    onun yerine 5kg kurutmalı daha az enerji elmas kazan daha üstün aynı fiyata 8704 geldi ki şuan evimde bulunan...

benim prensibimdir büyük ücretlerle bilmediğim sitelerden birşey almam...
    dartyde son bir iki tane kalmıştır oda fiyat bindiriyor...
    yani samsungun üretmediği şey krizden dolayı stok yapmayıp sipariş üzerine çalışan firmalardada olmaz...

silver nano yada gelince . bakteri önlediğine göre heralde bir yararı vardır.. körü körüne dünya yaratıldı bizde geldik demektense araştırmakda fayda var...
    daha detaylı bilgi verebilecek arkadaşları bekliyoruz...

ama 5-10 dakika arası süreyi uzatıyor...

not : ben 1586 ya aldım sanırım ayrıca bulaşık makinesinide aldım (beyaz ikiside ) evimde buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi üçüde samsung... şuan bir kusur yok... bulaşık makinesindeki başka markalar kullananlar(bosch çelik modeli ) onlarınkine göre malzemenin çok daha kaliteli olduğunu belirttiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 13 Ekim 2009; 23:40:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Şimdi arkadaşlar Ag+ yani silver nano( yanlış olmasında :D ) bakteri önleyen bir sistem... Samsungun laptoplarındada olan birşey

onun yerine 5kg kurutmalı daha az enerji elmas kazan daha üstün aynı fiyata 8704 geldi ki şuan evimde bulunan...

yani samsungun üretmediği şey krizden dolayı stok yapmayıp sipariş üzerine çalışan firmalardada olmaz...

silver nano yada gelince . bakteri önlediğine göre heralde bir yararı vardır.. körü körüne dünya yaratıldı bizde geldik demektense araştırmakda fayda var...

not : ben 1586 ya aldım sanırım ayrıca bulaşık makinesinide aldım (beyaz ikiside ) evimde buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi üçüde samsung... şuan bir kusur yok... bulaşık makinesindeki başka markalar kullananlar(bosch çelik modeli ) onlarınkine göre malzemenin çok daha kaliteli olduğunu
    belirttiler...

tam modelini yazabilirmisin ? bi bakmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arost

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

not : ben 1586 ya aldım sanırım ayrıca bulaşık makinesinide aldım (beyaz ikiside ) evimde buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi üçüde samsung... şuan bir kusur yok... bulaşık makinesindeki başka markalar kullananlar(bosch çelik modeli ) onlarınkine göre malzemenin çok daha kaliteli olduğunu
    belirttiler...

tam modelini yazabilirmisin ? bi bakmak istiyorum

Alıntıları Göster
    3-4 kilo camasiri 90 dakika kurutursaniz kupkuru cikariyor (sicaklik yuzunden biraz nem olabiliyor, camasirlari cikarip 5-6 dakika beklerseniz o nemlilikde gidiyor)

Isterseniz 30-60-90-120 gibi kurutma secenekleride var, 30 dakika az, bildiginiz islak cikariyor... tam karar 90 dakika.

90 dakikada yikama koyarsak 3 saat eder.

Hayli guzel bi makina, kurutma nedeniyle sure biraz uzun olabilir ama sabah giymeniz gereken gomlegi (ve onlarca kiyafeti) 2-3 saat sonra kupkuru almak heleki bu kis gununde... harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 7 Ocak 2010; 15:45:16 >

• Bu makineyi alalı 18 ay oldu. Kapak körük arızası tambur arızası verdi. 2 aydır parça bekliyoruz. Piyasada satılanyeni bir ürün olmasına rağmen parça sıkıntısını anlamak mümkün değil: Teknik servis, müşteri hizmetleri çok yetersiz. Siz aramadıkça kimsenin sizi aramak aklına gelmiyor. Anadolu elektronik Samsungu pazarlayan firma ancak onlar da hiçbir yardım talebinize bir email atmayı bile gerekli görmüyor. Kurutma süresi çok uzun ve verimsiz. Özellikle satış sonrası hizmet yönünden 10 üzerinden 0. Dikkatli olun!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.