Bildirim
samsung55nu7400
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam güncellemeleri yapın bende de 50 nu 7400 var güncellemeden sonra düzeldi -
hocam siz yeni yazılımı mı yüklediniz? 1251.0 olan sürüm yani. şu an 15 Nisan da yayınlanan sürüm mevcut Samsung sitesinde. bende bir önceki sürüm var. daha beter olmasından korkuyorum ve yüklemeye çekiniyorum açıkçası. yükleyen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. hareketli sahnelerde ghosting az da olsa düzeldi mi acaba. -
Evet hocam 1251.0 yükledim geçen hafta problem yaşamadım ben ama ne gibi yenilikler var farkedemedim. Ben de mart ayının başında almıştım TV yi, altyazılar arkasında iz bırakarak kayıyordu, bu 1251.0 dan önceki güncelleme sanırım 1202ydi onu yükleyince altyazılardaki sorun düzelmişti. Fakat sizin bahsettiğiniz gibi hareketli sahnelerde problem göremedim ben, belki sizin kadar detaylı inceleyemedigim içindir bilmiyorum -
ben de dün yükledim güncellemeyi. TV uygulamalar arası geçişlerde kasiyordu. o konuda iyileşme var sanırım. av forums diye bir forum sitesi var. orda da aynı durumdan bahsedilmiş. hareketli sahnelerde de düzelme var gibi geldi bana. çok aşırı hareketli sahnelerde zaten TV alt seviye 50 Hz olduğu için çok beklentimiz yok. ama önceki sürümde yakın dovus sahnelerinde filan çok kötüydü. resmen filmi kapayasım geliyordu. dün biraz baktım iyi gibi şimdilik. eski sürümde mesela adam kafasını sağa sola çevirirken titreme olmaması için motion ayarını 10 yapmak gerekiyordu. şimdi 7 filan yapınca sıkıntı olmuyor mesela. zamanla daha fazla yorum yaparım bu konuda. siz de tecrübelerinizi aktarirsaniz herkes faydalanır bu sayede. diğer arkadaşlar da yuklesin bence. TV sistemden bulamıyor sanırım güncellemeyi.https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55NU7400UXTK/ bu adresten indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytripper25 -- 30 Nisan 2019; 8:36:31 >
-
7400 va panel mi bir de nu8000 için 1000 tl fazladan para veriliri mi sizce -
43 inch hariç va panel. önceliklerinize bağlı. ben film izlemeyi severim. 24p videolarda titreme azaltma konusunda yetersiz kalıyor. futbol maçlarinda iyi diyebilirim. 100 Hz panel her zaman avantajlıdır. ben de 1000 TL daha vermeyim dedim. ama sonra keşke nu8000 alsaymışım dedim. siz bilirsiniz gene. TV renk kontrast konusunda beklentimi karşıladı. bir tek motion sorunu var. yeni yazılımla biraz daha iyi gibi geldi. ama bundan sonra destek gelmez. -
arkadaşlar yeni güncellemeden sonra hareketli sahnelerde titreme sorunu düzelir diye umut etmiştik. ama maalesef durum düzelmedi. Google dan biraz araştırma yaptım konuyla ilgili. Samsung genel manada bu konuda sıkıntılı gibi. yabancı forumlarda da var benzer tartışmalar. hatta üst seviye qled panellerde bile var sanırım. Sony ve LG bu konuda daha başarılı sanırım. yazılımla ilgili bir durum. Sony malûm pahalı. LG de de oled dışında IPS paneller var. bunların da belli sorunları mevcut. yeni TV alacaklar iyi araştırın. önceliklerinizi iyi belirleyin. ona göre karar verin. -
Yeni 1260.8 güncellemesini kuran var mı acaba? Sıkıntı vardır diye yuklemeye çekiniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcank95 -- 22 Haziran 2019; 21:24:43 > -
Hocam ne zaman geldi bende güncel diyo -
Samsung'un kendi internet sitesinde destek sayfasında gördüm güncellemeyi -
ne değişti acaba. ben de merak ediyorum. iyice bozmayalım performansı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X