Şimdi Ara

Samsung Wind Free Multi 1+2 Sistem (AJ068TXJ2KH/EA) 9+12 Btu İç 6,8 kw Dış Ünite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yeni taşınacağım ev için klima arayışındayım. Salon yaklaşık 20 metre kare ve gün boyu güneş alıyor. Burası için 12.000 BTU düşünüyorum. 9.000 BTU'yu ise antreye koyup yatak odası, mutfak ve çocuk odasının sıcağını kırmak istiyorum. Yatak odası 10 - 16 saatleri arası, mutfak ve çocuk odası ise 16 sonrası güneş alıyorlar. Sorularıma gelince :

1. Başlıkta bahsedilen sistem yeterli midir? Yeterli değilse nasıl bir sistem öneriyorsunuz?

2. Samsung wind free nedeniyle seçildi. Performansı düşse de doğrudan üfleme olmadığı için kullanım konforu sağlar düşüncesindeyim. Yanılıyor muyum?

3. Daikin pahalı olduğu için düşünmüyorum. Samsung yerine önerebileceğiniz diğer marka ve modeller hangileridir?

3. Samsung wind free modellerinde wi-fi özelliği var diye biliyorum. Bu önemli çünkü gündüz işte olacağımız için akşam eve gelmeden bir süre önce çalıştırabilmek istiyorum. Bu nedenle önerilecek modellerde wi-fi özelliği olmalı.

Tavsiye ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.