Şimdi Ara

Samsung Ya da SonyEricsson

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    --Radyo (RdS kaydı yapılabilen)
    --Dış sesi fazla önemli değil;fakat kulaklıkta mutlaka iyi olacak.Sesler net ve kaliteli olacak
    --Kameradan pek bir beklentim yok; 2mp olsa bile kafi
    --Bütçe max 500(Piyasadaki fiyatlar itibariyle.internetten almayacağım)

Evet ben bu aralar Samsungta i450 ve f400 arasında kaldım.Gerçi 2si ayrı kategoride telefonlar ama işteler ...
    Siz ne önerebilirsiniz Samsung Ya da SonyEricsson telefonlarından.
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 2 Aralık 2008; 19:20:14 >

• ses agırlıklı senin beklentilerinde bu durumda tabiki sony ericsson
  • i450 yi al veya w760i de olabilir
  • Bildiğim kadarıyla sizde telefon alacaksınız forumu artık baştan sona okudum sayılır

Peki sizin i450yi veya w760i bizzat test etme şansınız oldumu?
    En azından olmuşsa ikisi içinde ilk izlenimleriniz nasıl peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 2 Aralık 2008; 19:09:46 >
  • evt bende arıyorum şuan aklımda

5700,w760i,i450,n73 Me war

1)5700 ses için En ideal telefon suan bence fakat onuda artık piyasada sıfır olarak bulmak mümkün değil en azından MERSİN'de
    2)w760i Kamera ve Ses(5700 kadar olmasada) güzel fakat symbian yok olsa zaten hemen gidip alıcam.
    3)i450 kamera 2 mp yaklasık olarak 5700 ile aynı kamera kalitesiner sahip, seside gayet iyi
    4)n73 ME buda Kamera olarak bu 4 telefon arasından en iyisi ses olarakta orta halli i450 den iyi 5700 ve w760i den kötü (hoparlör sesi)

siz kulaklıktan dinleyeceğiniz için bu 4 telefonunun 4 üde sizi tatmin eder.

size diyeceğim sudurki;

-Eğer bulursanız 5700 ilk tercihiniz olmalı.
    -5700 olmazsa kameradan zzaten fazla bir beklentiniz yokmus o yüzden 2. secenek olarak i450 yada n73 olmalı (not yavaslık istemiyorsanız i450 alın)
    -en son secenek olarak w760i bence aslında w760i symbian olmus olsa n73 ve i450 yi sollayıp en azından benm için 5700 ın hemen altında yer alırdı

ama siz diyorsanızki, symbian önemli değil kamera orta halli ama sesi iyi olsun bide yavas olmasın.

1.seceneğiniz 5700
    2.secenek w760i
    3.i450
    4.n73 ME

• Teşekkürler listemealdım w760i yi
    Evet arkadaşlar başka tavsiyesi olan var mı?
    Mümkünse sebepleriyle beraber..
  • W960i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gözüme kestirdiğim fakat fiyatı dolayısıyla bana biraz uzak bir model w960i. Peki internete değilde Manisa ilini baz alırsak bu telefonu bu fiyata nerde bulabilirim eğer satılıyorsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanemmm4545

Gözüme kestirdiğim fakat fiyatı dolayısıyla bana biraz uzak bir model w960i. Peki internete değilde Manisa ilini baz alırsak bu telefonu bu fiyata nerde bulabilirim eğer satılıyorsa

http://www.hepsiburada.com/sony-ericsson-w960-8-gb/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw960i

En ucuz Hepsiburadada şu anda diğer yerlerde 1.200 Ytl

• 1,200 ytl o kadar parayı bir telefon için veremem zaten öğrenciyiz para görmüyoruz doğru dürüst.Neyse bu telefon ancak 2-3 sene sonra düşünülebilir.

Peki F400 desem ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 5 Aralık 2008; 20:37:02 >
  • quote:

1,200 ytl o kadar parayı bir telefon için veremem zaten öğrenciyiz para görmüyoruz doğru dürüst.Neyse bu telefon ancak 2-3 sene sonra düşünülebilir.

Ya linke baksana dostum Nike diğer sitelerde 1200 diyo.
    Hepsiburada da 664 lira.
  • GÜNCEL....
  • müziğe odaklısın biraz galiba bu yüzden sony ericsson walkman serisinden bir telefon senin işini görür
  • Ama onlarda klasikleşti w810i den sonra o yüzden sürekli kendini tekrarlayan bir seri halini aldı.
    Hem acustic filanla uğraşamayacağım. Anlayacağınız bana fabrika çıkışı itibariyle ses seviyesi ve kalitesi hem kulaklıkta hem de hoparlörde iyi olan bir telefon lazım..tavsiyeniz için teşekkürler yinede

Hala güncel....................
  • hepsiburada fiyatına dışarıda bulursan i450 al derim.
  • quote:

1,200 ytl o kadar parayı bir telefon için veremem zaten öğrenciyiz para görmüyoruz doğru dürüst.Neyse bu telefon ancak 2-3 sene sonra düşünülebilir.

Ne 1200'ü mesajımı iyi oku
  • Gerçekten sağol fakat maksimum fiyat aralığımı taaa ilk mesajımda bildirmiştim. İnternetten alış verişe hiç mi hiç alışık değilim o yüzden yazmıştım gözden kaçtı galiba max bütçe 500ytl ve piyasaya göre değerlendirip (internetle değil)önerilerinizi ona göre bekliyorum

Şu anda listeme w760i yi ekledim bakalım sonunda ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 6 Aralık 2008; 22:49:21 >
  • current
  • This is w760i
     Samsung Ya da SonyEricsson

al dostum sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathetic09 -- 10 Aralık 2008; 22:03:50 >
  • i450
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.