Şimdi Ara

Samsung Yeter Artık...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar delirmek üzereyim daha düne kadar d500 kullaniyordum ancak evdeki elektrik tesisatinda sorun cikti ve alet sarjda iken fazla akım cekerek bozuldu neyse gittim aksami teknik servise verdim tamir olmiyacagini fln söledi gectim hepsini aksami bi d600 aldim büyük bi umutla telefon hakkaten cok hosuma gitti her ne kadar radyoyu cok kullansamda radyonun olmamasi flashbellek kartinin olmasi ile onemsiz bir hal aldi.Neyse telefonda en cok istedigim sey ekran arkasina koyacagim fotolardir benim.Bi acele yükledim hemen pc studio yu tanittim teli pc ye hemen bi dosya yolladim ve arka plan yaptim ODA NE yine aynı sacma sapan sey.Arka planda resim ufacik duruyor.Ama d600 kendi hafizasindaki snowboard resmi tam ekran olabiliyor hemde harika bu goruntu netliginde arka plandan yararlanamamak beni oldukca sinirlendirdi az kalsin telefonu geri vericektim zor tuttum kendimi senelerdir bu böle samsungun 3 tane telini kullandim d500 d600 bi de kapakli 2 ekranlı olan modeli unuttum simdi modelini neyse hepsinde ayni sey ekran arkasina koyulan resim tam ekran olmuyor olmuyor bunun bi yolunu bi cozumunu bulan var mi resimlerin cozunurluklerinede elledim acaba ekran cozunurlugu kac belki resimleri ekran cozunurlugune alinca düzelir ne derseniz bunun bi yolu var mi dostlar ?

• pc suite yazılımıyla görüntüleri 240*320 yap olur.
  • ohh be abi oldu ya cok ugrastim ama sonunda yaptim harikasin baska bisey demiyorum telefona olan sevgim artti :D abi cok saol
  • rica ederim.
  • Şimdi d500 mundar mı oldu
  • o d500 ü bana ver en iisi ztn bi işine yaramaz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.