Şimdi Ara

samsung yp -t6x de büyük bi sorunum war yardım edebilirmisnz arkadaşlar????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende samsung yp -t6x war yanlız ben bunu düşürdüm artık hafızayı çalıştıramyrm bana yardım edebilecek bi teknik servis bilen arkadaşlar warsa sewinirim yardımlarınızı bekliyorum...

• Kardeş iyi,güzelde samsung .... yazmışın bu hdd'mi yoksa başka bişeymi?Bunu neden belirtmiyorsun?Binlerce bilgisayar parçası var ve milyonlarca da model var.Şimdi oturup bu nedir onu mu arayalım yoksa ne olduğunu yazarsan hemen yardım mı edelim?
  • haklısın kardeşim bu mp3 çalar hafızasını görmüyo bilgisayar tanyo ama hiçbir şekilde biçimlendirmyrm veya bişey silip yükleyemiyorm
  • Bak sorunun çözüldü işte.Senin mp3 çalar Hakkın rahmetine kavuşmuş.Neden diyeceksin dimi?
    Açıklayayım:Büyük ihtimal başka bir pc'ye taktın o pcninde usb çıkışları yanlış bağlanmıştı ve senin mp3 çaları yaktı.Bi ihtimal daha usb girişinde unuttun bilgisayarı açtın kapattın bilgisayar açılırken usblere fazla voltaj geldi ve ... Yani sonuç olarak senin mp3 çalar iptal.Garantisi varsa gönder gitsin.Bende de flash bellek vardı 3 defa aynı şey geldi başıma üçünde de aynı sende olduğu gibi oldu.Biçimlendir diyorum biçimlendirme yapılamadı diyor hafızayı 0 mb gösteriyor.Allahtan garantisi vardı üçünde de yenisi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabey_58 -- 16 Mayıs 2006; 18:48:51 >
  • yapma be kardeş ben bunu yurt dışından getirtmiştim hiçbi çaresi yokmu ya baya bi pahalı cihaz
  • Valla benim bildiğim yok ama başka üstadlarım bilebilir.İstersen onları bekleyelim.Sende konu başlığını bi zahmet değiştirsen.Mesela "Mp3 çalarım çalışmıyor üstadlarım yardım edin" yazsan üstadlar büyük ihtimal bakarlar.
  • bana da creative zen nano plus 1gb gelmişti . İSVECTEN

ama garantısı turkıede yok:(

ya benım cıhazın yere düşe düşe dış kapakları cızıldı.. kırıldı vs vs.. hiç hoş bi görüntüsü yok:

ama içii mükemmel ötesi.. hiç bi problemi yok

sadece dış kapak cızıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.