Arkadaslar yeni samsung yp-u3 aldım bilgisayar bagladıgımda usb connecting usb connected ardından usb transferring diyor ancak usb transferring yazısı 5 6 saniyede bir cıkıyor acaba sarj olurken bu bir sorun mudur normal sarj sureci boyle midir?
bende de var bu ürün ve benimkinde bahsettiğiniz şey olmuyor.
söyle söyleyim.mp3 bilgisayara taktınız,dediğiniz yazılar cıktı ve sonunda ekran ısıgı söndü.dediğiniz ışık=bilgisayarınızda;kaynagı mp3'ten alınan bir sarkı dinliyorsanız,mp3'ünüz sarkıyı transfer ediyor demektir.5-6 sanıyede bir sarkının kısımlarını bilgisayarınıza transfer ediyor.. bilgisayarınızda hiçbir şey yapmıyorsanız(uygulama,müzik,internet,oyun,vb.)yinede böyle birşey varsa mp3'ünüzü güncel bir antivirüs'le taratmalısınız..(bendede aynısı olmustu içinde virüs varmıs) herhangi bir şey bulamadıysanız sorun devam ediyorsa;mp3'ünüzü formatlayın(format:içindeki bütün sarkıların silinmesidir.yedeklemelisiniz.) benim önerim bilgisayarınıza yedeklemeyin.sarkılarınızı formatladıktan sonra yeniden atın..
bunlara rağmen düzelme yoksa servise gidin...
arkadaslar cevaplarınız için cok tesekkurler sorunu hallettim meger amvo virusunun marifetiymiş aynı tur hata alan arkadaslar combofix programını çalıştırıp halledebilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme