Şimdi Ara

Samsung Yazıcı hatası ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Yazıcı ile ilgili bir problemim var. çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim..

• hata kodunun anlamı görüntüleme ünitesinin değişimi gerektiğini belirtmekte.

model nedir?

ayrıca tonerleriniz dolu görünüyor acaba fix yazılım yüklendimi daha önce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress34 -- 4 Ocak 2014; 3:38:02 >
  • Samsung CLP-365 yazıcı. Fix yazılımı yüklendi. Bu görüntüleme ünitesi dediği şey hangi parçası oluyo acaba bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock4820

Samsung CLP-365 yazıcı. Fix yazılımı yüklendi. Bu görüntüleme ünitesi dediği şey hangi parçası oluyo acaba bunun.

Drum ünitesi hocam :Yazıcınızın toner kısmında bulunan ,metalik yeşil, mavi gibi renklerde üretilmiş olan yuvarlak bir merdanedir,Yüksek elektrik yardımıyla yazıların ve görüntülerin drum a aktarılması ve ısı yardımıyla kağıda transfer etmeye yaramakta dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYYUNUSX -- 2 Ocak 2014; 16:08:06 >

• Dostum tşk ederim bilgi için. Parçayı çıkardım. Söktüm. Temizledim. Güzelce. Hala Bi değişme yok :) aslında parçada herhangi bir kırık dökük gibi sorunda yok. neden böyle yaptı bilemedim :) Drum fiyatı yazıcının fiyatıyla aynı. yani yenisi alıcaz gibi görünüyo şuan
  • quote:

Dostum tşk ederim bilgi için. Parçayı çıkardım. Söktüm. Temizledim. Güzelce. Hala Bi değişme yok :) aslında parçada herhangi bir kırık dökük gibi sorunda yok. neden böyle yaptı bilemedim :) Drum fiyatı yazıcının fiyatıyla aynı. yani yenisi alıcaz gibi görünüyo şuan

onalrın beli bir sayfa ömrü var sorun basit 541 454 73 78 arayın haledeyim
  • quote:

Beyler Yazıcı ile ilgili bir problemim var. çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim..

hocam dram ünitesinin resetlenmesi gerekiyor 16000 sayfada bir uygun bir maliyetle clx-3305fn clp-365 de aynı sorunwww.fixyazici.com dan ulaşabilirsiniz gün icinde sorununuzu cözeriz saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Garanti Yardım
    2 ay önce açıldı
    3D yazıcı önerisi (yardım)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum tşk ederim bilgi için. Parçayı çıkardım. Söktüm. Temizledim. Güzelce. Hala Bi değişme yok :) aslında parçada herhangi bir kırık dökük gibi sorunda yok. neden böyle yaptı bilemedim :) Drum fiyatı yazıcının fiyatıyla aynı. yani yenisi alıcaz gibi görünüyo şuan

drum ünitesi üzerinde sayaç diyebileceğimiz baskı adedini sayan elektronik bir parça olan chip bulunmaktadır.

bu çipin görevi belli bir adede geldiğinde yazıcı çalışmamaya başlar.

bunu önlemek ya da tekrar çalışır hale getirmek için

1- yeni bir drum ünitesi almak gerekir (fiyatı yeni yazıcı parasına yakındır yeni modellerde, model eskidikçe fiyat düşer, zaten uçuk fiyatlar olduğundan forumlarda araştırılır)
    2-yazılım ile çip resetlenebilirse en ucuz ve en kolay yoldur.
    3-çip yenisi ile değiştirilir (Türkiye'de satan var mı bilmiyorum, yurt dışı sitelerde var)
    4-çip drum ünitesinden sökülür ve arkasında bulunan sigorta dedikleri aslında sigorta ile alakası olmayan çipin direnci değiştirilir.elektronik parça satan yerlerden temin edilebilir (elektronik bilgi ve becerisi ile havya ve lehim gerekir)

forumda konularda ilgili açıklama var, gerisi size kalmış.

• quote:

DRUM Ünitesini sök. alt resimde ok ile gösterilen yerdeki çipi drum dan ayır. çipin arka kısmında 56 ohm değerinde bir direnç olacak.

elektronik malzeme satan bir yerden 56 ohm luk bir tane direnç satın al.

fiyatı çok pahalı değil. internette 1.000 adedi 3 TL 20 Kuruşa satılıyor.

http://www.allesithalat.net/default.asp?git=9&urun=356

havya ile söktüğün çipin arkasındaki direnci yeni aldığın ile değiştir. sonra tekrar çipi yerine tak. gerekirse silikon tabancası ile sabitle.

sonrasında çalışacaktır.

• alt resimlerde de çipin arka kısmının görüntüsü var.

Samsung Yazıcı hatası ( Yardım ) Samsung Yazıcı hatası ( Yardım )

• m2675f içinde aynı çözüme gidebilirmiyiz peki. drum hatasında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcmemo

m2675f içinde aynı çözüme gidebilirmiyiz peki. drum hatasında ?

yazılımı var hem toner hemde dıramı resetliyor
  • CLP-325

serial no : Z4YNBAGB400049J

DRUM RESET VE TONER RESET YAZILIMI VARMI ELINIZDE GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ T E Ş E K K Ü R L E R .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.