Şimdi Ara

Samsung Wf-7600 nav çamaşır makinası öneriiii!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu çamaşır makinesini almayı düşünüyorum teknosada 549tl + 50 tlde hediye çeki veriyor. Bana fiyat çok cazip geldi. Fiyat bu kadar uygun olunca insan bu makina dandikmidir diye düşünmeden edemiyor. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum evlilik moduna girdim acil yardımmmm

Özellikler

SAMSUNG WF 7600NAV

6 Kg Çamaşır Makinesi

WF7600NAV
    Yıkama Kapasitesi 6 kg
    Fuzzy Logic var
    Maksimum Deviz Hızı 1000 rpm
    Renk (Gövde / Kapak) Beyaz / Gümüş
    Standart Devir Süresi 128 dk.
    180 açılır kapak 170°
    Önyıkama var
    Durulama + var
    Durulama -
    Durulama Bekletme var
    Sıkma
    Yarım Yükleme var
    Bekletme
    Kapı Açma düğmesi
    Sıcaklık Seçim Düğmeleri Soğuk/30°C/40°C/60°C/95°C
    Kurutma Seçimi
    Pamuklu var
    Renkliler var
    Sentetik var
    Narinler
    Yünlü var
    Elde Yıkama var
    Hızlı var
    Sıkma + Durulama var
    Durulama var
    Kurutma
    Bebek Programı
    Havlu
    Kazan Temizleme
    Çocuk Kilidi var
    Kırışık Önleme
    Enerji Sınıfı Yıkama A - Devir C
    Yıkama Sınıfı A
    Boyutlar (Net) 598 x 600 x 850 mm
    Boyutlar (Brüt) 675 x 701 x 890 mm
    Ağırlık (Net) 73 kg
    Ağırlık (Brüt) 78 kg
    Seramik Isıtıcı
    Elmas Kazan
    Silver Nano
    Air Wash
    Geniş Kapak 480mm

6 kg Yıkama
    1000 rpm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master35 -- 28 Haziran 2010; 15:00:16 >

• candoğan ve T-una bu forumda bu konuda uzman arkadaşlar.
    samsungun çamaşır makinelerini tavsiye etmiyorlar.
  • önermem...
  • Önermemenizin sebebi nedir acaba?
  • Aldığınız fiyat çok iyi. Eğer çok yüksek beklentileriniz yoksa bence alabilirsiniz.

Maddi yönden sıkıntım yok, en iyisini arıyorum derseniz, aradığınız bu değil. O zaman Samsung yerine LG çamaşır makinalarına bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Aldığınız fiyat çok iyi. Eğer çok yüksek beklentileriniz yoksa bence alabilirsiniz.

Maddi yönden sıkıntım yok, en iyisini arıyorum derseniz, aradığınız bu değil. O zaman Samsung yerine LG çamaşır makinalarına bakabilirsiniz.

Hocam aslında maddi yönden pek sıkıntı yok (tabi şuan için :))) Fakat daha alınacak yapılacak pek çok şey var o yüzden biraz kasma ihtiyacı hissediyorum. Zaten 2 kişiyiz çamaşır makinasını çok yoğun olarak kullanmıycağız ilk etapta. O yüzden biraz daha ucuz bişey bakayım derken bu ürün çıktı karşıma ve Samsung olması etkiledi beni. Altus la aynı fiya olunca gönlümü çeldi açıkçası

• Darty'de Profilo CM1000BTR 1000 devir, 6kg ve A+ enerji sınıfı çamaşır makinesi 599TL.

Samsung'un giriş seviyesi ve Çin malı modellerini gerek ses seviyesi sorunları, gerek işçilik kalitesinden ötürü tavsiye etmiyorum. Alıp 10-15 sene sorunsuz kullanılacak bir makine değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm bu ürünü öneririm özellik olarak cok daha fazla

http://www.beyazdepo.com.tr/?urun-detay_1919_DAEWOO_DWDF1222_CAMASIR_MAKiNESi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimor

slm bu ürünü öneririm özellik olarak cok daha fazla

http://www.beyazdepo.com.tr/?urun-detay_1919_DAEWOO_DWDF1222_CAMASIR_MAKiNESi.html

Bu ürünü kullanan veya yorum yapmak isteyen varmı ilgimi çekti bu makina iyimidir acaba?Daewoo pek bilindik bir marka değil çamaşır makinası olarak.
  • ürün hakkında yardımcı olabilirim fiyat konusundada yardımcı olabilirim size beyazeşyamerkezi.com sitemize girip bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.