Şimdi Ara

samsung wireless adaptor kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung c650 serisi tv aldım..tv den memnunum ama bu wireless özelliğini kullanmak için usb adaptor almam gerekiyormuş..sirkecideki samsung bayiine sordugumda bende yok fakat fiyatı 300 tl civarı sanırım dedi..eger böyleyse tv de internet özelliği var dedik kullanmaya kalkınca 300 tl vermek mantıksız gibi...bunun yerine önerebileceğiniz bir aparat varmı acaba...

ilgilenen arkadaslara teşekkürler

• bende öyle bişey arıyorum.
  • isteyen arkadaşlar için Samsung lcd lere uyumlu Samsung WIS09ABGN wireless adaptörü amerikadan 200TL karşılığında getirtme şansım var.İlgilenen olursa PM atabilir
  • 99 tl.orjinal samsung.ankara ici pm atarsa yardimci olabilirim.c serisi tum lcd ve ledler ile uyumludur
  • Arkadaslar bende de Samsung bd5500 blu-ray player var.Ben Bu cihazda Airties2410 Wireless adaptor u sorunsuz kullanıyorum. Modemle beraber hedıye cıkmıstı.
  • Samsung WIS09ABGN wireless adaptörü 212 avm media markt'dan 119 TL'ye aldım.
  • Hiç gerek yok bu kadar para vermeye....
  • bööle bişi alsak hemen hızlıca mantiken çalışması lazım sizin fikirleriniz nedir..

http://urun.gittigidiyor.com/EVEREST-300-MBPS-KABLOSUZ-MINI-USB-ADAPTOR_W0QQidZZ38844302

not: tv 117 cm lik samsung 3d içideki ayarlardan anladığım kadarlarıyla her bişi manuel girişi yapılıyo DNS fln plug and play özelliğide olduğu için tv de çalışabilir 120 tl çok fazla ve sadece tv da kullanılıyo
  • dns değil olay, tv de sadece rt2870 çipsetinin driver'ı yüklü. bu çipsetli dongle bulursanız çalışır. ebayde filan var şu an , direk rt2870 diye aratın. ben 3-4 ay önce, yanlış hatırlamıyorsam, 15 usd civarına aldım
  • http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16833166025&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-RSSDailyDeals-_-na-_-na&AID=10521304&PID=3136390&SID=

burdaki ürün destekliyosa alalım yada senden rica edim o aldığın sitenin yada benzerinin linkini atarsan
  • ben ebay den LG UAP 300n aldım, forumda çalıştığını yazdıktan 1 hafta sonra bitti. şimdi gittigidiyorda satıyor karaborsaclar
  • Kajmer Bendede Samsung Blu-Ray Dvd Oynatıcı BD-D5300 ve AirTires Modem ile gelen Adaptör de var ben denedim ama olmuyo illa samsung istiyo alet, ne yaptın özel bi program falanmı kullandın.
    Birde samygo die bi programla istediğimiz adaptörü kullanabileceğimiz söyleniyor, ama nasıl yapılır nerden yüklenir hiç birşey bilmiyorum,
    Yani 180 tl lik player için 200 tl verip adaptör almak da hiç işime gelmiyo ama telefonumda galaxy player ın da özelliği tv yi akıllı tv ye çevirmesi yani telefonla yönetebilecem, bilgisayarda ve telefondaki allshare özelliğini kullanabilecem. Bilmiyorum bilen varsa söylesin nasıl kalkarız bu tekel sorununun altından...
  • samsung wireless adaptör almayı düşünürseniz

http://www.cimriteknoloji.com/main/samsung_wireless_adaptor-pmu2895.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.