Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Contranarya

Stad ne kadar guzel olursa olsun yeri guzel degil diye dusunuyorum...
    Sehir icinde cokda guzel olur bknz: Trabzonspor...

o stat önümüzdeki 15yıl oradan kalkamaz 15 yıl sonrada orada sanayi diye bişe kalmaz söğütlübahçe istimlak edildi eski otogara otel yapılıyor o taraflar şehirleşiyor ben 15 yıl önce atakumda oturuodum cocuklugum orada geçti ozamanlar türkiş ömürevleri köydü yolu yoktu şimdi git 100milyardan aşağı ev yok geleceği düşünelim biraz
  • SAM-SUN-SPOR
  • Galatasaraydan sonra devlete en çok borcu olan 2. takımız.Tam 15 trilyon.İnşallah bu sene küme düşmeyiz.Valla futbolcularada helal olsun.6aydan beri paralarını almadan yine oynuyor.Aadmşara karşılıksız çek vermişler...
  • İnanılmaz yolsuzluklar dönüyor Samsunspor'da.Şirinler grubu,Yok Söğütlübahçeli Çılgınlar grubu hepsi biletsiz giriyorlardı Süper Lig'de bile.Arkadaşımın babası yönetimdeydi ve sonu bence Istanbulspor ve Siirt Jetpaspor gibi olmaya aday.Diğer büyükşehirlere oranla zaten Samsun'da Samsunspor'u destekleme oranı çok azdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

İnanılmaz yolsuzluklar dönüyor Samsunspor'da.Şirinler grubu,Yok Söğütlübahçeli Çılgınlar grubu hepsi biletsiz giriyorlardı Süper Lig'de bile.Arkadaşımın babası yönetimdeydi ve sonu bence Istanbulspor ve Siirt Jetpaspor gibi olmaya aday.Diğer büyükşehirlere oranla zaten Samsun'da Samsunspor'u destekleme oranı çok azdır.

jet fadılın takımıydı siirt jetpa onunla bir tutmak yanlış olur takımımızı bilen bilir samsunun nasıl bir futbolcu fabrikası olduğunu türkiyenin en iyi tesislerinden birine sahibiz şuanda 16 yaş altı 4-5 tane milli futbolcumuz var
  • samsunspor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHMN

SAM-SUN-SPOR

Ah ulan Samsun,esintisini özledim şerefsizim

Samsunspor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ENGN_

quote:

Orjinalden alıntı: MHMN

SAM-SUN-SPOR

Ah ulan Samsun,esintisini özledim şerefsizim

Samsunspor

ya niye bu takım böyle yapıyor ! içimiz kan ağlamaktan bi haller oldu ...hadi olur küme düşersinde içimden seneye nede olsa çıkarız diye düşünmüştüm ama napıyorlar bilmiyorum çarşambasporu mu takip ediyor ne !
    sanırım şehir halkı takımı seviyor ve harbiden tutan bir taraftarı var ama kimse maddi boyutu ile ilgilenmiyor...

basketbolda lige çıktığımızda o kadar sevinmiştim ki kursağımda kalan şey çok acı oldu ...neyse 3. lige düşsede bırakmayacağız !

• 1.ligde olduğu dönemleri özledim neydik ne olduk
  • Haluk levent konsere gelmişti düşme hattındayken maddi destek olarak.
    O konserde bende vardım ama merak ettiğim birşey vardı para yok yardım konseri yapıyoruz Haluk Levent'e parayı kim verdi
  • MALatya 0-1 SAMSUNSPOR lk yarı sonucu
    4de4 olsun haftaya esesle hesap var
  • Samsun tutulmuyor!
    Son haftalarda çıkışa geçen Samsunspor, Malatyaspor karşısında da 3 puan almayı başardı. Deplasmanda karşılaştığı rakibini 2-1'le geçen kırmızı-beyazlılar, üst üste 4. galibiyetine imza attı!

30 Mart 2008 , 15:55

MALATYASPOR: 1 - SAMSUNSPOR: 2

Stat: İnönü

Hakemler: Deniz Çoban xx, Mehmet Ömer Altuntaş xx, Ali Saygın Ögel xx

Malatyaspor: Emrah xx, Alper xx, Turgay xx, Mehmet Budak xx, Ramazan xx, Hakan Söyler xx, Serkan Dökme xx (Dk. 79 Engin x), Tayfun x (Dk. 45 Zafer xx), Serdar Samatyalı xx, Mehmet Albayrak x (Dk. 70 Deniz x), Atilla xxx

Samsunspor: Ercüment xxx, Hakkı xx, Kenan xx, Can xx, Marciel Rodger Back xx, Zafer xxx, Sefa xx (Dk. 79 Hakan x), Emre xx, Turgut xxx, Celil xxx (Dk. 69 Ramazan x), Sercan x (Dk. 46 Ferudun xx)

Goller: Dk. 60 Atilla Birlik (Malatyaspor), Dk. 29 Zafer, Dk. 72. Ramazan (Samsunspor)

Kırmızı Kart: Dk. 72 Ramazan (Samsunspor)

Sarı Kartlar: Dk. 34 Mehmet Budak, Dk. 72 Serkan Dökme (Malatyaspor), Dk. 41 Celil, Dk. 90 Zafer (Samsunspor)

• Ligde oynadığı son dört maçı da kazanan Samsunspor'umuz 19 Mayıs stadında ligde 4. sırada bulunan Eskişehirspor'u misafir etti. Son haftalarda düşüşte olan Eskişehirspor karşısındaki hedef mutlak galibiyet olarak belirlenmiş, elde edilecek üç puanla birlikte ilk 6 iddiamız ve ısrarımız da devam etmiş olacaktı. Süper Lig patentli hakemlerden Yunus Yıldırım'ın yönettiği müsabakaya taraftarımız yoğun ilgi gösterirken mücadele başladığı gibi bitti. İlk yarıda Sercan'ın bir topu direkten döndü. Maçın en kritik pozsiyonunda ise orta hakem Yıldırım, Hakkı'nın attığı nizami golü faul gerekçesiyle iptal etti. Bu sonuçlar Samsunspor'umuz puanını 37'e çıkarttı. Maç sonunda Eskişehirspor taraftarlarının alınan 1 puana çok sevindikleri görüldü.

SAMSUNSPOR: 0 - ESKİŞEHİRSPOR: 0

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Yunus Yıldırım xxx, Volkan Narinç xxx, Ali Zağlı xxx

Samsunspor: Ercüment xxx, Hakkı xxx, Kenan xxx, Marciel xx, Feridun xxx, Can xxx, Sefa xx (Dk. 73 Ömür xx), Emre Balak xxx, Turgut xxx (Dk. 58 Caner xx), Celil xxx, Sercan xxx (Dk. 83 Serkan ?)

Eskişehirspor: Ferhat xx, Koray xx, Sezgin xx, Ulaş xxx, Emre Toraman xx, Ersin xxx, Doğa xxx, Serdar xx (Dk. 65 Engin xx), Coşkun xxx, Ömer xx (Dk. 76 Mustafa xx), Gökhan xx (Dk. 81 Berkay ?)

Sarı kartlar: Dk. 83 Emre Toraman, Dk. 90 Koray (Eskişehirspor)

Kırmızı kart: Dk. 90 Emre Toraman (Eskişehirspor)

• ah ah bu maç statta olmak vardı boğazım yırtılana kadar bağırmak 2 gün hasta yatmak ama kısmet değilmiş eskişehirde takımına küfreden bi ton adamın içinde izlemek zorunda kaldım ama olsun bu gençlerle elbet bir gün döneceğiz

resimler samsunpor.biz

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

• Nette gezerken rastladım

###SAMSUNSPOR###
  • Burada fenerbahçe avatarlı imzalı arkadaş neydik ne olduk diyor Samsunlusun anlaşılan o zaman o avatar ne iş ne alaka sadece SAMSUNSPOR u tutuyorsan tut yoksa bizim çift takımlılara ihtiyacımız yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiesto55

Burada fenerbahçe avatarlı imzalı arkadaş neydik ne olduk diyor Samsunlusun anlaşılan o zaman o avatar ne iş ne alaka sadece SAMSUNSPOR u tutuyorsan tut yoksa bizim çift takımlılara ihtiyacımız yok

tiesto zaten sorunumuz bu çift takımlılar istanbul özentileri gecen arkadasla çiftlikte geziyoruz forma var arkadasın üzerinde herkes bize garip bakıyordu ama herkesin üstünde vitrinlerde fb gs bjk formaları sehirde takıma küslük güvensizlik var
    buna ragmen inadına SAMSUNSPOR
  • Takımımızın yeni başkanı FUAT KÖKTAŞ olmuştur.Umarım takımımız için en hayırlısı olur
  • quote:

Samsunspor Taraftarları basın açıklaması

Bizler hiçbir menfaat gözetmeksizin, Samsunspor’u adeta bir ideolojiyi benimsemişçesine seven insanlarız…

Samsunspor’umuz son yıllarda tarihinin en kötü dönemini geçirmekte. Sebeplerini burada anlatabilmek imkânsız; bu nedenle biz sadece sonuçlarına bakalım istedik.

Şu bir gerçek ki Samsunspor, Samsun şehrinin en büyük markası, tanıtım aracıdır. Yıllarca da bu vazifesini layıkıyla yerine getirmiştir. Bakınız takımımız Süper Ligden ayrıldığından bu yana hava durumunda bile ismimizi pas geçmek istiyorlar, gazetelerde sadece üçüncü sayfa haberleriyle yer bulabiliyoruz.

Şehrin adını taşıyan bu takımı düzlüğe çıkarmak birkaç kişinin görevi değildir. Çünkü bu takım kişilere ait değildir, bir temsil aracıdır, bir aidiyet unsurudur.

Bu nedenle Samsunspor’umuzu geçmişindeki güzel günlerine kavuşturabilmek için sıradan taraftarından iş adamına, yerel yönetimlerinden medyaya kadar yayılan dairede herkese görev düşmektedir.

Türkiye’deki İstanbul’a dayalı haksız futbol düzeninde bir şehir takımının dik durabilmesi için belli potansiyellerin mutlak surette devreye girmesi gerekmektedir. Burada kamuoyunun yakından takip edebildiği birkaç örnek vermek gerekiyor.

Daha 5 yıl öncesine kadar Türk futbolunda esamisi okunmayan Kayserispor’un şaşaalı çıkışındaki aslan payı o şehrin Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret Odasına aittir. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor’a 5 Yıldız Standardında Özlüce Tesislerini yapmış ve “bize teşekkür etmeyin, çünkü bu Bursaspor’a borcumuzdur” demiştir. Antalyaspor ve Eskişehirspor konusunda ise daha geçen sezonun başında transfer döneminde kimlerle pozlar verdikleri malumunuz. Bolu, Giresun gibi küçük ölçekli şehirlerde bile şehir takımlarına kazanç sağlayan otopark, benzin istasyonu gibi tesisler mevcut. Son olarak ise ana belediyesinden, küçük belde belediyelerine, ticaret odasından şirketlerine kadar ortak bir girişimde bulunup Trabzonspor adına Trabzon’da Hidroelektrik Santrali işletme hakkı verilmiştir o şehrin takımına.

İlk anda akla gelen bütün bu örnekleri göz önünde tuttuğumuzda Samsun’da Samsunspor için kimilerinde lafın çok icraatın hiç olduğunu, kimilerinde ise lafın dahi olmadığını görmek bizleri çok üzmektedir.

Biz sevdalısı olduğumuz şehri yönetenlerin, bu şehirden para kazananların bu kadar duyarsız olduklarına inanmak istemiyoruz. Belki diyoruz başka bazı sebepleri vardır ama emin olun onu da anlayamıyoruz. Çünkü biz “Samsunsporluluk ruhu” etrafında bir araya gelirken kişisel ihtiraslarımızı, siyasi görüşlerimizi, önyargılarımızı bir kenara bıraktık. Bizim ihtirasımız da, siyasetimiz de, kavgamız da Samsun ve Samsunspor’un menfaatleri üzerinedir.

Şimdi buradan özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz Bey’e seslenmek istiyoruz. Bu çağrımız onun şahsında sayın milletvekillerimiz ve diğer belediye başkalarımızadır aynı zamanda.

Sayın başkanım… Samsun için çalıştığınızın farkındayız. Size ortaya koyduğunuz bazı güzellikler için Samsunlular olarak teşekkür ediyoruz. Geçmişte neler olduğunun ayrıntısını bilmiyoruz lakin bildiğimiz bir şey varsa Şeyh Edebali’nin Osman Bey’e dediği gibidir;

“Ey oğul! Beysin; bundan sonra öfke bize, uysallık sana; güceniklik bize gönül almak sana; suçlamak bize, katlanmak sana; acizlik bize, yanılgı bize, hoş görmek sana geçimsizlik, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana; kötü söz şom ağız haksız yorum bize, bağışlamak sana…”

Malumunuz, Osmanlılarda belediye reisi yerine “Şehremaneti” kavramı kullanılırdı. Yani şehrin emanet edildiği kişi…

Sayın başkan, lütfen size emanet edilen bu şehrin en önemli parçalarından birisi ( bizce birincisi ) olan
    Samsunspor’muza yardımcı olun. O size bir emanettir; lütfen emanetin hakkını verin!
    Samsunspor’suz bir Samsun eksiktir, yarımdır ve hatta bizler için bir hiçtir!

Samsunspor’u yükseltmek belli makamlarda bulunan Samsun ekabirinin boynunun borcudur; vebalidir…

Bu çağrımıza kayıtsız kalınmayacağını; en azından olumsuz dahi olsa bir cevap verileceğini düşünüyor; Samsunlular olarak bunu hak ettiğimize inanıyoruz.

M.Teoman Taş Samsunlular Derneği yönetim kurulunun dışında bu bildiride,www.samsunspor.biz yönetici grubu, Grup İstanbul 55, Şirinler ve Canikli Mekansızlar Taraftar Derneklerinin de imza ve katılımı vardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

quote:

Samsun’u Yönetenler Samsunspor’a Ne Kadar Yakınlar?

Altını çizdiğimiz bir şey var; Samsunspor bir şahsa, bir kuruma ait değil. İsmiyle müsemma bir takım, yani Samsun’un takımı. Bugün Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, “Samsunluyum” dediğinizde size soracakları ilk şey “Samsunspor” olacaktır. Futbolu önemsemeyenler olabilir belki ama bu onun baskın bir sosyal hadise olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz!

Şehrin en büyük seçilmiş idarecisi elbette ki Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Aslında onun da adı üzerinde; Büyükşehir… Samsun ortalamanın üzerinde bir şehir ise, büyük bir şehir ise büyüklüğünü sportif manada da göstermek zorundadır. ( Hoş, son yıllarda hemen hiçbir alanda gösteremiyor olduk!)

Bir Samsunsporlu olarak politikaya dahil olmak gibi bir niyetim yok ancak gelinen noktada Samsunspor’un kaderi politikadan geçiyor. Milletvekilleri apayrı bir yazı konusu esasında; bu yüzden şimdilik pas geçelim ve yine şehrin bir numaralı yönetim birimi olan Büyükşehir Belediyesine dönelim.

Başkan Y. Ziya Yılmaz'ın inkılâp niteliğinde değişikliklere imza attığı ortada. Kimilerine göre de alternatifi olmayan bir isim. Belediyecilik cihetinden başarılı olduğu söylenen başkanın en büyük eksikliği onun II. döneminde Samsunspor'un hızla irtifa kaybetmesi olmuştur. ( 2004 sonrası hızlı bir çöküş sürecine girdik!) Belki kendisi bunu önemsememiş, belediyecilik anlayışında buna yer vermemiş olabilir lakin bu şehrin en önemli gerçeklerinden birisi de Samsunspor'dur. Çünkü Samsunspor’suz bir Samsun eksiktir, yarımdır.

Başkanın, Kent Müzesi, Amisos Tepesi, Fener Plajı, Sülün gibi kavramlarla şehirde oluşturmaya çalıştığı “Samsunluluk şuurunun” temeli Samsunspor’dur. Benim gibi ata tarafı başka ilden gelmiş olanlar dahi bugün gururla “Samsunluyum” diyorsa ve Samsun’u çok seviyorsa bunun öncelikli müsebbibi Samsunspor’dur. Yoksa Amazon Kadınlarından ya da Sülün Tepesinden etkilenip de Samsunluluk şuuru kazanacak değildik; kazanan olduğunu da hiç sanmıyorum!

Bugün başta İstanbul olmak üzere Samsun dışında yaşayan, hatta ömrü boyunca Samsun’da hiç yaşamamış, yılda taş çatlasa 1 hafta kalabilmiş olan pek çok insanın yüreği “Samsun” diye çarpıyorsa bunda da başrol, o kırmızı-beyaz formalı takımındır; gurbette gururla yaşamalarını sağlamış olan Samsunspor’undur.

Şehrin değişik yerlerinde tabelalar görüyoruz; “eskiden böyleydi” yazıyor orada, resimler konulmuş. Ama insan şunu da söylemeden edemiyor o zaman; “iyi de eskiden Samsunspor da Süper Ligdeydi!..”

Anadolu şehirleri için şu kesin bir gerçektir; eğer şehrinizin takımı İkinci Ligde ise şehriniz de İkinci Ligdedir. Tek istisnası futbol takımının yerine koyabilecek bir şeyleri olan şehirlerdir. ( Turizm, ticaret, sanat, sanayi vs. ) Samsun’da ise bu diğer faktörlerin hiç birisi yoktur; yani diyelim ki Muğla’nın, Aydın’ın takımı olmasın Süper Ligde, o açığı kapatabilirler ama biz neyle kapatacağız bu tanıtım açığını?

Bir öğretmenin öğrencisine küsmeye hakkı olmaz, bir babanın evladına darılma hakkı olmaz; bir belediye başkanının da şehrin takımına mesafe koyma hakkı olmamalıdır!

Çünkü bir başkanın şehrin takımının yanında olması onun hem hukuki hem vicdani hem de idari sorumluluğudur!

Diyarbakır’ın hiç haz etmediğim DTP’li belediye başkanı bile Diyarbakırspor’un maçlarına gidiyorken bu Samsunspor o kadar mı kötü bir takım ki ne bir belediye başkanı, ne vali ne vekil; o koltuklar hep boş kalıyor!

Anlayamıyorum…

Artık Büyükşehir belediye başkanını 19 Mayıs Stadyumunda kendisine ayrılan o yerde, Samsunspor kulübü başkanının yanında görmek istiyoruz!

http://www.halkgazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=3665

yazıların ikisidewww.samsunspor.biz den alıntıdır. yazılar için Mehmet Yılmaz abimize birkezde buradan teşekkür edelim

takım bu sezon kötü sayılmaz içerde giresun faciası hariç iyi oynadık ama deplasmada zayıf kalıyoruz.çünkü yaş ortalaması çok düşük bir takımız ve gençlerimiz taraftar desteği ile hırslanıyor bu senede olmayacak ligimize dönemeyecez gibi ama bu gençler destek gelirse başaracaklardır inanıyoruz.....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.